30

Анонимен

преди 10 месеца

Вижте какво се случва в Америка покрай Бъдлайт и Таргет. Насрещната вълна и бойкота тепърва започват, щом дори там им писна и взеха активно да се съпротивляват, как си мислят тая дивотия да проработи тук.

29

Крал Салман Ал Сауд

преди 10 месеца

Пуснете такова филмче в Саудитска Арабия и ще има екзекуция на виновните още на следната заран!

28

Ейгей

преди 10 месеца

До 27 Анонимен.Ще разбереш когато шестгодишното ти дете се прибере разревано и омазано със семенна течност. П.п. дано не се случва. За това превенция трябва.

27

Alex

преди 10 месеца

Долу гейовете!

26

Анонимен

преди 10 месеца

Не мога да разбера какво толкова се протестира срещу този прайд.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Работя в голяма фирма за внос на детски стоки. Производителите започнаха да ги натискат да намалят производството на сини и розови артикули и да почнат за вкарват "неутрални" цветове. Най-новата серия няма нищо синьо и розово. А това винаги им е било най-вървежното. Идея си нямате какъв натиск е над производители на световни марки да почнат да се съобразяват да няма неща за момчета и момичета,а всичко да бъде и за двата пола,или трите ,или колкото пола измислят. Положението е страшно

24

Анонимен

преди 10 месеца

До Румен Митрофанов - ясно е отдавна - когато КОМЕНТАРИТЕ ПОЧНАТ ДА НЕ ВЪРВЯТ СПОРЕД НПО АДЖЕНДАТА, пускат спам-ботовете, да ги разводнят и да прогонят хората!

23

НОВОТО НОРМАЛНО

преди 10 месеца

Представете си че има МЕСЕЦ ЗА ПРАЗНУВАНЕ НА СЕКСУАЛНИТЕ ИЗВРАЩЕНИЯ! И през него прожектират филми за детски хомосексуализъм! Да, това в момента е реалността, в която ни тласкат организирано и принудително!

22

Анонимен

преди 10 месеца

До Таня 20. Е как да не се знае какво е ? Те са ти го преразказали. А смисъла на тази история може да се предаде и чрез хетеросексуални. А може и чрез цветенца или извънземни. Това означава само че филма е чиста пропаганда.

21

Дуци

преди 10 месеца

За това че има ЛГБТ голям пръст има БПЦ още от създаването си. Тя отрича християнските ценности за веганство, прераждане, ясновидство. Църквите само се обявяват за християнски, а всъщност проповядват почти само езически разбирания(жертвоприношение, храмове,кръстове, конкретно ЛГБТ) поради което България е на това дередже. Езичеството винаги е подкрепяло активно ЛГБТ и реди и сега.

20

Някой

преди 10 месеца

Все тая какви са на протеста. Важно е да ги има. България е държава която въпреки всичко има някакъв морал при народа и вяра която не е привидна и лицемерно колосално изгодно като в целият гнил свят.

19

.

преди 10 месеца

Това ме сеща как от както има прайдове у нас, нали винаги е имало и контрашествия. Само дето винаги на всички контрашествия като отиде човек край него другите само го убеждават че има съсзвездие на име Колоб и под. щуротии. Така че тези от протеста пред киното 100% са няккави под.

18

Анонимен

преди 10 месеца

До Таня 20. Филми има всякакви, а пропагандата на ЛГБТ не е точно филм за гледане. Гледай си го.

17

Някой до Таня

преди 10 месеца

Да не ти плащат да стимулираш дискусии в сайта, че напоследък все по-малко коментари има. Или правиш обществено проучване. Или си материалист разпуснат, всичко в името на парите и порока да ти се услажда.

16

До 16 Таня

преди 10 месеца

Значи малко повече ти тежи мнението така ли? И може ли да разберем защо считаш че е малко повече, а не точно толкова колкото и на другите Български граждани?

15

До 7 Таня

преди 10 месеца

Марш при травягите!

14

Анонимен

преди 10 месеца

До Таня до 16. Къде ти тежи мнението по-конкретно ?

13

До 7 Таня

преди 10 месеца

щом е толкова хубав. Изгледай го СТО пъти. И за нас!

12

Анонимен

преди 10 месеца

Очаквам такива филмчета и в училище да им прожектират.

11

Анонимен

преди 10 месеца

До Таня. Под всички статии плещиш непрекъснато само пропагандни глупости тролченценцене.