16

Гатанка

преди 11 месеца

Какво искат да направят с България, че за да го извършат, трябва да имат пълна власт над прокуратурата, парламента, разузнаване, МВР, ДАНС?

15

Хора, събудете се

преди 11 месеца

Изведнъж толкова загриженост от посолствата, и най-вече от посолството.Нещо голямо са ни намислили, и неприятно за народа, щом за да го изпълнят имат нужда от абсолютна власт, контрол над парламента, контрол над всички служби..С какво малка България привлече интереса им? Дали не е е нещо свързано с Черно Море, Турция, Украйна, война с Русия?

14

За глупаци ни взимат

преди 11 месеца

Голям престиж бе, няма що.Тия във ВСС го уронват, като ни правят всички на ***, че уж били толкова тънкообидни и загрижени за престижа, а не кажат истинските си мотиви.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Че защо президентът ще бъде пристан за гл.прокурор? Та нали Гешев още след избора му поиска от КС разяснения при какви обстоятелства той може да разледва Радев?Така ли беше,г-жо Киселова? Нали същият този ИГ изпрати военни прокурори (защо военни) и ВЪОРЪЖЕНИ бойци от личната си охрана да тарашат Президентството? Тогава Радев вдигна юмрука (вицепрезидентката беше до него) и на премиера нещата се стъжниха -няколко дни протести и ГЕРБ изпусна властта. И сега Радев ще защитава ИГ?! Глупости!

12

В.

преди 11 месеца

Няма връзки и говори много внимателно. Лаладжиите не се притесняват защото знаят, че нищо няма да им направят. Тя трябва да си пази хляба.

11

Анонимен

преди 11 месеца

геша единствен се бори деугото е мижи да те лажем

10

Анонимен

преди 11 месеца

всички знаем че царя / депутатите разбирай/ е гол ... и Гешев го каза публично ... и какво стана - да гп обесим, но това не променя "царя е гол "

9

Анонимен

преди 11 месеца

Според депутата от СДС Петър Рафаилов изборът на Бойко Рашков е прибързан и незаконен. ВСС не са се съобразили с изискванията на действащия съдебен закон. Не е била налице нито една от петте законови предпоставки да бъде проведен избор. Изборът на Висшия съдебен съвет е окачествен като прибързан. Защо са бързали кадровиците да изберат Рашков не е ясно.В момента също бързат, но е ясно защо. Само Румен Радев може да спаси България. Тези новите искат да унищожат бълг.Конституция като заличат Гл.пр.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Навремето Петър Стоянов спря Бойко Рашков да стане Главен прокурор.На 18 ноември 1998 г. Висшият съдебен съвет избира Бойко Рашков за главен прокурор. На 15 януари 1999 г. президентът Петър Стоянов връща кандидатурата на Бойко Рашков обратно във Висшия съдебен съвет. По думите на президента новият главен прокурор трябва да даде сигурност на хората, да внесе успокоение в обществото и не трябва да бъде политически и партийно обвързан. Той трябва да бъде професионалист и да има чиста репутация.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Единствено Радев може да спре тази агония в България. Радев като президент на България има правомощия по Конституция да назначава и освобождава с указ Главния прокурор. Това е единствения начин Радев да вдигне рейтинга си след като промъкна в политиката шарлатаните. Или с други думи, Радев трябва да се реабилитира сам като не освободи Гешев понеже ВВС е с изтекъл мандат.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Ще ги пропуснем!

5

Някой

преди 11 месеца

Коментар 1и 4 казват всичко по темата.

4

Ани

преди 11 месеца

Ако махнат Гешев само заради израза му " политически ***" жалко за държавата в която живеем.

3

Някой

преди 11 месеца

Въпреки всичко положението е стигнало до там, че трябва да се казва истината. Да мълчиш значи да няма опозиция на хора който господстват по един или друг начин видно неприятен навсякъде. Както казваме накратко и народно -право куме в очите.

2

!!!!

преди 11 месеца

Тази много компетентна стана. Само Гешев. Браво на него.

1

пуйката на Холмс

преди 11 месеца

Е,няма кой да притисне президент,който няма право на следващ трети мандат.Ще се сйобрази единствено със своята гледна точка и или ще сложи точката на Гешев или ще му даде старта да е следващ президент.Яху!