13

факт

преди 11 месеца

перничани се оказаха едни шубелии , позволяват на некакво *** да ги прави на луди :) а така се правеха на бабаити с винкели .

12

мак

преди 11 месеца

Прокурорски син не е обикновен син, нали. Друг път пишете имената на милозливите/подкупни/неморални хора, които налагат такива неадекватни "наказания". Редно е да застанат с имената си зад всяко свое решение. А домашен арест не е никакво наказание.

11

Bg izmet

преди 11 месеца

ПРОКУРАТУРАТА ВАВ ЗАТВОРА ПРИ БАЙ СТАВРИ.

10

А

преди 11 месеца

Махленска ела да ме забереш милено

9

Надявай

преди 11 месеца

Се а шарани

8

В ЗАТВОРА

преди 11 месеца

Това изчадие не трябва да вижда бял ден! Затвор и да си получи всичко заслужено там! И бащ му, и "работодателите" му, и приятелката и приятелите, които защитават такова из*родче! Искаха да мине време, да поотшуми вниманието и пак под домашен арест, та пак да събира мафията в града да се разправя с потърпевши и свидетели. Обаче да почака! Тоя, от законните средства, само затвор и никаква дневна светлина го спира! Изпуснат е и такова сред хора не трябва да е!

7

азнатебетинамене

преди 11 месеца

Махленска държава!

6

Закривай

преди 11 месеца

Цялата държава я закривайте!! Срам и позор и по Евронюз го дадоха този случай!! Да видят цяла Европа на кви дават пари!! Корупция до чистачката във съд и прокуратура!! Затваря този цирк

5

София

преди 11 месеца

Браво бе, 8 доказани престъпления, за които е подсъдим и резултата е домашен арест, при наличието на вече доказано нарушение на предният такъв. Що за абсурдна държава живеем?!?!

4

Майора

преди 11 месеца

Още едно доказателство за това че освен прокуратурата трябва да се реформират и съдиите , които пускат предсрочно убийци на свобода или намаляващи присъдите или спиране делата срещу тях!

3

Анонимен

преди 11 месеца

Това гoвнeнцe само чакат да отшуми врявата около него и го пускат. Вече се случва няколко пъти. Ако си е вече вкъщи, още тази вечер ще се покаже в някоя дискотека. Няма как, толкова много магистрати имат вземане-даване с баща му, лихваря-бандит.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Нормално. Нали татенцето е от кликата на Гешефта

1

Паню Баирски

преди 11 месеца

Това жалко перекенде не трябва да излиза отареста - бой по три пъти на ден, и после 10 години затвор!