34

Анонимна

преди 11 месеца

Оправете си заглавието, че излиза, че Мара се има за талантлива.

33

Анонимен

преди 11 месеца

Пак ли работи с тия иновации. Учила неучила езици а повтаря само някакви иновации таланти и подобни прикаски че бг не разбира.

32

ПроСоТо

преди 11 месеца

Първо да стане чудо и да се освободим от ПАРАЗИТИТЕКАТО тая !!!..После талантите сами ще дойдат !!!

31

ало днеса

преди 11 месеца

само като прочетох заглавието и вече бях сигурен кой е писал статията .

30

Анонимен

преди 11 месеца

С това заглавие, Н еуиту няма и 3 да хване на матурата по български, ама понеже е талант е станала журналистка. НПО-тата не подбират много много.

29

Анонимен

преди 11 месеца

И аз искам един безплатен апартамент в София да СТОКИРАМ !!!И тая уфцъ е премиер?!?! Вие нормални ли сте Уее???!!!

28

Анонимен

преди 11 месеца

Имам усещане че всички сте турбо-оглупели. Значи 1989 всички скачаха срещу привилегиите на комунистите а някой замисля ли се какви привилегии ползват владтимащите?! Включително стокиращата от снимката горе!!! Демокрацията развърза ръцете на хайдуците. Факт!!

27

Сата НАТО

преди 11 месеца

Нещо като съгласуване по лице, род и число липсва в заглавието. Като ромчето, дето рекло на полицая: "Аа, ти дано съм добре, г-н полицай, на мене ембал съм ти май ката!"

26

Анонимен

преди 11 месеца

"Да отстояваме мястото на регионален иновационен лидер", добави още Мария Габриел...." Тази калинка въобще осъзнава ли какви глупости са и написали да изчете на това конюктурно мероприятие?Що за дивотия? Младите са функционално неграмотни, образованието ни копае дъното, хората буквално едва оцеляват с мизерните си доходи, цялата икономика е във сферата на услугите и търговията...какви иновации, какъв лидер...

25

до 11

преди 11 месеца

искаш да кажиш магарев....ей, тоя продажник ще ни вкара във война с братска русия!

24

Анонимен

преди 11 месеца

Талантите на България намаляват в геометрична прогресия, хем заради демографията, хем заради образованието. Ако продължаваме така, България няма бъдеще.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Дан, наистина, защо ли пък в България? Че образованието е качествено, че заплатите са добри, че има добри възможности за кариера? Затова ли? Пак излязла Мария Габриел и пак говорила на едро, без да каже нищо по същество. Как, Мария? Ама конкретно, Мария, не само алабалистики. Аман от тая нищоговорешата.

22

Христо Христов

преди 11 месеца

ЕС изгони българите от България.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Това Бългерия уонтс ю е чиста глупост ! Не подплатена с конкретни действия и съдържание "инициатива". Как ще връщаш българи от западните и уредените страни, когато те не са спрели да напускат страната! Особено при тази пълна политическа катастрофа и липса на всякаква сигурност за живота....Само с думи и призиви не става , Bulgaria does NOT want us, the state is killing us!

20

Петров

преди 11 месеца

Мани, мани, Мара от село Хаджидимово се изживява като някоя си мадам Габриел и префърцунено говори за неща, които не разбира от джоба на дебелия крадлив *** от Банкя. Господи, прибери си вересиите.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Тази е по-зле и от комсомолските секретари навремето. Все едно гледам Нинова на младини на конгрес на кмсомола - мята комсомолска/партийна книжка и се нада на.... ....ишка.

18

СТРАНДЖАТА

преди 11 месеца

ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ? ЗАЩОТО ИНАЧЕ НЯМА КОЙ ДА ХРАНИ МАРИЯ ГАБРИЕЛ, КОРНЕЛИЯ, РАДЕВ, ДЕНКОВ И ДРУГИТЕ ЧИИТО ДЕЦА СА В ЧУЖБИНА.

17

Мафиотска държава

преди 11 месеца

Младите да се махат от този мръсен, криминален и олигархичен свинарник. Никакъв смисъл да работиш за олигархични мутри и прасета да умреш в калта с 300 евро пенсия. Да учат езици и с куфара към Терминала

16

До Анонимен 14

преди 11 месеца

Може, но в случая не е виновна Габриел. Списвачката на материала е "изяла" една буква С пред талантите.

15

За който не е разб

преди 11 месеца

Мария Габриел не нито за ПП нито за ГЕРБ тя е специален пратеник на нацистката си корумпирана шефка Урсула понеже на урсулата и трябва правителство във бг без значение от коя партия и кое гето трябва и да и върви пъкления и план за укройна изобщо не и пука за България !