106

Тон

преди 11 месеца

Не се натрапваите!

105

Коци и Цомчо

преди 11 месеца

Нека напълним гей парада с руски знамена, а търбусите в автобусите- със сандвичи със сирини!

104

ПРОТЕСТ НА 17 ЮНИ

преди 11 месеца

Поздрави за лорд Евгени Минчев, за неговата честна, открита и отговорна позиция и НАПОМНЯМЕ на всички останали: следващата събота на 17 юни от 14,00 ч на площад "Света Неделя" в София ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ХОМОПРОПАГАНДАТА. Носете си БЪЛГАРСКИ знамена и доведете приятелите си и децата, този протест е за вас и за вашите семейства.

103

Факт е

преди 11 месеца

Че няма нито един известен хомо, който да се гордее с това. Да, хората са такива, но не парадират и не се хвалят. Нито Парцалев, нито Васил Найденов, нито Евгени Минчев. Правилно им е казал...къде са тези лекари и прочее на парада. Такива хора има във всички професии, но явно не се считат за ощетени, за разлика от парадиращите.

102

Анонимен

преди 11 месеца

Браво на Евгени, много смислено изказване.

101

Анонимен

преди 11 месеца

Браво на Евгени - много добре го каза - обществото цени личностите, които допринасят за общото благо и не ни занимават със заниманията си в свободното си време.

100

Анонимен

преди 11 месеца

Тези прайдове са източник на зарази.Идват болни от други държави и нарочно заразяват.

99

Мен

преди 11 месеца

Кога е това чудо да знам да не излизаме с децата да ви гледат болните мозъци !!! Тва трябва да се забрани разпространението му и популацията на тия ...ехххххх модерни времена съжалявам родителите на тези деца ,какъв товар какъв срам за тях ........

98

Анонимен

преди 11 месеца

Еех пази боже сляпо да прогледа. Вместо ,като един от малкото известни педа..ли да подкрепиш обикновените хора ,който често се притесняват да покажат себе си като гей, ти обясняваш как в България е така и просто приемете факта!.. Аз съм хетеро , но много се дразня на истерията ,която създават всички за *** идеологията...Какво ви пречи кой как се определя и какво прави в леглото си? И няма лошо децата от малки да знаят,че хората са различни и не трябва всички да живеем по един и същ начин!!!

97

Защо не

преди 11 месеца

Какво ви пречи парада на всички , не ви разбирам!? Както Възраждане си стачкуват за разни неща , други за убитите по пътищата....В БГ има много причини да излезеш на улицата и да искаш промяна. Тази стачка се организира 1 път в годината и е цветна и шарена ! Проблема е точно в хилядите лоши думи и епитети, с който обиждате различните от Вас! Спрете да мрънкате против гей- хората и те ще спрат да правят паради!

96

Анонимен

преди 11 месеца

Ще има ли манафестация ?

95

Мда

преди 11 месеца

Бе не съм вярвал, че за тоя ще го кажа, ама...мъжки думи, евала!

94

минчеф

преди 11 месеца

Ами така си е . Като имаш пари си гей. Ако нямаш пари си просто обикновен съединител.

93

Напомняне

преди 11 месеца

Ще бъдат отново похарчени стотици хиляди левове, за един абсурд. А ние ще продължаваме да събираме пластмасови капачки, за да бъдат закупени специални легла, за новородените бебета, които се нуждаят от специални грижи. О, времена, о нрави!

92

Анонимен

преди 11 месеца

До 93 - Имам хубав документален филм за трансесксуалните ... Включително и за "трансдецата" за теб, ако искаш.

91

Анонимен

преди 11 месеца

Скоро някой ше сложи прайд флага, вместо българския и тогава ще ви таковам таковата, вие жалки нещастни продажни душици ..

90

Анонимен

преди 11 месеца

Всъщност тези хора са нещастни и много от тях се самоубиват по-нататък във времето. Вината за това лежи върху тези, които са ги подтиквали към това в детството и младостта им

89

Анонимен

преди 11 месеца

Абе лорде - аз теб също не съм те виждал с национални потури и шевици .

88

Анонимен

преди 11 месеца

Абе Минчев, колкото е да го сучеш, няма начин да обяснят на обществото що им влиза чeпa от там, от където излиза преработената храна с нещо различно освен тежко дегенеративно заболяване и конски дози естроген във водата и храната.

87

Православен

преди 11 месеца

Бог да те благослови, Евгени, приеми моя поклон, уважение и най-искрените ми поздравления за твоята смела и отговорна позиция!