61

phrag

преди 11 месеца

Асен Василев нали каза от трибуната - да го дуhат бедните. Ама пак си гласуваха за тоя мишок.

60

Спасчо

преди 11 месеца

България не е държава а личната клоака на Пеевски.

59

Анонимен

преди 11 месеца

Повече от половината активни българи работят НА ЗАПАД !!! Следователно повече от 75 процента от българите са ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ЗА НАТО !!! А в Русия дори агитката на Копейкин не смее да припари, да не би да ги мобилизират, а ходят при Митрофанова да ги гуши и инструктира за Възродителния Процес, както по времето на товариш Живков. Тогава братушките товариха и изнесоха в Русия културните ни светини. Проверете в Рилския Манастир, музеите, Плиска и Преслав.

58

Анонимен

преди 11 месеца

До 61, няма как ли :) Има :) И си ги искат. С молба да стане тихо и кротко! Но не въпросът е този. Въпросът е колко подобни индивида получават все още пари "на ръка" и не плащат данъци? И кога всички, които си плащаме редовно ще се надигнем срещу това? Защото после същите тези мрънкат по телевизиите, че пенсиите им са ниски и нямат пари за лекарства. Сега мрънкат, че заплатите им са ниски! Време си е за лични ревизии на всички на минималка и перманентно безработни!

57

Реалист

преди 11 месеца

За България са само 32%, защото такава е методиката, по която изчисляват този процент. Ако я приложат общо за ЕС, а не всяка държава отделно, то от живеещите в България над 90% ще се окажат в риск от бедност, вкл. и област София, където заплатите са най-високи - 2603 лева за първото тримесечие на 2023 година ипак повечето хора ще са в риск от бедност.

56

до 59

преди 11 месеца

Няма как да няма бележка/фактура, при положение, че се сключва договор за тази услуга. Ако няма договор, защо да им ги платя? На какво основание биха си търсили правото?

55

Laravel

преди 11 месеца

Добре, че не ме мързи да уча и съм от другите 68%. На парактика съм от най-горните 7-8% или на най-високото стъпало на средната класа. Живота е прекрасен.

54

Почакайте да доде

преди 11 месеца

еврото :D Тогава 90% ща са под линията на бедност - мечтата на капиталиста.

53

Я да видим

преди 11 месеца

Брокер недвижими имоти взема 3% от продавач, и 3% купувач. Тези пари искат да им бъдат дадени в брой :) Няма бележка, няма касов бон. Всеки може да се досети, че този брокер НЯМА да плати данъци върху тези пари. В задачата се пита: какъв процент от всички на минимална заплата крият доходи и мамят с данъци? Накрая ще се окаже, че ИТ-тата са неособено интелигентни да обявяват реалните си доходи и да хрантутят цяла една нация данъчни измамници.

52

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 41:Странно аз пък си мислех, че е заради хратунтене на няколко милиона араби и африканци и спонсориране на "артисти" (разбирай,марксисти, феминисти, лгбт и педофили и други лица)

51

До 54...

преди 11 месеца

...по принцип с хора говорещи в множествено число от името на другите НЕ РАЗГОВАРЯМ, по същество съм убеден, че трябва да ви се напомня ежесекундно -> МЕГА слаб манипулатор сте! И софия не е България, много скоро ще бъдете задължен да се убедите в това!

50

балканджи Мишо

преди 11 месеца

Ако бяхте учили навреме нямаще сега да сте бедни :(

49

до 54

преди 11 месеца

Посмали малко с продавачките. Чак 3200 не взимат, ама след години стаж може и да докарат 2500.

48

до 52

преди 11 месеца

Кой на какво се осигурява не ни интересува. То и в София уж СРЗ била 3200лв., ама толкова взима продавачка вече. Реалните цифри са двойни поне, защото всеки уж взима минимална и тя влиза в статистиката. Да, ама не. Същото и с тия 1500лв.. Прощавай, чистачката на офиса ни взима 2100лв., но работи по 10 часа, та 2 часа й ги плащаме като извънреден труд. Кой взима 1500?! Имам вила до София. Продавачката в селския магазин взима 1300. Айде по-сериозно!

47

до 49

преди 11 месеца

Па дай да се включа и аз от най-студения регион на България. На южен склон съм. С фотоволтаици се топля цяла зима. Сметка за ток = 0. Сега кандидатствах за 3то жилище по програма. Вие си спете, мрачно ще ви е на вас, не на мене :)

46

Тва е...

преди 11 месеца

...страшно фалшивата статия! Броят на осигуряващи се под прага на бедността - 1500 лева е поне 65% ! Истинските цифри са ад.

45

Що така бананoядци?!

преди 11 месеца

Нали щяхте да работите за себе си?! Нали щяхте да печелите честни частници?? Как е празния джоб?

44

Айшето от Сливен

преди 11 месеца

Ше става и по лошо - вижте в какви времена живееме!?....

43

Анонимен

преди 11 месеца

То беднини ПП евроантлатиците отново говорят за помощи за Украйна ,а за наводненията тук помощи няма ,хората останахабе з домове

42

Електра

преди 11 месеца

Видими резултати1 от двугодишното ляво управление на Крадеф и Краднелия...