11

Анонимен

преди 10 месеца

Открили са икона на Путин!!

10

Един с Една

преди 10 месеца

Дрън дрън....бехте там и видехте астероида и видехте кой е оцелял и кой не....дрън дрън ярина

9

АнонимеН

преди 10 месеца

ВЯРНО Е! ПУТАНГУТАНИТЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВОТО И ТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО!

8

Анонимен

преди 10 месеца

Динозаврите с люспесто покритие за защита от условията на средата, а тези предшественици на хора? Свободни съчинения като Спилбърг.

7

...

преди 10 месеца

Хъм, значи предшествениците на хората, които са обитавали земята по времето на динозаврите, се били горе доле с размера на голяма мишка, да не кажа друго, че ше ме цензурират! Отделно, че са изяждали и малките си ако има опасност да ги хванат! Та така!

6

Някой продължени

преди 10 месеца

Също така като се каже динозаври едва ли е било на всеки километър, както са сега хората навсякъде. Определени места и популации. Представете си безброй динозаври преди катастрофата земята едва ли ще ги издържи по-млада от сега с тонове вибрации и вид унищожаващ всичко. Впрягаш и логика освен факти и истината е там някъде.

5

Някой продължение

преди 10 месеца

Пример за великани може да са предшественици на скандинавците. Още помня майка- ама защо това момиче е толкова красиво и има такива огромни ръце и крака хахаха и аз още се вглеждам в някой и се чудя това едър кокал ли е набито ли е какво е гледаш красиво ама някак не е нежно и още не можеш да определиш. Това е запазеният им ген с който са плашели защото има някой с толкова остри натрапчиви черти, някой са симпатично, но пак м***мк@ му. Също е имало и дребни хора. Сега гените много намешени

4

No comment

преди 10 месеца

Британските учени!?

3

Баба Радка

преди 10 месеца

150 % сме били македонци.

2

Tera

преди 10 месеца

Хората са оцелели, но динозаврите са унищожени. Брей че теория стана :)

1

Някой

преди 10 месеца

По моя логика все мисля, че хора е имало по времето на динозаврите и точно от там легендите за ламя и дракон, някакви разновидности. Най-вероятно и разказите за великани или титани са нещо подобно. Едва ли има зли падни ангели. По вероятно е да се срещнали различни индивиди ниски и огромни и е нормално ниските да се оправяли с хитрости, а големите физически и т.н......Когото се е зародило всичко не е имало толкова хора като сега...