72

Анонимен

преди 11 месеца

В САЩ всеки десети американец притежава активи за над 1 милион долара, там също така живеят най-богатите хора на планетата, а също САЩ е най-богатата държава в света. Населението и расте всяка година.

71

В.

преди 11 месеца

Това са огромни суми, а в бюджета има огромен дефицит. Някой може ли да гарантира, че са след данъци в България и ЕС?

70

Към част от писачите

преди 11 месеца

Апартаментите няма да станат по два за лев, нито някой ще национализира къщите по селата, за да ви ги подари на вас. Като е толкова евтино в чужбина и толкова изгодно да се живее там на старини, заминавайте още сега. Не учете хората какво да правят с парите, спечелени с труд там, където заплатите са нормални и не се дават за дремане на бюро. Ако ще вдигате бунтове, нека да е в името на справедливото заплащане на труда тук, а също и за качество на сградите, което да съответства на цените.

69

Анонимен

преди 11 месеца

В София 31% от жилищата са празни.

68

Анонимен

преди 11 месеца

Липсва жилищна политика на държавата и няма жилища в София. В провинцията пък сичко се закрива.

67

Анонимен

преди 11 месеца

Това не решава никой проб;;ем а напротив прави демогрфска катастрофа. Докато събере пара за да живее в София и живота свършва.

66

Панчо

преди 11 месеца

Аха, придобиват за праправнуците, които няма да се родят.

65

Анонимен

преди 11 месеца

Явно в чужбина не могат да купи и затова бг. Ако бачка в бг пък не стига парата пак. Принуден да емигрира в чужбина за да живее в бг. По-зле е и от турско.

64

Анонимен

преди 11 месеца

до 62 В частта за САЩ е напълно прав.

63

ИТтата обраха народа

преди 11 месеца

Програмисти взимат заплати от по 7хил лева и купуват апартаменти и дават под наем. За 10 години среден програмист купува по 3 двустайки и след този период вече ги е изплатил и гуши и от ренти. А тия пари идват от нашите джобове.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Живейте си в заблудите, но в България не си струва да се инвестира и стотинка в имот. Времето ще покаже, че съм прав. Живял съм в чужбина дълги години, предвидил съм успешно разни събития, които са ме направили достатъчно богат да не се занимавам с нищо докато съм жив, включително и децата ми, така че съм убеден че в България нищо не става. Бъдещето ѝ няма да е добро.

61

Анонимен

преди 11 месеца

До 61 - Излагаш са...

60

Анонимен

преди 11 месеца

Моля коментиращите стига сте говорили за САЩ, отдавна САЩ не е запад, а е трета глуха и гето.Запад означава Западна Европа, а предвид емигрантския наплив, скоро и те може да не са запад,а едно мароканско, турско и ромско гето, отдавна се вижда тази тенденция.В България купуват имоти бедни пенсионери от запад, не задължително българи, а по телевизията си казаха, че се ходят да се лекуват на запад, а не тук, там всичко им е безплатно

59

До 56

преди 11 месеца

Там до колкото ми е известно лежат в затвора или нямат право да практикуват, тука колко доктори убийци лежат в затвора?

58

Летните къщи

преди 11 месеца

Като се има предвид колко пари струва една качествена лятна почивка за четиричленно семейство, не е чудно, че много хора се оглеждат за лятна къща на село или в малко градче. Дали ще се самонастани там някоя екзотична фамилия и дали няма някой да влиза нощем да краде - това зависи от много обстоятелства. Затова хората подбират къде да купят.

57

морски

преди 11 месеца

Тук идват най-бедните туристи, а нормален европеец ще е мазохист, ако повтори на морето напр.

56

Анонимен

преди 11 месеца

До 52Ако мислиш че къщата му в Испания няма да я разбият или че там няма мутри .И недей давай едим лош пример да генерализираш всичко .

55

До 53

преди 11 месеца

И в коя държава няма грешни диагнози?В САЩ всяка година между 250 хиляди души и 450 хиляди умират от лекарски грешки.

54

Нищо чудно няма

преди 11 месеца

Хората са си направили сметка какъв ще е размерът на пенсията им, придобита от работа в чужбина, как биха живяли с тези пари там и как ще живеят със същата сума в България. Затова инвестират в жилища тук.

53

Казано честно нищо

преди 11 месеца

ни е наред, рай за крадци е, и корумпета!