43

Цонев

преди 11 месеца

Между другото и Путин бил сатанист и обичал млади момченца да го налагат с камшици.

42

Пена

преди 11 месеца

Неофит не казва че в Рилския манастир всяка вечер си правят още по-страшни перверзии защото там 80% от брадатите са ***. БПЦ е клон на КГБ. Неофит има пагони под расото.

41

Спасов

преди 11 месеца

Нашата църква е пълна с педофили, ченгета, доносници, хомо-извратеняци и обикновени мързеливци. Те не правят нищо за народа. Основно смучат от държавния бюджет и полза от тях няма никаква.

40

Джо

преди 11 месеца

българската църква е анти-църква. тя е българо-руска църква която насърчава омразата и задръстеността.

39

Анонимен

преди 11 месеца

"Къде е сега църквата след наводненията? Няма я, има по важни дела." - Ти какво иакаш? Попа да стане планински спасител?

38

Анонимен

преди 11 месеца

Господи, изпрати им потоп на тези извратеняци! Амин и амин!

37

Крайнодесен евро,ей

преди 11 месеца

Тези ,,прайдове" са наистина омерзителни,но по съвсем друга причина:една групичка самообявили се за ,,сексуално малцинство" хора (повечето изобщо не са такива) настоятелно изискват признаване на привилегии,защото били ,,различни".Което всъщност е твърдение, че са с по-високо качество като хора -- и именно това е отблъскващо и неприемливо. Още повече, че ,,различността" им всъщност е мислена от мнозинството като непълноценност, грях, неестественият.Нормалните гейове не ходят на тези ,,прайдове".

36

ПЪЛЕН ПРОВАЛ

преди 11 месеца

До АнонименТи явно си от тази "обърнатата" група хора, които се натрапват ,като онеправдани, неоценени, бити и отхвърлени от обществото. Но , че сте сбъркани е факт, който няма как да бъде отречен. Тази грешка на природата сигурно много дразни, но при много не е виновна и самата природа , а хората .Жалко за подрастващото поколение което трябва да гледа простащини по площадите

35

One s

преди 11 месеца

Хомото, сами са си виновни, то са паради, то са викове, дразните хората после, що но бият.

34

Анонимен

преди 11 месеца

Надявам се някой да ги избие тези същества, недоразумения.... АМИН!

33

Анонимен

преди 11 месеца

До 35 - Проблем?

32

Анонимен

преди 11 месеца

Фалшива загриженост, лицемерно възмущение на бг църквата. Изопачаване на един парад - символ на любовта без ограничения и догми в световен мащаб, като заплаха за обществото....В коментарите- омраза и хейтове. Всичко това показва колко неизлечимо болно и разядено от хомофобия е българското общество.

31

Ако Йордана допусне

преди 11 месеца

да има сцена за деца, би трябвало с тояги да изгоним от общината и нея, и екипа й! Навремето националният герой ген. Христо Луков е формирал патриотична младежка организация, жертвал е положението си, изпадайки в немилост, защото е настоявал пред цар Борис България да излезе от войната. Но шествието в негова чест беше забранено, а този резил "прайдът" не само че е разрешен, ами ще се допусне нeнopмaлнuцuтe да посегнат и на децата! До фашизъм ли искат да ни докарат, знаят ли какво ги чака?!

30

Църквата е грях.

преди 11 месеца

Къде е бог да накаже политиците който крадяха с години на гърба на бедния народ, църквата дори обичаше политиците. Къде е е църквата да помага на бедните? Няма я, тя пак взема от бедните душици за да имат поповете да харчат. Къде е сега църквата след наводненията? Няма я, има по важни дела.А колко много попове са хомосексуални, църквата ги прекрива. Ай моля ви се.

29

ТОМА НЕВЕРНИ

преди 11 месеца

ИЙСУС ОТ НАЗАРЕТ.. ИМАЛИ СВЕДЕНИЯ ДАЛИ Е ИМАЛ ..ГОДЕНИЦА ЖЕНА..ДЕЦА....ЧЕ ИНЕЧЕСЪМНЕНИЕТО ОСТАВА,ДА !!!!!

28

Анонимен

преди 11 месеца

За такива прайдове са необходими възрастови ограничения като в театрите,кината и телевизиите,радиата заради техните превзети и извратени маниери и гласове,че да ги гледат децата от възрастовите групи и да се чудят и такива ли неща с така държащи се с такива човеци има още на света точно когато още са в процес на опознаване на света и света на възрастите с възрастните и се учат на природо опознавателни и образуващи науки съобразно с възрастта им на усвояване с развитието на организма и съзнанието

27

Руди

преди 11 месеца

Хайде сега, възмутени били, нали и те са Божии чеда.

26

Анонимен

преди 11 месеца

От парада , марш на скок на фронта

25

Щерю

преди 11 месеца

Обикновени лостове задвижвани от човешки крак...

24

666

преди 11 месеца

И защо, те от вашите хора бе.......