10

Ива Иванова

преди 8 месеца

Аз съм на 43,ARMY съм от четири години.Следя всичко свързано с момчетата и не мисля,че да харесваш тези талантливи момчета е нещо грешно или инфантилно.Радвам се ,че намитам хора на моята вълна и тук в българия!

9

АНОНИМЕН

преди 10 месеца

Браво,Петя!Аз съм тази на 58 години,която много хора смятат за инфантилна ,защото ги харесвам.Не мога да разбера защо сме толкова закоравели и не разбираме нищо ново и хубаво .Радвам се ,че намирам все повече хора близки до моята възраст, които ги харесватл

8

Петя

преди 10 месеца

И аз ги слушам, а съм на 56 години. Целия свят ги слуша, подобряват рекорди след рекорди, но ние българите естествено сме хейтъри и плюем по всичко. Скромни и талантливи момчета, само това мога да кажа.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Не ги слушат само кифлите.Аз съм на 58 години.имам син и съпруг.Слушам само БТС.Групичка от пет жени, между които и две седемдесетгодишни слушаме.коментираме и се радваме на таланта и успеха на тези момчета.Всеки , който обича скромност и деликатност ще ги хареса.Красота и трудолюбие.БТС СА ВЕЧНИ!!!!!

6

Новото поколение:) 2

преди 11 месеца

Относно "Кои са тия?" Това са BTS или bangtan, група идваща от компания пред фалит през 2013. Правят песни за несподелената любов, изгубената младост, ментални проблеми като депресия, засягат теми за самоубийство, self harm и още много други теми които се смятат за табу. В края на 2022 година, започна тяхната наложителна почивка(извършване на военна служба в Южна Корея, която е задължителна за абсолютно всички). Може да чуете някоя тяхна песен и да вникнете малко в текста и смисъла!

5

Новото поколение :)

преди 11 месеца

Така до всички коментирали, а пък и до тези, които четат за първи път...както знаем хората в България(повечето), живеят още по-стар начин(ако мога така да го нарека) какво имам напредвид? Еми не приемат новите 'тенденции', новите идеи и възгледи за кое е нормално и кое не. Та моля Ви преди да пишете "кои за тия?, кой би дал пари за това нещо?, кой ги слуша?" Стойте си във Вашето негативно балонче и ако нямате нищо хубаво за казване..ПРОСТО НЕ ГО КАЗВАЙТЕ!

4

Пепи

преди 11 месеца

До Анонимен Младите кифли ги слушат . В магазина до нас една само това слуша .

3

Анонимен

преди 11 месеца

Изданието на български, в каталога на "Сиела", ще се появи заедно със световната премиера на книгата на 9 юли 2023 г...........немам си и идея кой ще даде пари за тази глупост. Тоооо за всеки вкак си има пътници , ама тоз......хахахаха

2

АнонимеН

преди 11 месеца

Е ТАКАВА ГЛУПОСТ САМО НЕ БЯХТЕ ПУБЛИКУВАЛИ ТУК И ДОРИ НЕ РЕКЛАМИРАТЕ НЯКОИ ОТ ПРОПАДНАЛИТЕ СИ САЙТОВЕ КАТО ТИИН ПРОБЛЕМС ИЛИ ТЯЛОТО. МАЛКО ВИ ПСУВАМ МАЛКО :D

1

абе

преди 11 месеца

кои са тия ?!