376

Бай Х

преди 11 месеца

Е б- ти пропагандата,драги ми *** от Днес,просто не всички сме Овсе,Ах колко ви се иска ,но имайте търпение,Денгите свършват в тази скапана държава,и тогава всички щи Ривете ,никой не му пука за вашата пропаганда

375

пуйката на Холмс

преди 11 месеца

Като гледам снимката ще да са откраднали един леопард и осем брадлита за целта.Крадци бе.

374

Боби

преди 11 месеца

Чета и си мисля Вие ДИВАННИТЕ експерти които нямате дори ФОРМАЛНО военно образоваие какви ги ръсите в ефир... 1. ПЪРВА И ОСНОВНА ТОЧКА ВОЙНА СЕ ПЕЧЕЛИ СЪС ВСИЧКИ СРЕДСТВА. Ето ти пример Киев разруши Каховската стена. Още вадят трупове. А Ефектите за в бъдеще са ТОТАЛНО ТРАГИЧНИ. 2. МОЛЕТЕ СЕ КОНФЛИКТА ДА ОСТАНЕ ПОД ФОРМАТА НА СВО защото започне ли истинска война...

373

Зозо

преди 11 месеца

Тактиката на Рycлямcкa държава :))))))))))))))))))))))))))))

372

Кравар Евроатлантик

преди 11 месеца

От съвременната руска армия нищо не става. Едвам едвам бутат с остатъците от съветската техника и постоянна мобилизация на голямото население, а тежката работа се поема от частни армии. Няма как тая сбирщина алкохолици и затворници да бъде объркана с руската имперска армия или съветската армия.

371

Прозренията на

преди 11 месеца

купищата пенсинери и анализатори по западните медии,обилно представяни навсякъде, са нещо като сутрешните блокове по телевизиите ни-досадни,фалшиви,еднообразни. И да спреш звука,за да гледаш картинки,пак зализаните муцуни на водещите,с вид сякаш ти четат светото писание излъчват отблъскваща нафуканост.Едно и също,не разбраха,че ние не сме политици или всякакви ...лози,спасението е изключване.

370

Крундел

преди 11 месеца

коли бомби, танкове бомби, само на един хвърлей са от ислямска държава и нейните самовзривяващи се алахакбаровци, т.е. още едно доказателство кой е терорягата; жокер: използват коли бомби терористите

369

Анонимен

преди 11 месеца

Ъъъъ, тия нискотехнологичните с безаналоговите разбраха ли къде е Залужни? Или търсят още? На 100 метра от фронтовата линия носи само пепел....Дори и това не могат да измислят "високотехнологичните"

368

Анко

преди 11 месеца

Ъ... Дистанционен дрон - камикадзе от отчаяние !?

367

Анонимен

преди 11 месеца

До врабец"русофилите" предпочитат да си стоят вкъщи и да борят Запада с клавиатурите, а не с личен пример на фронта..Е, "русофобите" дават личен пример и са в окопите срещу ***. Като врабеца :)))

366

Анонимен

преди 11 месеца

Контранаступ захлебнулся и весеушки сложили оружие.

365

Кадиров

преди 11 месеца

русламистите.. нали са мюсюлмани..братушки-педерушки на нашите русофили

364

Анонимен

преди 11 месеца

и за справка, на снимката са покраински танкове

363

Анонимен

преди 11 месеца

Хаха аман.. камикадзе е когато пилотираш и се взривяваш с машината във врага. Това си е просто безпилотен експлозивен дрон. И мисията не е провалена, след тая експлозия руснаците са превзели противниковите окопи, защото дори и далече шоковата вълна е обезвредила много войници в окопите, другите едвам са успели да ги изтеглят.

362

Анонимен

преди 11 месеца

Ами браво, след като са намерили начин да увеличат поражението сред противника.

361

Това

преди 11 месеца

да си камикадзе, не значи, че си отчаян. Това е висша цел! Ама празните натовски кратуни нямат капацитета да го разберат!

360

Анонимен

преди 11 месеца

Абе врабеца я отивай в кирливата си Украйна.

359

До 123

преди 11 месеца

По ефективна е натовската бронирана техника, бая руски снаряди унищожиха.

358

Анонимен

преди 11 месеца

До Залужни. Будинов и Залужни са си живи и здрави. Истината няма нищо общо с мокрите сънища на Путин и група български копейки. Кремълската пропаганда ви прави на маймуни и въпреки това вие продължавате да вярвате на всичките им лъжи. Дано да ви плащат, щото иначе излиза че не сте много умни.

357

123

преди 11 месеца

Те руснаците това отдавна го използват във ВМФ. Така с крайцера Москва съсипаха украинска ракета и с кораба Саратов също. Такива яки фойерверки рядко се виждат