268

Анонимен

преди 11 месеца

не се притеснявайте моля, всичко е наред

267

Анонимен

преди 11 месеца

Най-важното за деня сега не е в Русия или Украйна, а в Гърция. Там Мицотакис не се вписва в планираните в европа слаби и зависими коалиционни ужким правителства, а уверено печели между 40 до 44 процента от вота и според Местните изборни правила получава още 50 места в парламента осигоряващи му мнозинство и стабилно управление независещо от Посолства и НПО-ота. Но е длъжен да декларира имуществото си и това на новите министри и депутати. Ето тук е разликата байовци

266

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин нищо не е разбил защото Порошенко каза "Нашите деца ще ходят на училище а вашите ще учат в бомбоубежища" по памет го пиша. Имаше си 8 г. гражданска война в украйна и никой не може да го отрича тя е факт и продължава до сега !!!

265

Анонимен

преди 11 месеца

Някой русофил да обясни като всичко е сценарии на ***, защото тогава пригожката диксредитира целият руски наратив за инвазията в Украйна. Разби цялата кремъска лъжа на пух и прак и каза цялата истина. След сутришното изявление на ***, пригожката качи в официалният си Туйтър канал видео в което казва, че *** е избрал грешната страна щом застава срещу него и минути по- късно видеото беше свалено. Какво печели *** от целия този църк освен да изглежда като клоун пред свои и света.

264

Анонимен

преди 11 месеца

До Горд РусофилПоляците успяват да презвемат москва.

263

Анонимен

преди 11 месеца

Рушките копираха българите при слузането на Ботев от Радецки.Изпокриха се по землянките.Такъв народ никога няма да е свободен!Тези има свободата да избират само кога да ходят до тоалетната.

262

Анонимен

преди 11 месеца

За малко си помислих, че този път има надежда за Русия да започне да се превръща в нормална страна, но сега се видя, че те май винаги ще си останат роби на Путин и на шайка олигарси. Народът изобщо не се вдигна да подкрепи "походът за справедливост " и заслужава съдбата си.

261

Анонимен

преди 11 месеца

Този цирк е поредното доказателство че руснаците са пълни клоуни.Това сигурно е първият случай в историята когато един бунт започва и завършва в рамките на 48 часа щото разбунтувалите се разкаяли :)Цирк!!

260

Анонимен

преди 11 месеца

Свалят обвиненията като по приятелски хихи.

259

Анонимен

преди 11 месеца

Както се казва,всяко чудо за три дни.

258

БЪДЕТЕ СИГУРНИ:

преди 11 месеца

РУСКИТЕ КОРПОРАЦИИ С ЧАСТНИТЕ АРМИИ ---ЩЕ СМЕНЯТ СКОРО ПУТИН , ПО "НЕКАДЪРНОСТ" , ЗАЩОТО ЗАГУБИХА МНОГО ПАРИ И ВЛИЯНЕ...ТОЗИ ЦИРК С ГОТВАЧАОПРЕДЕЛЕНО ИМ ИДВА В ПОВЕЧЕ!

257

СМЕХ...

преди 11 месеца

..СЛЕД ГЕРАСИМОВ И ШОЙГУ....МАЙ И ПУТИН ШЕ ДАВА ОСТАВКА----ВПК и ниега не го галят нещо...ха,ха,хаааа

256

ГОООЛЕМ ЦИРК, БЕ...

преди 11 месеца

ПУТИН ЗА МАЛКО ДА ОСЕ РЕ ЦЕЛА МАЦКВА ....ЧЕ ЧАК И СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ ДАДОХА НАКЪСО......

255

Стефан Николов

преди 11 месеца

Освен ако не сме гледали псиоп театър, на Пригожин не му се е разминало. Същото се отнася и за участвалите в тази имитация на бунт. Очаквам в следващите битки на Вагнер срещу укрите повишена смъртност сред участвалите в метежа.

254

Лапнишарани

преди 11 месеца

Още вчера сутринта написах, че тези, които направихте преврата в Москава и обесихте Путин, ако сте риби на гвоздей ще се хванете. Блестяща актьорска игра на триото Путин, Пригожин и Лукашенко, надминаха и киевският клоун даже. Вчера от 5 сутринта вече бяхте разделили Русия на части и бяхте запалили гражданска война. Балъци.

253

Анонимен

преди 11 месеца

Жълтопаветната гад гръмна шампанското,а то вместо питие гола вода излезе от шишето.

252

Горд Русофил

преди 11 месеца

Никой неможе да достигне и превземе Москва мнозина са опитвали никой не е успял!! И тка е от 1100 години!! Слава на Русия!!

251

толкоз

преди 11 месеца

отбелязва Би Би Си; смята военният коресподент на Би Би Си;

250

Анонимен

преди 11 месеца

Мъка е да гледаш разочарованието в очите на журналистките. Засега преврата в Русия се отлагал, викат и едни опечалени физиономии. Ох, тъкмо да започни и взе, че приключи.

249

Анонимен

преди 11 месеца

Русия е яка страна . Това не е кукления щурм на Капитолия.,