10

Магелан

преди 10 месеца

Шок и ужас.Тази година цялата софийска селяндурщина се изсипаха за 3 дни на Южното Черноморие.Хубаво го *** и сега се пребират с бавно темпо към *** София?За догодина има идея да се премести цялото Черно море за лятото в София и да не стават такива задръствания?

9

7.62

преди 10 месеца

До ПешоСтрахотен критерий за развитие.

8

Дедо Хипи

преди 10 месеца

От кога 1 юли стана официален езически празник? Всяка сутрин слънцето си изгрява! И въобще тези първоюлци запознати ли са с хипи движението или са само за по биричка и чалга рано сутрин?

7

Пешо

преди 10 месеца

Който не иска трафик , да си стои в къщи. Някои хора май не са виждали истински трафик при развитите държави

6

Анонимен

преди 10 месеца

В Созопол няма къде да си спреш колата. То разбирам алчност но минимално количество човечност няма.

5

Кънчо Трънчев

преди 10 месеца

На хората в България, им дай да мрънкат за всичко. Трафикът бил ужасен, това не ги кефело... Натоварен трафик и задръствания има навсякъде и основната причина са хората. Дори и тези, които най-много мрънкат и бясно натискат клаксона, гаче ли колоната ще мръдне... Мръднали са само лимките в главите им

4

Анонимен

преди 10 месеца

Бачкаторите се връщат обратно по селата след бясна чалга по морето за 2 дни.

3

Пич

преди 10 месеца

"като беше позволено и движение в аварийната лента." - хахахаха, това ме зарадва. Че тя аварийната лента се пълни мигновено в подобни ситуации. Количеството сеелски тарикати в тази държава е колосално. Все те са по-умни от останалите, които чакат в другите две ленти, само те са се сетили, че може да минат всички в аварийната лента. Когато стане тежка катастрофа и линейките не могат да се доберат до пострадалите, тия в аварийната лента само вдигат рамене - "Ми къде да се преместим, няма място?!"

2

Българска тапа

преди 10 месеца

Гледайте, като започнат да се връщат емигрантите ни какво става. Държавата започва да се запушва. Представете си ако се върнат за постоянно какво ще стане. България ще блокира отвсякъде!

1

Анонимен

преди 10 месеца

Развалиха града тия джънкита преди беше само за интелигентни хора