11

един

преди 11 месеца

въпрос само - каква е средната заплата на учител/средната заплата на лекар/средната заплата на полицай?Да не се окаже, че същества с минимално образование, почти пълна липса на домашно възпитание и огромна мързеливост получават повече пари от хора допринасящи за здравето и културата/познанието на народа/нацията ни?

10

Анонимен

преди 11 месеца

Трябва да има Полиция с право да бие другата Полиция. Така е справедливо.

9

Анонимен

преди 11 месеца

айде на протест и не връщайте - прасета на хранилка мчееее

8

Истина

преди 11 месеца

Единственият правилен ход е : ПОДМЯНА НА ВСИЧКИ В МВР СЪС ЗАПАДНО ЕВРОПЕИЙСКИ ПОЛИЦАИ ..Всичките100 000 български милиционери не стават за нищо ....

7

Полския тръмбеж

преди 11 месеца

Някой от вас виждал ли е полицай?Тука аз полицай не съм виждал а някакви гащници разкатаващи се безцелно насам натам с пръдулката при положение че района вече е 90% мингянски,каращи таралясници с купени книжки и от престъпленията и денонощните им дандании няма живот за малкото останали хора!

6

Анонимен

преди 11 месеца

Докато не се изметат канцеларските плъ---хове от кабинетите на МВР , нищо няма да увеличат .Та там са повече от редовите полицаи

5

Анонимен

преди 11 месеца

Ротацинфюрерпропагандаминистърпредседател на нацистката пропаганда Гьобелс ви повишава всичките полицаи от унтергащи на Обергащи!

4

УУУУ

преди 11 месеца

Ние сме територията с най много полиция на глава от населението в целия свят!Научно доказано е!И с най неефективната и обвързана с бандитизъм полиция!Като не им харесва да напускат и по фабрики и полета за 500 евро заплата,без почивки,привилегии,отпуски,шляене безцелно насам натам и това е!Защо издържаме безсмислена полиция която е два пъти повече от военните?

3

Анонимен

преди 11 месеца

Тиквата активира ко по ите си. Пак ще бута Правителството.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Башибозука пак пари ли ще иска?Не се наядоха!

1

Дедо

преди 11 месеца

Едно и също,увеличават парите всяка година на полицаите , пенсионери и учители. А ние в частния сектор кучета ни яли.