123

Анонимен

преди 10 месеца

Сега какво? Търси се причина да се удари Беларус превантивно ли? Явно западът е твърдо решен да предизвика ТСВ

122

резил!

преди 10 месеца

Великото НАТО една частна военна компания ли ги плаши бе!

121

Анонимен

преди 10 месеца

Пригожин си пие кафето в Беларус, а генерал Суровкин - Армагедон го хвърлиха в затвора. Странни работи стават в Москва.

120

Анонимен

преди 10 месеца

До мозък личинкаИ аз така мисля! Путин НИТО ВЕДНЪЖ не нарече тоя Пригожин поименно предател в речите си, освен това Вагнер не само че не е разформирована, но и усърдно набира нови войници и то ПРЕДИМНО НА РУСКА терирория. Мисля си, че когато на фашагите им се стопят резервите ще получат зверски удар "от никъде", и ще останат (най- малкото) без Харков или Одеса (може директно даже да се разделят с излаз на всички морета. А като вариант не е изключен и Киев даже. Може и да ги отрежат от западнат

119

Анонимен

преди 10 месеца

128- Напълно си прав, това беше някакъв театър с цел, никакъв метеж .

118

мозък личинка

преди 10 месеца

Не бива да забравят че руснаците са майстори на цирковия манеж, на шаха и театъра. Цулия спектакъл оня ден, за който Кремъл дже не мръдна много много си беше един лисичи номер. Накараха американците да си напрегнат мозъка и си премести ха войските на по-удобно място. Това е резултата от пуча, метежа и както там го искат.

117

пуйката на Холмс

преди 10 месеца

Метежът бил показал разделението в Русия?След като нито една военна част не се присъедини към него ми е чудно на каква база почива този извод?Ако руското,а и което и да е общество можеше да спре война това става в самото и начало,след което озлоблението взема връх.Да си видят историята на Първата световна война,как първата Коледа немски и френски войници са си ходели на гости,а след това Газ иприт и месомелачка три години.Какъв анализ само на действията на избухлив човек?

116

Анонимен

преди 10 месеца

Що да са проблем? Да не би да са пресекли някоя граница на НАТО или пък да се канят да го направят? И с какво ще се отбраняваме? Със снимките на F16 или пък ще мобилизираме джендърорастите от прайда???

115

Анонимен

преди 10 месеца

Параноици!!

114

Анонимен

преди 10 месеца

Источно европейските... а на снимката полезните идиotи от трибалтийските лилипути плюс страдащата от бяс хиена на Европа, както я нарече Чърчил. Ясно е защо им е проблем Вагнер, така и така джавкат постоянно и ръмжат срещу Белорусия, а сега може и да отнесат и бой от Вагнер, както са се разпасали

113

Христо Христов

преди 10 месеца

До Сата НАТО/115 "Означава, че е разкрартирувала на територията си терористична група." - ХАХАХАХАХА.. а ЕСПЧ, ЕС и партньорите ни натиснаха да не изпълним задържане по искане на Интерпол и да пуснем ислямския терорист Чатаев да иде в Австрия при техните НПО-та... та да подготви атентата на летището в Истанбул със 150 жертви. Та какви са ЕС? Вова, мачкай ЕС и НАТО, изтрий ги от Земята!

112

Хаха

преди 10 месеца

Тоя.път похода може да е към Киев и Пригожин да придобие своя собствена държава !

111

Haha

преди 10 месеца

Ще се сетят , нека треперят сега в Киев.Самото присъствие на Пригожин ще ги втриса и ще заделят сили за евентуална отбрана , а живата сила в Украйна е вече най- дефицитната стока щото рЕзко намаля

110

Анонимен

преди 10 месеца

Проблем е за Путин ,защото Пригожин може да тръгне на нов поход на справедливостта заедно с Лукашенка който има отдавнашен мерак да стане шеф на Кремъл.

109

А значи Вагнер

преди 10 месеца

И атомни оръжия в Беларус са проблем за Нато, но атомни оръжия навсякъде в ЕС и хиляди Нато войници в Прибалтика, Полша, Румъния, България, Украйна не трябва да са проблем за Русия, а??

108

Ха!

преди 10 месеца

А какво да кажем за някои от ПКК ( също призната за терористична организация), в Швеция!? Или те могат, ама други - не.Защото на някой не му харесва и го е страх.

107

Анонимен

преди 10 месеца

До Един от многото - Дори не и те! Те са "освободителни мисии", "мисии за разнасяне на демокрация в нови места" и тем подобни чудесии

106

Един от многото

преди 10 месеца

Този израз "незаконна война" го чух от Байдън, Сунак, Урсуля и пр. Някак си не успявам да разбера коя война е законна. Тази която чичо Сам определи за такава?

105

Сата НАТО

преди 10 месеца

Беларус е независима държава и може да приема, когото и когато си поиска. Това, че част от Вагнер са там не означава, че ще застрашават съседните държави. ------/////-------- Означава, че е разкрартирувала на територията си терористична група.

104

а дали е проблем

преди 10 месеца

Стига с тази евтина пропаганда! А това, че НАТО е до границата на Русия как се вписва в картинката!? Беларус е независима държава и може да приема, когото и когато си поиска. Това, че част от Вагнер са там не означава, че ще застрашават съседните държави.