231

СИБИР

преди 11 месеца

Затвор за теб Костов КРАДЕЦ долен,заедно с Соломон паси в Руски затвор в СИБИР

230

Анонимен

преди 11 месеца

За разпада на мафията постоянно се ГОВОРИ, ГОВОРИ, ГОВОРИ. И няма резултат тридесет години. И всички се снишихме пред политическите артисти.

229

Защо ли?

преди 11 месеца

Костов и Доган много често водят новините. Помислете малко защо...Брилянтно свършена работа!В полза на кого?

228

R.A.T.M

преди 11 месеца

България винаги е била и ще бъде периферията на Европа. И ако за над 30 г не сте видели еврозона, Шенген, визи, американско, европейско оръжие или енергетика не обвързана с Русия, това означава, че на Запад много много не ви приемат за свои хора. Стрижат ви вълната, а накрая може и под ножа.

227

Правписна поправка

преди 11 месеца

МРЪСНИЯТ ЛЕНИНГРАДСКИ МАВЪР КОСТОВ БАЩА НА МАФИЯТА ВЗЕЛ ДА КЪЛНЕ РАЗПАДА НА МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА!...

226

Анонимен

преди 11 месеца

До Убедително лъже 231 Какъв велик премиер?! Дойде на влст и започна да закрива всичко. Закриваше не само заводи и предприятия, които ги обяви за фалирали, ами масово закриваше училища, после болници, друг е въпросът, че направи болниците търговски дружества, които точат касата и обират пациентите и всички след него практикуваха закриване, вместо да се опитат да овладеят нещата. Костов е в основата на всички порочни практики, започнали през "прехода".

225

Анонимен

преди 11 месеца

Всички компрометирали се политици се укриват в университети- Жан Виденов, Иван Костов, май и Масларова и мн. други. Лесно е да заблуждават и да се правят на велики пред студентите.

224

Анонимен

преди 11 месеца

ПРЪСНИЯТ ЛЕНИНГРАДСКИ МАВЪР КОСТОВ - БАЩА НА МАФИЯТА ВЗЕЛ ДА КЪЛНЕ РАЗПАДА НА МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА!...

223

Убедително лъже

преди 11 месеца

Иван винаги в бил един наивник с манията за мисия на спасител и какво ли не още друго. Комунистите в лицето на Луканов, а после други го манипулираха и ползваха. Етикетът му за велик и безпрецедентен премиер е мит.Има само таланта да се самозаблуждава и лъже другите много убедително. В случая бедните студенти.

222

Анонимен

преди 11 месеца

..кой подари Нефтохим Бургас на руснаците..питам..и отговор не искам...

221

Аз

преди 11 месеца

Много интересно как голяма част от вас са толкова зле, че нямам думи..Костов не управлява страната от 22 години, но иначе за всичко е виновен той. Ей, смешковци, опомнете се..

220

Аз

преди 11 месеца

Най-добрият български политик, който някога сме имали! Единствено при Иван Костов държавата се развиваше нормално и вървеше напред! За съжаление комунистите се уплашиха, че има риск да ги подгони и доведоха цаля, за да го свали от власт

219

Анонимен

преди 11 месеца

222 Когато комунистите разграбваха държавата в началото на 90-те, чрез престъпната приватизация на Иван Костов, Пеевски е бил младеж, току що, завършил гимназия. Виж, майка му крадеше заедно с комунистите преди 1989 от тотото.Така че не би могъл да граби, както пребоядисаната комунистка Корнелия Нинова, която бе в СДС, само за да краде в приватизацията и после отиде в БСП, където са корените й.

218

Анонимен

преди 11 месеца

За съжаление, държавата се разпадна заедно с пирамидата мафия.

217

реалист

преди 11 месеца

Този Джипси най- вероятно учи студентите на лява ръка, десен джоб. Един от виновниците за разпада на България е това двойкаджийче от ДС. Този срасна държавата с мафията.

216

Спасов

преди 11 месеца

Не Костов ограби България ами Доган и Пеевски. Но те набедиха Костов.

215

Анонимен

преди 11 месеца

Боже,то мафията се обедини,а този глyпocти говори.Старата мафия на Бойко(мутирите) заедно с новата кирлива на криптовалутите и кристалните пици направо ще доведат до разпад на държавата...

214

Red hardliner

преди 11 месеца

Забелязвате ли, че нито една медия,не пише нищо лошо или лично за КостовТози Черен Мавър които е замесен във цялата мутренска приватизация заедно с Ал.Йо. и Надеждата Михайлова, таковаха майката на цялата българска индустрия .После дойде Царя,ама и той си върна имотите,земите и горите...Всичките играха много на дребно.

213

Дядката

преди 11 месеца

Иванов ама ти не знаеш ли че България сега е периферия на ЕС? Жалко ,че на какво учиш студентите?

212

Vermouth

преди 11 месеца

България отдавна е във всяка една възможна периферия. За пръв път Симеон 2 беше казал уместно, че е най-лесно да управляваш беден и глупав народ. Отдавна БГ е просто една териториална бизнес среда за различни интереси. А останалите играят нещо като Джуманджи и Монополи за да си преживяват някакси. БГ е далеч от всякакви политически практики за устойчиво развитие и гражданско общество.