13

Кириакос Мицоракис

преди 11 месеца

Поздрави до нашите български приятели. България става все по-атракивна за морска почивка поради високото ниво на предлаганият туристически продукт.

12

морски

преди 11 месеца

Рекорд ще има на изпраните милиони парички на брега. Това бурно бетониране, не е случайно, нали знаете?! Още сега има почитатели на белия прах, по мноого...също не случайно!

11

Олимпий Панов

преди 11 месеца

Хотелиерите да не забравите да платите ДДС-то!

10

Анонимен

преди 11 месеца

Къв рекорд с пяндурите от Острова на социален пакет и бедните румънци. Който има пари ходи в Италия,Испания, Хърватия, Турция, Гърция. Тука идват едни алкохолизирани англичани с едни социални пакети и бедните власи щъкат по Варна и Каварна. Има една малка група израелци с кинти , но те ходят по казината в Боровец и Пампорово, защото си имат море и нашето не ги вълнува.

9

Петъръ

преди 11 месеца

Качественият български туристически бранд се налага все по-силно в ЕС. Ние разбира се се радваме заради това.

8

д-р Менгеле

преди 11 месеца

До Хе хе Типитай джипи или специалист офталмолог, колко безопасно е в басейн за очите. А за алкохола на ол-инклузив...трябва (много) здрав черен дроб.

7

Анонимен

преди 11 месеца

сега като почне радиацията от Каховка...

6

Хе хе

преди 11 месеца

И кой чужденец ще се престраши да дойде на Родното Черноморие, след Наводнението от Каховка. Всичко се изля в Черно Море. Сега е около Одеса. Скоро във Варна. Досега българите се прибираха от морето болни от фекалните води, които се изливат от канализацията. Скоро ще имат и по-сериозни инфекции. Питайте джипитата, какви изследвания им носят от лабораториите. На нашто Море, само твърд алкохол и басейни. По-безопасно е.

5

морски

преди 11 месеца

*** и Пульо се хвърлиха в Туризма, с очакването за големи печалби. Туристите засега са от бедни, още по-бедни. Ще има най-много 50 силни дни в Бг Туризма. При толкоз измамници и крадци на брега - толкоз. Догодина и тези печалби няма да имамат...

4

Анонимен

преди 11 месеца

Вдигнете им ддс на 30% за няколко години за да наваксат помощите от държавата заради пландемията.

3

Политкоректен

преди 11 месеца

В началото на всяко лято ни заливат с бълнувания за "рекордни години" и "невероятни пикове" на българския туризъм. И всяка есен има тъжни равносметки в стил "защо стана така", "къде сбъркахме" и "защо отново туристите избраха Гърция и Турция". Отговорите по принцип са ясни и няма нужда да ги повтарям.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Институт за АНАЛизи? Поредното НПО?Бодряшка пропагнада, както Пампоров за раждаемостта... Да рекордна ще е годината....по спад на туризма....Хотелиерите реват, че сезона ще е истинска катастрофа...по курортите няма хора...обслужващ персонал няма...има обаче украинци в изобилие на държавна хранилка на която пък завъртяха кранчето... цъфти и върже браншът

1

Аналитик

преди 11 месеца

Само не знам защо допускаме, че хората ще харчат парите си за пътувания в България. С някои единични изключения, нямаме ясно изразен турситически продукт , който да предложи нещо стойностно на туристите.