89

Я па я..!

преди 11 месеца

Ама Гешев беше по убав от Сарафов.

88

анонимен

преди 11 месеца

Славов докато се натутка ПК вече избра главен прокурор , а днес ще гласува и заместник. Стана като оная приказка: докато се наведа да взема охлюва и той се шмушна в тревата.

87

Анонимен

преди 11 месеца

какво означава турцизъма чапкънин

86

гого

преди 11 месеца

Осемте джуджета !

85

МЪКА И СМЕХ

преди 11 месеца

елемнарен въпрос - кой дава парите за харчове на съюза на съдиите, той поръчва и музиката.

84

МЪКА И СМЕХ

преди 11 месеца

Елементарен въпрос с наложителен отговор - КОЙ ПОРЪЧА АТЕНТАТА СРЕЩУ ГЕШЕВ? Защо никой не прави нищо по въпроса, включително не го и задава?

83

Анонимен

преди 11 месеца

ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ СТИЯ 2 *** МИЛИЦИОНЕРИ, ИДЕ КРИЗА, ИНФЛАЦИЯТА СИ ВЪРВИ!

82

Анонимен

преди 11 месеца

айдее и тия се намесиха, хванаха се вече за гушите!

81

Ппбд

преди 11 месеца

Парапета мирише все по силно и сърби.

80

Анонимен

преди 11 месеца

Хаха Боко и Шиши как им го забиха чрез Сарафов на умнокраставите жълтоп***ветни червенотиквеничета .Прокопиев ,Кирчо Ася Васи и Пинокиьо-Бойкикев си правеха сметката като сменвт Гешев да си сложат техен главен прокурор с който да държат за топките Борисов и Пеевски и чрез тях да си управляват защото знаят,че нямат повече от 7%избиратели и единствения начин тая.либерална гей дружинка от ППДБ да е на власт е да имат главен прокурор за бухалка и ГЕРБ и ДПС да ги крепят.Това с избора а Сарафов приключ

79

обикновен българин

преди 11 месеца

Прави са съдиите.И този е омазан.Но не трябва да се сменя с някой от другите висши магистрати защото и те са копрометирани.Трябва просто да изберат някой от провинцията който е недокоснат от корупцията.Който не е свързан с никакви схеми и няма съмнения за него.Има такива хора.И това е. А сега продължава поредния срам и рушене на авторитета на правосъдната система като цяло

78

Анонимен

преди 11 месеца

До Обективно 76 - Самата идея е, прокуратура и съд да са ОТДЕЛНИ! Ако съда назначава и маха прокурори, то какъ е смисъла? Да дирекнто съдията да решава, с рещу гкого ще се води дело и същия съдия да издава и присъдата.

77

Анонимен

преди 11 месеца

Планът е следният. Ако се засили недоволството срещу Сарафов, тия които го избраха ще се съберат и ще кажат "добре ще се съобразиме с общественото недоволство и ще изберем друг" И на мястото на Сарафов ще сложат Калина Чапкънова, което фактически е първоначалният план на Пеевски и Борисов. И макар че тя е по зле и от Гешев и Сарафов взети заедно, вече никой не може да протестира щото те ще кажат "ама вие какво искате,нали искахте да сменим Сарафов...е сменихме го

76

заглавието трябва

преди 11 месеца

да е: Остра позиция на прокопиев срещу избора на Борислав Сарафов

75

Анонимен

преди 11 месеца

Гербаджиите закона не ги лови. Те са над него. Съдът и прокуратурата са на ГЕРБ и ДПС. Смениха едната си пионка (Гешев) с новата (Сарафов).

74

Истина

преди 11 месеца

прочетох коментарите и "всеки плачи за промяна, промяна носи само хана Крум с ятагана!"така че ако чакаме друг да ни свърши работата която ние трябва да свършим... няма да се оправим никога!

73

До добре де

преди 11 месеца

е как кой - Борисов и Пеевски

72

бъдещ емигрант

преди 11 месеца

Еми така е. Докато българският народ е силен само пред компютъра вкъщи, а не по улиците и площадите, ще се подиграват, гаврят, унижават и крадат с него. Политиците, прокурорите, бизнесмени разни и т.н. приближени до тях са над държавата. Над законите. Над вас. Преклонена глава сабя не я сече. Държавата може да се оправи само на цената на няколко стотин или няколко хиляди души - това са замесените в управлението последните 30 години и приближените до тях. Конфискация на всичко тяхно и затвор.

71

Обективно

преди 11 месеца

ВСС - КАКТО СВАЛИХА ГЕШЕВ С 16 ГЛАСА - ТАКА ТРЯБВА ДА ИЗБЕРАТ И Д. ГЛ. ПРОКУРОР ПАК С ПОНЕ 13 ГЛАСА. И НЕ САМО ОТ ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ, А ЦЧОТ ЦЕЛИЯ ВСС. СЕГА ИЗБОРЪТ НА НОВИЯ И.Д. Е НЕЗАКОНЕН. БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ И ВАС. Иначе ПП потъват яко.

70

Анонимен

преди 11 месеца

Какъв беше смисъла да сменят Гешев със Сарафов? За да се смени просто името ли? Напълно безсмислено. То е по-скоро награда за Гешев че вече не се занимават с неговото име.