28

Дедо

преди 10 месеца

на фронта не е като в студиото на CNN а и мечката си е у дома и още не е станала стръвница

27

Слепок

преди 10 месеца

До Димитър Ха, ха, ха, ха, ха, ха... Не знаех че има такива неграмотници... Ха, ха, ха, ха, ха...

26

До 27

преди 10 месеца

Не ти ли се струва логично, че щом не са в Русия значи е нормално да не харесват управляващите, както е с българите в чужбина и много други страни също.И е нормално да говорят срещу тях. Питай мнозинството намиращо се в Русия и тогава давай мнение.

25

Димитър

преди 10 месеца

Абе рубляци, унищожили били 4 50 годишни Леопарда и какво? Само Сащ имат 2000 Айбранска на склад, р.е. в резерв и над 4000 изтребителя до 4-то поколение. Че те пращат стари и вече излизащи от употреба модели и пак Русия се дъни. А какво да кажем, ако изпратят топа? Само последните версии на Томахоук да им дадът и *** ще клекне.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Руските сили ликвидираха танкове "Леопард" и AMX-10 на ВСУ"Алигатори" и "Нощни ловци" поразяват настъпващата бронетехникаПоявиха се кадри от унищожаването на бронирана техника на НАТО по време на отразяването на настъплението на въоръжените сили на Украйна, включително танкове Leopard и френски колесни танкове AMX-10, съобщават световните издания.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Публикуваха видеото от унищожението на Leopard и разгрома на украинска атака срещу ТокмакВ Telegram най-накрая бе публикувано и оригиналното видео, от което първо бяха пуснати отделни кадри, в което предполагаемо се вижда спирането на украинска атака с бронирана техника на Запорожкото...

22

ЧВК НАТО vs RED ARMY

преди 10 месеца

колко десетки атаки на едно място направиха урките и нищо? още ли разузнават с бой?

21

Гледна точка

преди 10 месеца

До zztop. Ами само пълен глу.пак може да си мисли, че при такава война няма да има жертви и загуби и от двете страни. Да, ясно е, че ще има и украински, особено в настъпление, но нищо не казваш за руските. Що ли?

20

агент Мъдлър ЦРУ

преди 10 месеца

Руска армия няма вече бе пич. Има наемници. Армията свърши още миналата година. Вече е тор.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Само можете да гадаете къде ще спре руската армия както е било винаги

18

ZZ top

преди 10 месеца

Направо съм възхитен от Руската авиация аз досега не съм виждал да е била толкова интензивна и ефикасна! За невярващите отворете някой Телеграм канал Леопарди, Брадлита онези френски танкове с колелата, Хъскита колекцията е богата за днешните жертви не знам. Но вчера на Севернодонецкое беше унищожена бронирана бригада наброяваща 2500 и 90 бронирани машини само на това направление. Медии не смеят нищо да напишат за контраофанзивата защото е пълен провал. Нашите Укрофенове да се стягат за Украйна

17

бай Ставри

преди 10 месеца

Слава на Украйна! Бахмут е обкръжен , а путинските терористи бягат през глава

16

CNN

преди 10 месеца

Американският телевизионен канал CNN пише, позовавайки се на два анонимни източника в силовите структури на САЩ, че украинската армия търпи "значителни" загуби в тази офанзива, включително и в американските бронирани машини MRAP.

15

Зелен Шебек

преди 10 месеца

В дневната си сводка, публикувана тази сутрин, украинската армия не съобщи за такива боеве.......................Е как да съобщи , като разгрома им е пълен , за 48 часа украинците са загубили над 100 танка ,около 300 бронирани машини и хиляди и жива сила

14

Анонимен

преди 10 месеца

Странното е че има хора които си мислят че контранастъплението ще постигне нещо тия руснаци захапят ли пускане няма странно да живееш с приказки и пропаганда не е лесно накрая реалността ти зашлевява такъв шамар че не знаете къде се намирате

13

Мда

преди 10 месеца

Висш американски политик обяви ,че въоръжаването на Украйна са най-добре похарчените пари които САЩ някога е правил !И наистина е гениално - САЩ водят прокси война с Русия на територията на Украйна и в нея няма да умре нито един американски войник , така за политиците отвъд океана е лесно да лавират пред избирателите си , когато не техни синове запълват траповете в земята !ВПК пък получава многомилиардни поръчки да замени старата военна техника която бе изпратена за утилизране в Украйна.

12

да

преди 10 месеца

отдавна знам от други сайтове - 40 военни машини и 4 танка леопард 2 са вече скрап! ...поредната ялова контраофанзива! СЛАВА НА РУСИЯ!

11

Mda

преди 10 месеца

Украйна не го обявява официално като контранастъпление , защото при провал ще може да каже че всъщност изобщо не са започвали такова. САЩ искат вече резултати и "възвращаемост" на инвестицията , както се изразяват във Вашингтон , а Киев прекалено дълго време ги размотаваше.Идва времето на истината !

10

Анонимен

преди 10 месеца

ЧНГ

9

Анонимен

преди 10 месеца

Укрите още не са стигнали първата отбранителна линия, а вече са изгубили половината НАТО-вски арсенал....