30

Анонимен

преди 10 месеца

Защо да си искам, те са длъжни да ми дадат касов бон!!! Що за парадокс, да си искам..., да върша работата на контролните органи докато се опитвам да празнувам, беседвам с приятели или просто хапвам...

29

Христо

преди 10 месеца

Всички са ми давали касови бележки с изключение на заведенията. Винаги обаче съм смятал, че само некадърници и пълни загубеняци държат заведения и работят в заведения. Поради тази причина се държа напълно цинично с тях и винаги им показвам, че съм много по-висш от тях.

28

Пловдив

преди 10 месеца

Ще си искам касовия бон, но от януари искам европейски пенсии, заплати, социални придобивки, спокойствие, инфраструктура, озеленяване, европейски чист въздух. Ако ги няма започваме размирици и терор над политици и олигарси.Сделка има от страна на народа, а от ваша страна?

27

Армагедон

преди 10 месеца

Само за нашите майки са тия пари да знаете... За едни украинци питам....

26

Анонимен

преди 10 месеца

В останалата част на страната може, но по южното Черноморие и бургас по принцип те посрещат недружелюбно и вяло, независимо колко пари искаш да похарчиш.. Сервитьорките са гримирани кифли, които видимо са изнервени, че трябва да работят, а мъжкия персонал е от нацепени батки с черни тениски, които мълчат и гледат лошо... Не ми се мисли, ако им поискаш касов бон... Затова на Север или в Гърция!

25

az

преди 10 месеца

Предпочитам да не искам касов бон, и да не трябва да си плащам сметката по новия закон. По гот е.

24

хехе

преди 10 месеца

Преди месец водих партньори на фирмата на обяд в заведение по морето, накрая поисках фактура за сметката на фирмата, след 15 минути разправии със сервитьор, хостеса и тел. разговор със собственика ми дадоха фактура с прикрепен към нея СЛУЖЕБЕН БОН, вместо фискален. Изобщо не обърнах внимание, счетоводителката ми звънна на другия ден. Пратих я да се оправя с тях, не знам какво се е случило!

23

Анонимен

преди 10 месеца

Така са вдигнали цените , че не им стъпвам ! Каква кампания за касов бон , като всички имат втри касов апарат , който изобщо няма нищо общо с истинския , но могат да ви дадат колкото си искате касови бележки

22

Ддддд

преди 10 месеца

Върнете 20 % ДДС на кръчмите

21

...

преди 10 месеца

Касова бележка да, но от кой касов апарат? Първия или втория?

20

Анонимен

преди 10 месеца

извъднъж запяха друга песен, ама целта е да изкарат клиента виновен, че не си взел касовата, а те да оттърват глобата

19

Анонимен

преди 10 месеца

Данъчните и без това се правят на важни само пред обикновения търговец.

18

ПРИЗИВ

преди 10 месеца

Ако можете - избягвайте таки и данъци! Тея крадци и изетници не залсужават!

17

Анонимен

преди 10 месеца

"Цената ти не скача с 20%, понеже това е ДДС, което отива в държавата. После тия пари пак си ги плащаш, по други начини. Така че ТИ нищо не печелиш, само губиш." Деазанм батка. Като кажа в евтинта крачма че искам бон мон фактура и ми се качва с 20% директно цента. Па и за ко сай на тас даржава тес пари! По убу да са у хората да си се кефат.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Глупости на търкалета! Няма да ви мине номера на китайката. С години лъжете държавата, бакшиши! Вие ли сте най-xитрите? Ние балъци ли сме да си плащаме отдръжките до стотинка?

15

Анонимен

преди 10 месеца

НЕ ИСКАМЕ КАСОВ БОН - ИСКАМЕ ДА ВИ ПЛАЩАТ ПО БАНКОВ ПЪТ ЗАПЛАТИТЕ. СТИГА СТЕ КРАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ!

14

Анонимен

преди 10 месеца

искат хаштагЗаплатаВкешнеграмотници

13

Анонимен

преди 10 месеца

По възможност пазарувам само в сивия сектор и си разделяме спестения "законен рекет" с търговеца. Всички сме доволни, но по-важното е, че вечер си лягам с чиста съвест и спя като къпан, тъй като парите ми не отиват в бездънната каца на фашистката хунта, окупирала държавата, която после да ги разпределя и харчи за противни антихуматнни дейности.

12

БАБА

преди 10 месеца

Инициативата е прекрасна, само ако не се краде от държавната хазна.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Да, преди месеци исках фактура. Да, елате да я вземете след час. Викам що след час, ми касовият апарат не знам къде бил. Ам туй какво е? Ми не работи този :ППП