131

Тон

преди 10 месеца

Фермерите да съюзът и да си направят фермерски магазини и пазари ,всички ще купуват от тях,аз например всичко купувам от тях,да го духат прекопвачите !

130

158

преди 10 месеца

Всичко е спекула. Държавата не може да се намеси, защото е недемократично и непазарно и твърде комунистическо.. Веднага скачат работодателски организации и платени анализатори по медиите

129

r3v0lv3r

преди 10 месеца

До ветеринарен лекар що ти не гледаш животни ? Това не е лесна работа, а печалбата остава в прекупвачите и магазините, за производителите оставя само гърбенето и рискът. Прекупвачите със собствената си лакомост унищоцижа българското животновъдство.

128

Неграмотен отличник

преди 10 месеца

До Правете разликапроблема е че ни стригат до кожа всичко по СветА ПАДА ЛИХВИТЕ СЕ ВДИГАТ САМО ТУКА СМЕ В КОВИД ОЩЕ

127

Роко2

преди 10 месеца

При Бойко не беше така млекото в магазина беше 2 лв,продадоха на на търговците нема кой да ги бие вече зад врата.Златото пада,имотите падат ,ток,газ по света падат само тука всичко се вдига щото комисионерите ни превзеха докато Бойго го нямаше.

126

Правете разлика

преди 10 месеца

между производител, прекупвач и продавач. Между производителя и продавача може да има няколко прекупвача. Там търсете проблема.

125

заслужаваме си го

преди 10 месеца

Спекулата и корупцията станаха еталон за българина през последните години. Подтиснат, изплашен и неграмотен народ, който търпи и мълчи - в това се превърнаха българите. А символ на патриотизма вече са шопската салата, ракията и заснематнето им у фейса. Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава. За справка - Франция, Гърция...

124

Клавдия

преди 10 месеца

Нали щеше да има накакъв контрол/таван на цените? Какво стана!?Едно пакетче семки от 130 грама, на вуйчо ти..., е 2.00 лв в кварталния магазин!

123

али

преди 10 месеца

Повечето фермери не са никакви фермери, разработват ферма, получават субсидии, и когато спре финансирането и свърши програмния период просто ги оставят. Това се случва с хиляди декари овошки, ферми, зеленчукови градини. За съжаление тъжно но това е ралността...

122

ветеринарен лекар

преди 10 месеца

Вместо да гледат кучета и котки , да гледат прасета например. Животновъдството е в тотален колапс

121

До 102

преди 10 месеца

Така се прави, ама при това положение ще трябва само сигнали да пускам и да връщам

120

БубоУчка КЮЧЕК

преди 10 месеца

Който иска евтино мляко и домати сам да си произведе. "Я че кОпам цело лето като улав да може нЕкой граждАнин да *** доматЕ на безценица дорде льока ракийца на сЕнка да се не пОти!" Само брашно от червеи и бръмбари по брюкселска рецепта за вас- лентяи. :D :D :D

119

Домати

преди 10 месеца

Ставащи за ядене розови, 7.80 по малките магазини, преди месец 10 лв. Държава НЯМА, има спекуланти по веригата, грабещи сънародниците си безобразно. Ако ги санкционираш ще грачат, че им пипаме "свободния пазар" на ЕС. БУлекзит-СПАСЕНИЕТО. Но с тези еднодневки в НС, ще ни ззаробят още по-жестоко финансово с Еврото, и Споразумението СЗО. Това е нечовешко, само заради санкциите да купуваш газ с 30% по-висок, да си изнасяш евтиният ток, щото ЕС казал, а народа и бизнес страдат. Шарлатани и Шайка.

118

хахахаааа.........

преди 10 месеца

Вносните домати поскъпнаха с 9,3% само за седмица и цените им на едро достигнаха 2,70 лв. за кг., показват данни на Държавната комисия по стоковите борси и тържища (ДКСБТ). Цените на българските домати нараснаха с 5,4% до 3,10 лв. за кг. на едро.

117

!!!

преди 10 месеца

Брутният външен дълг в края на април възлиза на 44,45 млрд. евро (49,2% от БВП), обявиха от БНБ. Това е с 3,191 млрд. евро (+7,7%) повече в сравнение със същия месец на миналата година.

116

хахахаааа.........

преди 10 месеца

Най-важната България в ЕС и НАТО.........

115

Може ли

преди 10 месеца

Да кажете къде и в кой магазин купиха водата??? При нас водата е двойно по скъпа във всички магазини.

114

Анонимен

преди 10 месеца

Да фалират като толкова време не се научиха да продават директно на потребителите.

113

Анонимен

преди 10 месеца

Пенсиите тук в Шопия обикалят магазините с един такива отворени очи и ей такива паднали ченета. Сърбат слюнката дето им тече.

112

Анонимен

преди 10 месеца

Производството на Мляко от женските животни - овце, кози, крави, кобили, магарици и от жените при човека е чиста бяла прецедена кpъв, през цицopините на животните и на нашите жени след рaждане! Най - важното е малкото бебенце да изпие веднага като се рoди до 15 ден всичката Кoластра в Млякото произведенo от майка му, понеже там се съдържа информация за здравето и имунната система на бебето знае как да се бори в бъдеще с недобрите бактерии!