41

Щерю

преди 10 месеца

Агресивно войнстващият юдео-ционизъм, благовидно прикрит зад изрази като "западна демокрация" и "демократични ценности", ще продължава да вгорчава живота на Земята и занапред, понеже става все по- нагъл в претенциите си да е едноличен господар налагащ ни Новото Световно робство...

40

дедо Ташунко

преди 10 месеца

Изпитвам тъга по българската литература, щом са наградили подобен бездарник.

39

КДП ГЪДЕВ

преди 10 месеца

Аз се чувствам унизен заради компромисите, които е направил със собствената си съвест пред изкушението да вземе наградата. Ще му тежи цял живот

38

Анонимен

преди 10 месеца

евтина реклама на грандоманското самочувствие на този човечец. постната му мануална творба след месеци на телешки възторг ще събира прахуляка по лавиците на книжарниците.след това идва ред на директивата от МОН този шедьовър да влезе в учебните програми редом с Вазов.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Този самодоволен шошоров агент се е опитал да пооткрадне темата на книжлето си от емблематичния роман "Полет над куковиче гнездо" на незабравимия и автор Кен Киси. В него действието се развива в лудница,а Гошо е решил да бъде клиника за болни от алцхаймер,тоест все хора не с акъла си.

36

Anonymous

преди 10 месеца

Егаси и противния човек

35

Анонимен

преди 10 месеца

Някога пишеш тежки романи, рентабилни драми /по Радой, който пишеше безплатни епиграми/, години наред се бъхтиш и дойде Нобела. Сега минеш под дъгата, извадиш малко политкоректност с две три тънки книжлета и айде готово- първо Нобела и после ако оставиш нещо на света, оставиш, ако ли не- куче влачи.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Ашколсун на нашето момче, ако успее да ги изврътка сега с техните идеологеми и комсомолски глупости и да им вземе нобела, пък после наистина може да напише нещо истинско и да остане в историята!

33

Анонимен

преди 10 месеца

я пъ тоя физик на тъгъта

32

Анонимен

преди 10 месеца

Бърз кеш от бавна мисъл, как, Божано, братко, да стане това...

31

свети цон кай хой

преди 10 месеца

този масон не му ли омръзна да масонничи най-накрая?

30

Анонимен

преди 10 месеца

Щом толкова много ни навират тая посредствена книжица, представям си какво блато са другите.

29

сусо

преди 10 месеца

Не харесвам книгата, стила и мислите на този господин!

28

Анонимен

преди 10 месеца

26 Ковид 19 не гледа кой, на каква възраст е. Постковид ситуацията в света, изглежда на 155 години, за всички.

27

Анонимен

преди 10 месеца

" Малък език, малка култура", незнаех че езикът и културата се степенуват. Никога не еэкъсно, от запада да научи човек нещо...

26

Амазон

преди 10 месеца

До До Извинете ме, 6И какво е казано там, повечето хора харесват книгата, на някои не им харесва. Едва ли има книга която се харесва на всички.За англоезичния свят той е нов автор, хората не познават стила му и рискуват. Някой го харесват други не. Тея които го харесват може би ще си купят следващата книга и тогава ще е оценен още по - добре щото ще са повече фенове. Тия които харесват книгата са много повече.

25

До Извинете ме, 6

преди 10 месеца

Приятел, добре ли си? Погледни отново коментарите в Амазон, след като ти мине каквото там ти е станало. Престанете да ни сипвате от личните си проблеми под теми, които нямат нищо общо с тях.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Добре е описал реалността, но точно във форума на днес.бг едва ли ще се намери някой, който да оцени казаното. Коментарите са такива, каквито си ги е възпитал този сайт. И тези хора изобщо не са представителна извадка на обществото, даже напротив.

23

Друг път

преди 10 месеца

Просто си на 55 и младоста е свършила, затова бъдещето изглежда лошо. Питай тия на 20 как им изглежда.

22

ББ

преди 10 месеца

До Анонимен"скучно" и престъпно е да си руски роб,да си мислещ и добър Човек е ценност!