229

Жиката

преди 11 месеца

Англия има да плаща на половината свят.

228

посмали малко

преди 11 месеца

Този екземпляр много ***, бе хора! И доста грозен. Като какъв го играе в коварния Албион! Май там си правят някакви сметки, ама без кръчмаря в случая! Британската империя отдавна се разпадна, но някои в кралството все още не могат да го приемат за свършен факт. Светът отдавна не слуша и изпълнява техните желания.

227

Тошо

преди 11 месеца

Значи, казваш така ....който чупи купи!Ами че то ако е така, значи оръжейната индустрия да затворя !А някой да пусне бомба за 1000 лв., послееее репарации на 10 000 !Здравей мир, чао война!Сериозно ... логически би следвало да е точно така, дори и със замърсяванета на климата

226

Лекар ихтиманец

преди 11 месеца

Много са нагли. Една водородна ракета и острова го няма. Ах ти коварни Албион, както би възкликнал римлянина!

225

Анонимен

преди 11 месеца

Когато от метрополия на САЩ си станал сателит на САЩ... речта му е написана в посолството в Лондон.

224

Анонимен

преди 11 месеца

Кога ще платите на иракския народ за заграбения нефт?

223

Анонимен

преди 11 месеца

Досега не се е чуло победителите във войните да плащат репарации. Така че Украйна ще плати цялата сметка за войната до последния убит руски войник...

222

Анонимен

преди 11 месеца

ИРАК - агресия под изфабрикуван от наглийците предлог... кога ще платите?

221

Анонимен

преди 11 месеца

наглийската пропаганда е най-безогледната... вие ще платите ли че въвлякохте Украйна във война като не дадохте гаранции за сигурност на Русия?

220

Анонимен

преди 11 месеца

Хубаво ама Сащ защо не платиха за Ирак, Афганистан и Либия.

219

Анонимен

преди 11 месеца

Тея в Лондон що не си направят брат и сестра. Аман от Елтън Джон и други гнусни островитяни. Никой няма да даде една стотинка за Украйна, плюс ако някой трябва да плаща това сте вие и започнете с Либия, Ирак и Афганистан.

218

Таварищи

преди 11 месеца

Изчезвайте в Сибир

217

Русуфилите пикат

преди 11 месеца

Газ..Таварищи...Ние мразим Русия

216

Спасов

преди 11 месеца

Русия не е никаква империя а едно кално село. Китай ще вземе източна Русия. Западна Русия ще е в гражданска война 50 години макар че там са само селяни.

215

Джо

преди 11 месеца

Бог да прости Русия... и най-вече Путин

214

Фарс

преди 11 месеца

Разбира се, че Русия ще плати, но страната повече няма да се казва Украйна!

213

Анонимен

преди 11 месеца

Хайли лайкли Русия ще откъсне своето , а останалото ще кърви дълго. И ще се случи така, защото Русия и империя и е такава, защото не дава своето, но може да вземе и вашето ако не внимаваш в картинката. А украинците не внимаваха изобщо и го отнасят жестоко, искрено ги съжалявам. Русия се разправя с тевтонци , шведи , поляци , французи , немци , татари , монголи , китайци , турци , японци , та Зеленски ли щял да ги спре. За да я спасят Украйна НАТО трябва да влезе там и пак не е сигурен резултата

212

Мяу мяу

преди 11 месеца

На Блеки, ако не лае ще му купя храна от магазина за *** на Д-Р Стефанов. Блеки не е лош. Той не хапе, защото зъбите са му гумени, а само лае.

211

Бау бау

преди 11 месеца

Блеки, легни долу! Добро момче.

210

Кю Мюр

преди 11 месеца

До Ту..... Това на снимката е Британски министър .... Те в правителството на Великата Британия нямат НИТО ЕДИН бял .... А скоро и в Парламента им няма да остане нищо бяло . Точно преди час гледах как на Лондонския Прайд как третополовите откачиха и хвърлиха на земята британския флаг , докато оня със дъгата се вееше ... Никой не реагира от насъбралите се "британци" ..... Жалка гледка.