12

Бойкот на ОLX

преди 10 месеца

Сега тАпите хАмериканци ще бъдат лишени от любимите си герои, които те приемат за истински - Супермен, Спайдърмен, Капитан Америка и т.н...

11

Преподавател

преди 10 месеца

Имало стачкуващи и в Харвард. Искали да местят учебното заведение в България - крещяли по залите , че са възхитени от успехите на Про100 Киро и Парапетова , и искат да се учт от тях.

10

Кой по по най!

преди 10 месеца

Ама тези още ли стачкуват? Започна преди няколко седмици или вие току що узнайте???

9

Анонимен

преди 10 месеца

Всичко по света живо стачкува. - само в България хората са доволни от всичко и си налягат паpцалите, за това не стачкуват.

8

Австриец

преди 10 месеца

Трябва се озакони проституцията в Бг и да си работи без сводник и да си изкарва пари жената

7

Superheromovie

преди 10 месеца

Диалозиге в новите филми ще бъдат написани от изкуствен интелект и ще приличат на *** вицове за бавноразвиващи се.

6

Анонимен

преди 10 месеца

"Сценаристите в Холивуд стачкуват: Как се отразява това на индустрията?"..............Положително, защото поне за известно време няма да ни заливат с политкоректните си, нахакани с тонове компютърна графика фалшиво изглеждащи бози.

5

Супер Селтак

преди 10 месеца

На шише качествено уиски такива истории съчинявам че скривам шапката на Питър Ленков и Джери Брукхаймер

4

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо нашия Ушев е полиКоректен, взима награди вече и ша стане полиджендър сценарист на сценариите им . ша побългарим точно Холивуда.

3

Някой

преди 10 месеца

Тези каскадьори са навсякъде по света. Най-шантавото да видиш търкалящи се джънгарлаци по магистралата и да кажеш мърдай лента в дясно да не спукаш гума след малко виждаш отцепен район, но защо не и джънгарлаците който може още катастрофи да направят не е ясно. Та гледаш един паркирал цялата кола в каравана като във гараж у дома си хахахаха. Слава богу е забранено да се возят хора от зад, а в колата. Иначе страшно. Беше гледаш и не вярваш

2

Някой

преди 10 месеца

Работливите и талантливите и д излъчване един по един си заминават както там така и по света във всяка сфера. Пък и какъв Холивуд пошлост и лъжи са вече всички филми. Все един и същи сценарий на сила да налагате новите трендове даже и нова история сътворяват. Ужас. Без думи. Фалит и да се приключва.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Да минат малко на уроци от бг журналистика ,дето им изядоха хляба.