63

kirasirrav

преди 11 месеца

Е добре де, оригиналната фраза е ,,Виж Неапол и у..." Използва се повсеместно. Защо се цензурира?

62

kirasirrav

преди 11 месеца

Сега вече ще казват -,,Виж Титаник и ***!".

61

Анонимен

преди 11 месеца

Титаник е потопен умишлено и никой не трябва да разбира за това.

60

друг инженер

преди 11 месеца

"Още от 2018 год един от инженерите е предупреждавал за трудно откриваеми увреждания на титановия корпус. И за награда...са го уволнили."...............По всяка вероятност е предупреждавал за умора на материала и конструктивни недоразумения концентриращи напрежението на корпуса в нежелани точки. Но там на запад са напреднали, така че отивам да си сипя едно.

59

Анонимен

преди 11 месеца

Само с един бърз поглед на този плавателен съд и никога не бих се качил в него, това няма да издържи и 100 метра налягане, тези които са се качили имат много поздрави от Дарвин, случайно забогатели лаици.

58

Анонимен

преди 11 месеца

Ми и големите риби имат интерес към мръвките във водата. Защо да не са си похапнали, да не би да ги отващават милио (арде)нерите? Естествен отбор се казва процеса

57

Анонимен

преди 11 месеца

Честито на наследниците!

56

Мнение

преди 11 месеца

Темата не е повод за шеги. За човешки животи става дума. Дано да има някой оцелял. Не знам какво са съобщили от CNN, но ако е станало най-лошото, Бог да ги прости, а занапред имащите свръхмного пари да внимават какви удоволствия си организират. Много сме дребнички и безсилни срещу природните стихии. Вместо да се рискува живот заради удоволствие, струващо милиони, по-добре с тези пари да се направи някоя разумна добрина.

55

От Берлин

преди 11 месеца

До Дейвид АйкМоже и да се отложи с година- две, но новите фашисти са ни я подготвили.- плана до 2030 ,,трансформацията" на обществото да е приключила... Дигитално Робство и Ваксинационно децимиране на населението... Ама набодените оФце не ни вярват, и ще слагат доброволно пак маските!? Имаме Нов Холокост -Ваксинационен . Бог с Вас и пазете децата

54

Барон Мюнхаузен

преди 11 месеца

Нещо не ми е мъчно за тези милиардери...

53

Вече се размириса

преди 11 месеца

Започнаха да говорят хората, които знаят колко "лежерно" се е отнасяла към безопасността фирмата-собственик на подводницата. Алчност, кво да прайш. Колко хора е затрила и колко още ще затрие.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Отдавна са покойници,за съжаление.На такива дълбочини налягането е чудовищно,миниатюрна пукнатина води мигновенна имплозия-дори не са разбрали какво е станало.Другите приказки са ала-бала,до сега да са ги намерили,дори и да е мъртъв екипажа-батискафа изхвърля авариен буй,GPS локация,ефирът щеше да наситен с автоматичен зов за помощ-всяка лодка го има вече!Няма да намерят дори каквото е останало,а то не е много и е вече двуизмерно.Цената на адреналина!

51

Ужас

преди 11 месеца

На 4 километра под водата налягането е 400 атмосфери!Представям си на какво са станали!На ваденки !Ужас!

50

Анонимен

преди 11 месеца

Нали знаете, че само руски подводници изчезват, те западняците са безгрешни :)))

49

Анонимен

преди 11 месеца

Няма да се учудя ако по телевизиите съобщят, че са намерени останки от торпедо с фабрични надписи на кирилица, верятно на руския военноморски флот.

48

Анонимен

преди 11 месеца

Тази същата подводница имаше авария при спускане до отломките на Титаник миналото лято ако си спомняте. Извадиха я аварийно тогава. Проблема бе с компютъра управляващ налягането при спускане.

47

Дейвид Айк

преди 11 месеца

До края на годината ще има нова пландемия и ще бъдете затворени за 20 години.Умните ще се спасят , простите за вас ще има 4 вида маски, но този път ще носите и заварчески дрехи докато пазарувате , иначе няма да има храна.

46

Анонимен

преди 11 месеца

Сега ще го джиросат на Путин и ще наложат още санкции. Нищо ново под слънцето (под водата).

45

Ц4

преди 11 месеца

Имплозията е станала още на километър и половина под водата, така че вероятно няма да намерят нищо, поради малките части. Още от 2018 год един от инженерите е предупреждавал за трудно откриваеми увреждания на титановия корпус. И за награда...са го уволнили.

44

Анонимен

преди 11 месеца

Ако милиардерите се се заклещили в останките на Титаник няма измъкване.Ще станат част от атракцията на Титаник за бъдещите екскурзии дотам.