10

Анонимен

преди 10 месеца

И , хлеба ще стане ли по евтин ?

9

Най-разумно е

преди 10 месеца

Да отглеждаме толкова пшеница, колкото ни е необходима, а останалата част от земеделската земя да използваме за целите, които е предопределил Господ. Малко са страните, по чиито полета стават такива вкусни зеленчуци и плодове. Имаме такова богатство, а не го използваме по предназначение, защото нямало работна ръка. Напротив, има! Но ние ги хрантутим с помощи или допускаме да работят в сивия сектор по строежите като с две леви ръце за надници, три пъти по-високи от тези, които са заслужили.

8

Пловдив

преди 10 месеца

Да много сме горди, с производство без социален елемент, унищожиха селата за да се возят в скъпи автомобили няколко човека с евросубсидии. Едно от най-качествената в света а хляба и хлебни изделия в България са ужасни, нямат нищо общо със съседите ни.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Взехте да харесвате украинската пшеница като разбрахте, че навсякъде са се запасили с руска вече..

6

Анонимен

преди 10 месеца

Последното изречение УБИВА всичко добро, казано преди това. Силно против вноса от Украйна са Полша, Румъния, Умгария. Защо , като имаха марски коридор, украинците прекарват зърно тук? какво влиза зеедно със зърното? Защо собствениците на земеделска земя в Украйна - огромни западни концерни- акцеонер на които е и Жозеп Борел, не си вземат продукцията там, било в САЩ, било в Канада? Аз не вярвам, че с тази политика ще има един земеделец - приятел на Украйна или съчувстващ на Украйна, не вярвам.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Тарикатите сега да я изпокрият по дупките и да чакат цена между 700-800 лева а накрая ще реват и ще я дадат на 300 лева!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Супер ще има добри ренти 130-140 лв надявам се

3

Елементарно Уотсън

преди 10 месеца

Не се наядоха тия и все реват и помощи искат...

2

Анонимен

преди 10 месеца

Очаквате ама търсене няма, освен това старата реколта нещо залежа, алчни сте!

1

Анонимен

преди 10 месеца

Събитието, министъра и лъжите в този *** весник се организират от 'Т'И'М' - Варна, извесни оште като '*** кафявата групировка на България'