137

Роко

преди 10 месеца

Относно,, потоците ", даже САЩ признаха, че има украинско участие. Стига, разбира се, да не покриват собствените си ***! Замислете се, без да се влияете от всички фейкове, кой има полза и на кого най -много вреди взривяването на язовира. Крим остава без вода за 10 г. Предните позиции на руснаците бяха залети, а прословутата контраофанзива на Украйна (невъзможна , според военни експерти) отложена , с изключение на 3-4 точки по цялата дължина на фронта.

136

Ами дайте да

преди 10 месеца

събираме сега сол,да я пращаме на украинците да солят морето,защото от толкова прясна вода ще му падне солеността рибите ще изпаднат в кома.Важното е каквото имаме,да го даваме на украинците,че иначе руснаците ще станат много силни,а големият брат иска,с цената на всичко,най-вече за сметка на други страни,да удря руснаците.Не че не си го заслужават,но защо ние страничните "участници" да носим тежестите,от които други имат полза?

135

Анонимен

преди 10 месеца

ЕСЕТРИ ИМА ЛИ, ЧЕ ДА ОДИМ ДА ГИ СБИРАМЕ?..

134

Киро Факира

преди 10 месеца

До ПиеРоден съм на морето,но не живея постоянно там, но мога да кажа , че толкова мръсно не съм го виждал. Не мога да кажа кога водата от Кахавка ЩЕ СЕ ВЛЕЗЕ в Черно море, защото не съм специалист в тази материя, но определено морето в момента е ужасно мръсно с нетрадиционни за нашето крайбрежие ***. Затова оставям на островърхи умници като тебе да решават кога и къде какво ЩЕ СЕ ВЛЕЗЕ в морето. Разбирам любовта ти към всичко руско, но все пак опитвай се да пишеш на правилен български

133

Сашо

преди 10 месеца

За всички видяли,стърготини, отломки дъски за от самопочистване на морето До края на август течението е от Средиземно море,бяло,мраморно,черно море.

132

Киро Факира

преди 10 месеца

Предлагам всички които са гласували за Костя Копейкин и неговото Възраждане, да покажат още един път любовта си към копейките и Русия, като се включат доброволно в отстраняването на замърсяването на българското крайбрежие в резултат на взривяването на язовир каховка. Същите да поемат и финансовите загуби за българския туризъм . Заплащането на загубите може да става и с рубли.

131

Кири Факиро

преди 10 месеца

От 08.06.23 съм в Несебър и водата в морето прилича на водата в Дунава - мътна и в нея видях да плуват зелени клонки и всякакви дървени коруби. А чиновниците от риосв рекоха, че няма поражения за нашето крайбрежие. Време е да дадем още едно кученце на товарищ Путин, за заслугите му към България, а на Костя Копейкин орден Стара планина и пожизнено място в парламента.

130

$$$€€€ провалил се

преди 10 месеца

Не само от наводнението. Въздуха който вече дишаме е заразен с химикали и финни частици от праха които се носи от Украйна.А най големия проблем е че плащаме и подпомагаме фашистите в Украйна за да има определен кръг който правят милиони от гърба на народа.Каво ли ни чака и какви лъжи ще четем и чуем???

129

Я, па Я

преди 10 месеца

До 143. Тръбопровода го взривиха руснаците. Причината беше, че искаха да оставят ЕС без газ, но нямаха реална причина за спиране на газа. Спирането влече съд и щети. ЕС не България чиито политици се *** тутакси щом Митрофанова ги погледне накриво. Целта беше да обвинят западните служби и Украйна. Също като с дронове те върху покрива на Кремъл. Само дето камерата беше заснела и операторите които насочваха дрона. Бият по себе си за да си създават поводи за агресия. Руска му работа.

128

сиромах

преди 10 месеца

Със сигурност ще усетим не само Каховка,а и маховка!Защо толкова се захласвате,хвалите и възхищавате от украинците?Забравихте ли,че прекален светец и богу не е драг?Ако си стояха мирни,а не бомбардираха и обстрелваха хората в Донбас ,нямаше да имат сегашните проблеми!На всичкото отгоре лъгаха по време на разговорите в Минск,надявайки се,че Русия ще ги търпи да избиват етнически руснаци на тези територии.А тия ,които си мислят,че държавата с най голям ядрен арсенал ще позволи да я ограбят!

127

лгбт кравар бандер

преди 10 месеца

Пет пари не давам за руската газ. Ако може руснаците да се съберат в бункера и да си я пуснат да си я дишат, нали е убава и ефтина.

126

Йокин

преди 10 месеца

...и също,КАТО ПРИ АВАРИЯТА,в Чернобил,БЪРЗО НИ УСПОКОИХА,ЧЕ НЯМА,ОПАСНОСТ,ЗА СТРАНАТА.

125

Свобода на словото

преди 10 месеца

Взривения газопровод Северен поток не е ли също в разрез със Женевската конвенция?Не се ли стигна до заплаха от екокатастрофа?Аааа,да.Него не са го взривили руснаците.Значи е демократичен и изтеклата газ е подхранила морската фауна.А пък цяла Европа въобще не беше изправена пред хипер инфлация,не.

124

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 10 месеца

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ВИНАГИ ДА УСЕЩА ---СВОИТЕ ПАГУБНИ ПОСЛЕДИЦИ ОТ ПРО-РУСКАТА СИ ПРОСТАШКА И НЕКАДЪРНА ПОЛИТИКА!!!!!...ВЪН РУСОФИЛСКАТА МАФИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!....РУСИЯ Е ВРАГ --НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ/Тя-сама си го признава/

123

Анонимен

преди 10 месеца

Двойкажиите по история да не дават мнения, мързеливци гнусни заради вас е всичко това.

122

Анонимен

преди 10 месеца

За каква руска пропаганда ревът путинофобите след като всички руски медии са забранени а версията на запада се разпостранява в цял свят 24/7.Тези тактики са присъщи само на долните фашаги.

121

Анонимен

преди 10 месеца

Да не би пак българска следа ?

120

До 184

преди 10 месеца

А кой започна кървавата война товарищ??? Кажи но дядя си вова да си се прибере в руските територии, вместо да обвиняваш!!!

119

Анонимен

преди 10 месеца

Вместо да спрат това безумие, западните правителства наливат още милиарди във войната. Това за мен е жестоко и лицемерно.

118

Анонимен

преди 10 месеца

Много хора ще потърсят подслон и в България. Тези наводнени имоти на около половин милион. Ще се възстановя много бавно след години. Земята по поречието на реката за да се върне в естествения си вид . Ще минат десетилетия ,аможе би и столетия