19

Програмист

преди 11 месеца

До 19 : Много черна картинка чертаеш, драги. Само че, пропускаш някои съществени детайли. Първо, аз съм в пъти по-интелигентен от "хората работещи истински труд", и ако те могат нещо - и аз го мога. Но не и обратното. Ако те ровят в калта, защото не умеят друго - аз си отглеждам храната от години, като хоби. Имам и други умения, като дете на социализма получихме доста добра подготовка в много области. Ако под "програмист" си представяш хилаво и очилато човече с мека китка - аз не съм това.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Съответно имат повече хемороиди, да са им честити и да внимават, че ако цъкат предимно на лаптоп се прегърбват.

17

Програмист

преди 11 месеца

До 17 : тъжна картинка. Ти не можеш дори едно смислено изречение да свържеш. Направо ще се задавиш от злоба и завист, защото знаеш истината : колкото и да лаеш ще си останеш неук и беден.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Компири в/на/върху/под компютър не растат. Компир и компютър не е едно и също.

15

Рокфелер

преди 11 месеца

До програмист Скоро кашкавалените ти пръсти ще се чупят когато си бърсеш гъзъ с хартия защото отровите които Попиват е теб са коктейл от женски хормони и всевъзможно токсични материали. Разбира се има Биг Фарма зони където ще се тъпчеш с лекарства , докато най-накрая не стане това което ти казах , не освободиш земята , програмист ти ще си първи в това не в друго , излъгаха ли те като ти обещаваха други неща ? - Не са , такива като теб просто не умеят да разчитат важните неща .

14

Програмист

преди 11 месеца

До 15 : само за глупостта няма лечение. Опасявам се, че така ще си останеш нял живот. Ниско интелигентна форма на живот.

13

Рокфелер

преди 11 месеца

До програмистчетата , скоро идва момента когато ще де храните с пластмасови храни , защото друго няма да имате , ще се лекувате като в 7 век защото друго няма да имате , ще се къпете веднъж в годината защото няма да имате и чиста питейна вода предстои за замърсяване.Бай Въло , такива като теб ще оцелеят с мотиката, а програмистчетата ще спрат да хабят въздух , впрочем затова им промихме мозъка на хората за технологиите , скоро въздуха ще се продава.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Само, че като кажеш мотика, 100% от младите хора мислят, че им говориш за софтуер. Те знаят, че Microsoft е корпорация, световен лидер в производството на мотики. Леймър знаят, че е потребител, редовно настъпващ мотиките, но продължаващ да вярва, че мотики не съществуват. Най-голям брой хора разбират, че хакера е този, който е способен да настъпи мотиката даже ако е затворена в барака и заключена с катинар. Като им покажеш картинка на мотика ще питат това какво е и дали е антика.

11

Хахаххаа

преди 11 месеца

В държавата, където 90% от населението бачка таксиджия, кондуктор, сотаджия и милиционер не се учудвам...

10

Xaxaxa

преди 11 месеца

До Бай Въло- абе дава пари за хляб. А мотиката отдавна е заменена с моторизирана (а някъде и автоматизирана) такава

9

kolio

преди 11 месеца

пак измислени статии... поне в това сме едни от най-добрите и всички ползват компютри

8

Холмс

преди 11 месеца

Елементарно, в България и Румъния има най-много индийци.

7

Живка Людмилова

преди 11 месеца

Аз пък умирам да работя с вибратор Правец и мишка Янко

6

Анонимен

преди 11 месеца

Още през далечната 2007 година имах компютър. После имах лаптоп. Вече мога да работя и със смартфон. Даже е по лесно от компютър. Не ползвам PC. Само Андроид.

5

Програмист

преди 11 месеца

До Бай Въло : Абе да ти кажа занаят си е. И то доходен. Ама не е за тия дето знаят само мотики. Стой си на село, все някой трябва и тая работа да върши.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Много добре! Значи в България ив Румъния все още нещо се произвежда.

3

Бай Въло

преди 11 месеца

Копутера хляб не дава, трябва занаят и с мотиката на село да видят как се работи

2

Долу ЕС

преди 11 месеца

когато влзем в Шенген и си направим магистрлата Варна Бургас и Хемус тук ще станат повече, а когато Ес се разпадне в Люксембург ще са първи по работа с мотика!

1

Анонимен

преди 11 месеца

И аз не работя на компютър, Неудобно е. Предпочитам стол.