317

Анонимен

преди 2 месеца

Това не са истински думи на Захари Стоянов!За какво "зелено парцалче" става на въпрос?За Еленски?Захари Стоянов и ония старци, съвременници на Екатерина, на Александра I,на Николая пророци ли са били?

316

Анонимен

преди 10 месеца

Някой знае ли от дека идва думата "ДЕПУТАТ"? ...отговора е в самата засекретена дума от жреците: """""""Деее е ПYYYYYУткaтa за Тaтe?""""""

315

…..

преди 10 месеца

Депутатите не трябва да имат имунитет, напротив ако нарушат някой закон по време на длъжността ти като депутат, наказанието трябва да е 3-5 пъти по-високо отколкото на обикновен човек който е нарушил закона!

314

Анонимен

преди 10 месеца

До Red hardlinerИдеята на имунитета е това - да не може да те обвиняват за щяло и нещяло и да използват съда като маша и инструмент за изнудване. Честно казано малко ме вълнува дали Кирчо е бил Канадски гражданин или не, когато са го назначили за министър.

313

Анонимен

преди 10 месеца

До Рефрен. Пропусна да споменеш, че българите са най-умните на Света. Файзер и рептилоидите измамиха всички останали. Израел, Дания, Норвегия, Холандия - всички се надупчиха с ваксини. Ба лъ ци и глу паци. А само българите прозряха опасността и не се ваксинираха. Резултат 149 хиляди души умряха в България през 2021 при нормална смъртност от около 109 хиляди души на година. В останалите държави смъртността се вдигна с около 10%. В България с 37%.

312

Анонимен

преди 10 месеца

Между имате ли доверие и за кого ще гласувате има огромна разлика. Огромна част от електоратът на ГЕРБ и ПП гласуват за тях не защото им имат доверие, а защото алтернативите са по-зле. А феновете на руския фашизъм да си ходят в Москва.

311

Рефрен

преди 10 месеца

Народ, за който да завършиш в Харвард е обида, а завършилите в милиционерско училище имат пряка писта за развитие ....не ми го хвали. Този народ е без перспектива, докато не си оправи ценностите, Да се кланят на доносник и да се подиграват на интелекта....., да се кичат с портрета на путин военнопрестъпника и да хулят инакомислещите....не ми го хвали. Това е обречен народ,затова и близо една трета избягаха, а останалите плюят срещу своите братя и сестри,защото били в чужбина.

310

Анонимен

преди 10 месеца

Щом е поръчано от ПИК, се изненадвам, че не са изкарали Възраждане на първо място 😄

309

Анонимен

преди 10 месеца

Сова кремъл пак се правят на социолози!

308

Анонимен

преди 10 месеца

Захари Стоянов: Историята - Истината за Торта с която покриваме Земята е дълга! Учете Фактите и мислете! България в Вечна и ще Пребъде!

307

Анонимен

преди 10 месеца

Захари Стоянов: Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука... То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти! Право имали ония старци, съвременни на Екатерина, на Александра и на Николая - които ни говореха: "Ще плачете за зеленото парцалче". Видели тия и патили, на основание на факти и на събития говорели горните думи.

306

Анонимен

преди 10 месеца

Захари Стоянов: Кой прибра под свое крило всичките чапкъни в България, а законните власти, в това число и В.Н.Събрание, за незаконни с единствена цел, да се продължи още в България безредицата, да се отчая и омаловащи българският народ и да каже: "Дойдете и ни спасете". Русия, нашата фатална освободителка покровителка, славянската. братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв!

305

Анонимен

преди 10 месеца

Захари Стоянов: Така ли излезе? Кой изпрати подир няколко дена подлия Генерал Каулбарс да развращава, подкупва, лъже, бунтува и беснее? Кой подучи пичoвитe и вагабонтите да вдигат бунтове в Бургас, Сливен, Силистра и Русе, да леят кръвта ви, да въвеждат анархия, щото по тоя начин да се отвори път за чужда окупация? Кой унизи и се подигра с България като и препоръчваше за княз един развратен черкезин - Мингрели?

304

Анонимен

преди 10 месеца

Захари Стоянов: Кой насъска сърбите да ни нападат откъм гърба, когато ние бяхме въз друга страна? Кой настояваше най-много да се пратят турските комисари в Южна България? Ами я кажете, кой ни открадна княза от Софийския палат в това време, когато на неговата глава не бяха изсъхнали още лавровите венци от Сливница? Кой даваше честно и благородно слово, че ако си отиде тоя княз, то и съединението ще бъде пълно, и правата на България ще останат непокътнати, с една реч, България ще цъфти и вирее?

303

Анонимен

преди 10 месеца

Захари Стоянов: Кой въстана срещу нашето свещено дело - съединението на Южна със Северна България? Кой караше турците да навлязът в България и да пуснат малко кръвчица на братушките? Кой отчисли българският княз от редовете на армията си, за да го опозори и омаскари, когато той се намираше на границата срещу Неприятеля? Кой си дръпна от нашата войска офицерите, които хрантунехме като просяци с единствената адска цел да ни съсипе войската, когато тя се намираше в път на бойното поле?

302

Анонимен

преди 10 месеца

Това не се ли очакваше ?

301

Анонимен

преди 10 месеца

Опростачване --13г. , браво на герб : Неграмотността , в нея е СИЛАТА !Еваларка Баце , успя !

300

Анонимен

преди 10 месеца

Спокойно драги в*ъZрожденци! Другари и другарки, догодина по това време няма да има и помен от вас, защото няма и да има помен от Русия, на която се кланяте и тя ви плаща! Иначе вие ще си останете обратното на остри цял живот!

299

Анонимен

преди 10 месеца

На Костя си му растат мустачките и скоро ще станат по немски образец. Ако вземе властта ще му гледаме въжделенията.

298

МЪКА И СМЕХ

преди 10 месеца

Само да кажа, че според социологическото изследване ПП и ДБ имат по десет процента защото избирателите на тези две партии са имали право да дадат два отговора. Совата - така ли се прави социология бре, защо не ги питахте за кой ще гласувате а пак манипулирате да прикриете срива сред ала-балистите?И ЕТО ДОЙДОХА СИ НА ИСТИНСКИТЕ ПРОЦЕНТИ ДЕСЕТ АХХАХАХААЙДЕ СЕГА ИЗБОРИ И НАРОДА ДА НИ БЪДЕ АДЕКВАТНО ПРЕДСТАВЕН КАКТО СИ ПРИЗНАХА НА ЗАПИСА ЧЕ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ