13

тя

преди 11 месеца

Жълти павета ? Поредния ужас на София !

12

Пенсионер

преди 11 месеца

Гледам снимката и си мисля че тези павета са редени от кьорави майстори пипнешком. То бива , бива , ама това вече прилича на саботаж.ДАНС да се задейства.

11

преди 11 месеца

А защо направиха маркировка върху паветата около паметника като ще ги пренареждат?

10

Анонимен

преди 11 месеца

Нема да ги наредят, шот бай Гечо дет ги редеше умре.

9

Анонимен

преди 11 месеца

с пясък от плажа няма да станат тия павета

8

В.

преди 11 месеца

Гънат се както си искат, защото не могат нито да проектират нито да наредят. При това преходът в асфалт ще бъде винаги проблемен. И винаги ще изниква необходимост от някакво копане за нещо. По добре да бетонират улицата.

7

нещастници

преди 11 месеца

това премина всички граници, всички подписали се на досегашните проекти да си хвърлят дипломите. Проблема се казва основа! прави се бетонна армировка 20 см поне и след това се редят върху залепваща смес, ако има фугу се попълнят с цимент... извикайте китайците, на половин цена ще го направят за 100 г

6

Анонимен

преди 11 месеца

Ехеее това което Бай Тошо и българите бяха построили, новите демократи не могат да го боядисат. Какво учудващо има, че едни павета не могат да наредят. Те могат само да гепат.

5

a

преди 11 месеца

къде ли е Симо сега да каже, нали се снима че са ОК. Къде ли са и от МГЕРБ

4

напълно

преди 11 месеца

съгласен със строител,само едно разминаване ! Мисля ,че колкото и пари да се дават ,просто НЯМА кой да нареди паветата както трябва! Няма качествени и компетентни изпълнители! Свършиха добрите майстори, с бай *** - толкоз!

3

Анонимен

преди 11 месеца

Специално на Фандъкова данъчните трябва да й направят проверка каро физическо лице откъде са й тия 5 апартамента в чужбина и три къщи в БГ, като взима 2500 лв. заплата като кмет на София

2

Фандък$$ ЕООД:

преди 11 месеца

Ще усвоим всички европейски средства в чекмеджето! Няма да делим с прайда!

1

строител

преди 11 месеца

Колкото и експертизи да правят - няма да стане.Причината е много проста - това е проект където няма доставки ами трябва много ръчен труд.С други думи трябва да се платят добри пари на майстори а не на общаци.И това е големия проблем.Не искат да плащат защото се краде.Когато имаш доставки,крадеш пари чрез снижаване на качеството.Да ама тук майсторите не искат да бачкат за стинки..