35

Анонимен

преди 11 месеца

урсула закъсня , повечето са вече в брикс

34

Христо Христов

преди 11 месеца

До Анонимен " ... а в Европа, даже да има, не щат да ги разработва т, защото добивът е силно вреден за природата, .." - в Европа има в Португалия и Сърбия. Португалците изуха фащи и отвориха мина.

33

Разбира се,

преди 11 месеца

Че ще е с Америка,като не искате да плащатате войните на Русия ще плащате със сигурност повече на Америка *** ЕСГЕЙСКИ

32

Бразил Еър :

преди 11 месеца

Урсулю с пътнически самолет,икономична класа,последния ред до WC-то,ли ще пътува? Отиване и връщане,както обикновено,без престой в хотел...А младия бабойе6ец ОМакрон ще я придружава ли този път или баба Бриджит не дава?!? :)

31

мерак урсулски

преди 11 месеца

А с президента на Венецуела господин МадурО ?Ще и се , ама няма !

30

Анонимен

преди 11 месеца

Тежки изисквания за продукция от ЕС, но занижени критерии при вноса от майната си. Този ЕС найстина няма бъдеще. А се опитва да копира Щатите, при които дивия капитализъм е сведен до корпоративен.

29

Анонимен

преди 11 месеца

Демокрацията в Южна Америка как е или сега не ви интересува

28

Анонимен

преди 11 месеца

Опитва се да подобри , заначи, опитва се да отклони латиноамериканските страни от отделянето има от сащ И ЕС , също да ги примами с нещо, за да вредят на Китай и Русия. Бербок конкретно тръгнала да търси гледачки на старци и електротехници от Бразилия. В Чили имат големи залежи на мед и литий, а в Европа, даже да има, не щат да ги разработват, защото добивът е силно вреден за природата, Искат да тровят далеч от тех, както са го правили досега. В Чили може и да стане..

27

Анонимен

преди 11 месеца

Не ти трябва да въртиш нищо с Европа та след време да се правят на велики да ти налагат санкции измислени да те изнудват сега са мили ама все ще извадят зъбите един ден

26

Анонимен

преди 11 месеца

Помагайте, хора, помагайте че много окъсахме. Помагайте с наркотици, банани. Кой с каквото може. Следващата помост ще я търсят от техните африкански приятели, които обаче не гледат на тях никак с добро око.

25

Четете

преди 11 месеца

Бразилия иска да напуска Брикс и да става привилегирован партньор на ЕС като се е съгласила и на НАТО бази по крайбрежието си.

24

мръсни панталони...

преди 11 месеца

ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХХАХАХАХАААААААААААААААААА.....................

23

Дядката

преди 11 месеца

Напразно Урсула е награбила, голямата кошница,стига и едно малко ***!Руснаците и китайците изловиха рибата в Южна Америка!

22

Анонимен

преди 11 месеца

Много противна "жена"

21

Анонимен

преди 11 месеца

Закъсня много Урсула с прикоткването на латинска Америка, ЕС е с неадекватна политика по всички въпроси, страни членки, страни кандидатки, украинска криза, Китай, САЩ та и латинска Америка. Бюрокрацията в ЕС е на жалко, неграмотно и на високо корупционно ниво

20

Анонимен

преди 11 месеца

Кризата, инфлацията и рецесията предизвикани от санкционната война срещу Русия принудиха Еесовската Зона да търси партньорства с Латинска Америка, а "Газпром", "Роснефть", "Транснефть" през 2022 г са внвсли най-много отчисления в руския бюджет. Общо за 2022 г, 143 компании внесоха в руския федерален бюджет 753 млрд рубли.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Кризата, инфлацията и рецесията предизвикани от санкционната война срещу Русия принудиха Еесовската Зона да търси партньорства с Латинска Америка. По-рано изпусналата питомното и евтиното Зона се опита да търси партньорства с Арабския свят с Африка, но силно удари на камък и се провали.

18

Анонимен

преди 11 месеца

ще търси и договаря са две различни понятия ***. И пак сте пуснали космонавта бонго с русофобиите. Не се ли угоихте от тези фейк глупости и пропаганди вече, май станахте за колене.

17

Безпартиен

преди 11 месеца

Интересно ми е какво ще предложат на Уругвай, най-бедната страна в Латинска Америка. Евентуално да внасят католици-работохолици, които да подхранват залязващите метрополии!!!

16

Анонимен

преди 11 месеца

Нечовешка е некомпетентността русофилска!