96

!

преди 11 месеца

Това е демоде, важно е че матурите по английски е около 5. Български не им трябва никъде дори и на работа по важно е да знаят английски език защото това е световният език и могат да работят и живеят където си искат по света.

95

Читател

преди 11 месеца

Лошото е че след 10 години тия ще ни налагат мнението си! Ще стачкуват,за по-добър живот! Ще ни казват кое е правилно,лошо,!

94

Анонимен

преди 11 месеца

Заради: 1.безумните учебни програми; 2.неподготвени учители; 3.изпитване с тест, особено по литература, е позор; 4.докопване до 12-ти клас с преписване на 90% от учениците; 5.безсмислиците, които се учат по български след 7-ми клас; 6.ненаблягане на съставяне на собствен текст и мотивация, а на зубрене на чужди готови такива. 7.Лениви учители дават готови тестове от нета, учениците преписват и после нямат знания и за основно училище.

93

Защото

преди 11 месеца

Учебниците се пишат по американския модел.ТЕ НЕ ИСКАТ УМНО ОБЩЕСТВО, А ДЕГРАДИРАЛО ТАКОВА,ПОНЕЖЕ ИИ ВЕЧЕ ЩЕ ЗАМЕСТВА ВСИЧКИ ВУНДЕРКИНИ И ВЕЛИКИ МОЗЪЦИ! НЕ Е МНОГО СЛОЖНО ДА СЕ ПОМИСЛИ,ЧЕ Е ТОЧНО ТАКА!!! ЕС И САЩ ИМАТ ПЛАН ЗА БЪДЕЩЕТО НИ И ТО Е САМО СМ.РТ

92

Анонимен

преди 11 месеца

Ако знаете какви *** учители има,виждал съм учителка по английски, която е завършила едногодишна специализация и вече 10та година едно изречение не може да свърже...но понеже е близка на директорката и учител на годината стана в малък провинциален град до София.

91

Хас мукар

преди 11 месеца

Учителите да учат турски и хасмукарски, а не както досега да се мъчат да учат нехората на български език! Българския е стар и богат език невъзможен за усвояване от същества чиито прадеди все още общуват подражавайки звуците на познатите им селскостопански животни !

90

Оххх

преди 11 месеца

Хора, различни са поколенията! Те децата буквално и преносно говорят на различни езици с учителите по български език и литература, живеещи все още в миналия век... Не може редовен учител да си на 70+ години, щото видиш ли нямало млади желаещи....

89

Дарвин

преди 11 месеца

Не всички които според законите на страната са хора, според стадия на еволюционно развитие могат да се нарекат humanum genum !

88

Анонимен

преди 11 месеца

Резултатът е слаб, защото учениците са слаби. Мотивация 0. Учители 0. Родители 0. Общество 0. Няма обаче толкова фирми за доставки и бензиностанции, колкото има необразовани новозавършили. Какво ще правят с животите си и те не знаят.

87

Анонимен

преди 11 месеца

Извинете , ама то бившият ни Премиер Баце , скакво образование е , също И гл. Прокурор , за НЯМА ЦЕНЗ за този пост ???РибатЪ се вмирисва от към глаЪтЪ !

86

Анонимен

преди 11 месеца

98% от българите са доволни от заплатата, работното време, платения годишен отпуск и кетъринга на работното място. Допитването е направено сред 238 Рома и 2 - *** Българина сред 240 човека от Народното събрание!

85

Анонимен

преди 11 месеца

Алоо , атлантиците !Не се припознавайте като Ботев и Левски , те са били СОЦИАЛИСТИ , защо ? Защото са се борели за РАВЕНСТВО , БРАТСТВО , СВОБОДА ... Та за кое от тези думички претиндирате , дали за РАВЕНСТВО , БРАТСТВО , ИЛИ СВОБОДА ???????

84

Анонимен

преди 11 месеца

Предмет в училише: Български народни песни и танци! - "Ром - 3", "Българин - 6"

83

Анонимен

преди 11 месеца

Благодаря от името на МОН , Бг-атлантиците , герб , НС , най-вече на ''ПОСОЛСТВОТО'' , за тези големи резултати в образованието НИ !

82

Анонимен

преди 11 месеца

Преди години , бяхме много по-бедни , но по-ОБРАЗОВАНИ , И ... ПО-ЩАСТЛИВИ !Да ''благодарим'' на атлантиците ни , които ни докараха , ''светлото'' бъдеще !

81

Анонимен

преди 11 месеца

Допълнение към предметите в училище: Предмет "ЧАЛГА" - Испит - "Ром - 6", "Българин - 3"....

80

Анонимен

преди 11 месеца

Така се създава "гражданско общество" и после защо си крадат безнаказано. *** народ, лесно се управлява.

79

Манолчо Издателя

преди 11 месеца

Ще издадеме Ботев на шльокавица като протест, очаквайте скоро и във вашия град

78

Анонимен

преди 11 месеца

На фона на 6 различни учебника по История ,... за какво да говорим ? То да е само образованието така , а то всичко е мазело !

77

Анонимен

преди 11 месеца

В Бг няма никакви ценности !В какво да вярват децата ни , до там я докаРААме , пълно опростачване от герб !