12

Батман

преди 11 месеца

Ето отново ще коментирам ЗАЩО ИМА ПО 8 СТЮРДЕСИ В САМОЛЕТА А ЕДИН ДОКТОР И ЕДИН ОХРАНИТЕЛ НЯМА.. скоро имаше новина за някой пийнал и решил вратата да отвори зада не мирише чакащите го роднини.. кво са толкова важни тия стюрдеси ква полза от тях толкова незнам..

11

Анонимен

преди 11 месеца

Какви ваксини, какви 5 лв? Ако не знаете ваксини НЕ се слагаха на деца под 14. Така, че спрете се с глупостите.Може да е имало вродени проблеми, може да е имало сериозна алергия към нещо в храната.Обаче, българинът без дори да е бил там поставя диагнози!Направо и д-р Хаус може да ви завиди.

10

Анонимен

преди 11 месеца

До ДодоВеднагА разбра какво е, без нищо да знаеш. Браво.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Странно и жалко.

8

Щерю

преди 11 месеца

Крие се умишлено, но много ваксинирани пилоти умряха. Явно нещо им става там горе...

7

Анонимен

преди 11 месеца

От както започна масовата "ваксинация", мейнстриима в комбинат с биг фарма спомогна много за това да се нормализира в овцете мисленето, че това деца да получават инфаркти, инсулти, миокардити и перикардити, е нещо напълно нормално... Искрени съболезнования на родителите за загубеното дете!

6

до 5

преди 11 месеца

Ами ако твоето е нормално и то да почине

5

SADS

преди 11 месеца

Даже без да съм видял, знам защо са изтрити повече от половината коментари. Какво са предположили... За какво са питали...

4

Ядрен вампир Z

преди 11 месеца

От храната на самолета е.И на мен ми прилошава от нея

3

Жалко за детенцето..

преди 11 месеца

...нека почива в мир!Съболезнования и кураж на близките!

2

Додо

преди 11 месеца

Трагедия, да пази Господ! Бог да го прости горкото детенце и да дава сили на близките! Може и да си е имало нещо, я вродено, я кой знае какво, но при подобни новини и аз веднага си мисля за поредната жертва на експерименталните отрови, наречени "Ковид ваксини", с които много наивни хора се набодоха - себе и и децата си!

1

Тъжно

преди 11 месеца

Може да се е задавило с храна или да е получило анафилактичен шок като алергична реакция.Мир на душата му!