17

Справедлива Кауза

преди 10 месеца

Статията е аналитична, фактите са верни, Лозенец е единственото място, където няма чалга и този човек е част от това

16

Анонимен

преди 10 месеца

Тези си живеят в собствен свят и гледат на туриста като на ходещо портмоне. А насреща какво предлагат - претъпкани плажове, рекет на всеки ъгъл (къде за паркиране, къде за сянка, ...). Когато започнете да предлагате читава храна и непокръстени напитки (но не от на байчо по-убавата технология), може и да просъществувате. Така и не разбрахте, че за най-платежоспособните гръцкото море е по-близо, по-чисто и по-безаварийно. Затова хората ходят там. Сравнение на цените е напълно безсмислено

15

уточнение

преди 10 месеца

Този канален плъх, е обикновен ШМЕКЕР-ТАРИКАТ , пловдивска май-на! Хасиендата му е *** дупка за наркомани ,където втори път няма да стъпя.Храната е вкисната , а питиетата са ментета от преди ковида.Сигурно си е платил за тази статия ,както и за умрЕлото му "Джазче"-пендеразче...

14

Реджо

преди 11 месеца

Много справедлива цена е появата на холера във водите на залива в Одеса!Честито!

13

turist

преди 11 месеца

Мутри и ценообразуване. Туй е БГ Черноморието. Кило цаца + кило шарлан 5 лева, 250гр пържена цаца 10лв. Демек 8 пъти. Нормално е 250,300% надценка - тъй се смяташе едно време по ресторантски рецепти да добър ресторант с жива музика. Сега 800% на ресторант-барака.

12

Todoranov

преди 11 месеца

Приказки да искаш от този, а че въпросната му хасиенда е безумно скъпа? Всяка година по-скъпа храна в ресторанта му, не че за нещо става де. Лато се изпразни съвсем ще се сети.

11

Гърция

преди 11 месеца

Ахххх морето

10

Анонимен

преди 11 месеца

Джазчето да си го заврът от.... То за слушане не става, те туристи щели да привличат да слушали и ахкали колко яко и "готино" било зад ъгъла някой да изкара звук като от дране на котка. И цифрите са от 0 до 9.

9

Ха-ха

преди 11 месеца

И ТАКА СИ ОСТАВА ТУРИСТЪТ С ЕДНОТО ОЧАКВАНЕ ...

8

бг смешки 3

преди 11 месеца

нали се сещате кои са концесионерите по морето ??!?? мутрите на Маджо , на Маргините , на ОЧите и тн ....да не изброявам всички ! всеки нормален човек не иска да им пълни джобовете !

7

Пич

преди 11 месеца

Няма такова изречение - "Туристът очаква справедлива цена на морето"! Това звучи като - "Клиентът очаква справедлива цена на лекия автомобил". Като цяло българите очакваме липса на корупция в нашата държава, от което следва конкурентна бизнес среда, от което следват по-добри цени за крайния потребител. Иначе ако имаме 3-4 фирми собственици и концесионери по черноморието, ясно е, че цените ще са такива каквито те кажат. Единственото лечение е да не се ходи на нашето море, това е.

6

бг смешки 2

преди 11 месеца

ккъсно е вече за БГ ! всичко разсипаха ....раздодоха държавата на некви мутрички и олигарси и така ! всеки с 5 грама мозък се изнася навън . това е положението !

5

Анонимен

преди 11 месеца

Отидете само в пробните на МОЛ-овете, мърсотията е неописуема. С месеци никой не минава само с прахосмукачка, за *** не говориме !!! За другото какво да коментираме.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Туристите искат няколко основни неща. Чиста стая с баня и топла вода, вкусна храна и развлечения. Спада ще е огромен, защото стаята не е ремонтирана от градежа на хотела,плочките и душовете са разкъртени, чаршафите са надрани, а топла вода само през деня и за малко. След хранене /в хотела или навън/ започват едни колики, гастрити, повръщания, *** се. При развлеченията има напредък, защото се поразкопаха старините, но на плажа и в басейна е трагично.А и в дискотеките те бият на изпроводяк.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Справедлива цена на морето?!? Кой очаква такова нещо? И на базата на какви наблюдения?

2

хотелиерче

преди 11 месеца

15 лв. картофки си е справедливо, ко?

1

бг смешки 2

преди 11 месеца

българският туризъм е ненужно скъп и разпокъсан ! обслужването е лошо на повечето места и изобщо нищо не става !