100

MIKE

преди 10 месеца

Колкото до зверствата на руските войници в България след 1944г и влаковете с държавния резерв на страната изпращани към Сталин, разрушена икоиномика и заплащане на репараций 40 години не ми се говори. Изгубеният живот на поколения Българи зад желязната завеса в продължение на 45 години изплащат много пати каквото някога сме дължали на Царска Русия, ако някога въобще сме дължали нещо.На днешната Русия, Българският народ не дължи нищо.

99

MIKE

преди 10 месеца

Тази Русия, за която говориш не съществува от стотици години.Историата потварждава, че наи-голямата заслуга за Освобождението ни се пада на Българското упълчение и украинските войници, Руското участие е ограничено до офицерският състав. Самото освобождение няма нищо общо с България по това време-просто Русия използва Европейският отзвук на Априлското възстание за да обяви война на Отоманската империя и да си върне Кримският полуостров загубен през Кримската война.

98

СПРЕТЕ ВОЙНАТА Г/ДА

преди 10 месеца

Така се влиза във войната, освен ако Тръмп не спечели президентските избори в САЩ и не я спре!!! ЕС е в ступор ни назад - огромни репутационни щети, ни напред - ми то Германия вече е в рецесия... А ние българите - "барабар Петко с мъжете" или по скоро с DжеNдъRиte. Светът става заложник на една партия от САЩ - демократическата и на нейния изпълнителен механизъм - НАТО. ЕС ще затъва все повече, а ако гръмне АЕЦ или бомбата САЩ са далеч, руснаците имат Сибир, а Европа и най-вече ние ще пострадаме!

97

Паню Баирски

преди 10 месеца

Ников, България не е на кръстопът, на кръстопът са такива комунистически издънки като тебе, Петър Волгин и много други промити мозъци!

96

Паню Баирски

преди 10 месеца

Където и да е учил Николай Ников, той е един жалък нещастен русофил и недоубит комунист, да отива при убиеца Путин в Русия, такива поплювковци нямат място в България!

95

Алекс

преди 10 месеца

На кръстопът са панелните фенове на Възраждане.Останалите гледаме уверено на запад.

94

ЖАЛКО

преди 10 месеца

Много и много интересни теми за коментиране, но Зеленски отнесе и коментарите и коментаторите. А тук трябваше да е полето на сблъсъка. Онзи ще си замине, а нашенските проблеми си остават. Може би трябва да има раздел посветен на още неразрешените (вечни)проблеми. След най-четени, най-коментирани, да има най-фундаментални, а не да минават и заминават и да се забравят до следващия голям гаф..... Най-малкото ще бъдат четени/коментирани когато няма какво друго.

93

Кирчо

преди 10 месеца

До Статистик 68 - Когато през ВСВ германците дойдоха в БГ, Беломорието беше наше! А издържането на половин-милионната съветска армия за няколко години след 9.9.1944 г. не е ли "репарации"? А последвалото руско робство за десетки години, вкл. и до днес днешен, не е ли "репарации"???

92

ДА ПРИПОМНИМ !

преди 10 месеца

По време на Студената война САЩ предоставяха на Турция и Гърция БЕЗПЛАТНА военна помощ(всякакви оръжия) в съотношение 10 към 7. Пак тогава Гърция бе най-ухажваната от САЩ и ЕС(ЕИО) финансово и като й прощаваха волности но НЕ защото им беше най-вярната, а точно обратното-защото беше най-слабото звено на НАТО и ЕС при това и с доста силна компартия. НО Гърция има ПОЛИТИЦИ с главно П, а не П като женски полов орган или йесмени макар и от Харвард! Сравнете сега какво получава Гърция, а BG не и защо!

91

В.

преди 10 месеца

Ричмънд е някогашната столица на Конфедерацията, разположен само на 200 км от Вашингтон, арена на тежки боеве през Гражданската Война.

90

Анонимен

преди 10 месеца

То само това стига да се налага джендераската идеология за да разберат нормалните хора че спасението е изтока

89

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 89 - Недей така, бе, човек, Тагармагарчев, като е учил в руска академия, *** ли ще му кажеш че е?

88

Анонимен

преди 10 месеца

В четвъртък, като пристигне зеленият клоун, ще се види ясно посоката ни.

87

Апостол Апостолов

преди 10 месеца

ПОРЕДНИЯТ РУСКИ ***,ПИШЕ НЕРВНО, ЯВНО НЕ СИ Е ПОЛУЧИЛ СКАПАНИТЕ КОПЕЙКИ.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Учил в Ричмънд и в Лондон. Защо не в Новосибирск? ***.анар! България е в Европа! Тук не е Азия в най-варварската и форма - руската.

85

123

преди 10 месеца

Какъв кръстопът бе ид-ти! Какъв изток! България отдавна е заявила и определила принадлежността си към нормалния западен свят! На тези на които не им харесва, прав им пътя за Сибир!

84

КОЙ ОТКЪДЕ Е....

преди 10 месеца

ВСЕКИ Е СВОБОДЕН - - КОЙТО ИСКА В РУСИЯ - ДА ЗАМИНАВА..... КОЙТО ИСКА В САЩ - ДА ЗАМИНАВА.... АЗ АЗ СИ ОСТАВАМ В ЕВРОПА, НА БАЛКАНИТЕ....

83

България

преди 10 месеца

не е на кръстопът. Тя е на дъното на тинята, а мафията плува ли, плува отгоре.

82

Гай Баньо

преди 10 месеца

България винаги е била свързана с изтока. Всеки опит за танц със запада завършва с катастрофа!!!

81

Анонимен

преди 10 месеца

До 76:За Фащ няма никакво значение,какъв е бюджетния дефицит - Те си имат(уж частен) федерален резерв и законодателен "орган",който ВИНАГИ вдига прага на дефицита,а след това се предизвиква една поредна финансова криза и си намества чарковете,за сметка на разместените чаркове на останалия свят!Само дето напоследък робите извън орбитата на Фащ взеха да бягат от тяхната система,за разлика от робите,като нас,които бачкат упорито за господарите си!