41

Alex

преди 11 месеца

Само ме интересува в колко часа ще е обръщението на Гешев към нацията. Тия тука врели некипели - пазете си ги - никой не вярва в тях вече.

40

Анализатор

преди 11 месеца

Съпругата на Пепи-еврото каза,че този пинокио,е направил пътека до змийското място наречено осемте джуджета.Какво си търсил там бе аланкоолу? Хората разбраха,че там са се раздавали длъжности,високи постове в правосъдната система много пари на калпак и т.н.Тръгвай си,не търси кал под ноктите на човекът,когото си наричал шефе, на ден по десет пъти.

39

Някой

преди 11 месеца

каква повърхностност лъха от този човек.

38

Анонимен

преди 11 месеца

е то не може все обич да има, хората си омръзват и на общата софра

37

ЗамълчиЧеСеИзлагаш

преди 11 месеца

Този Себект явно не разбира, че Асфалт паша го манипулира със сладки обещания и си бърше с него г....а , и колкото повече рие, толкова повече *** пада върху него.Разбирам да е честен,принципен,почтен,та да говори,а той от същото Копило,което Гешев и ВСС е родило.

36

Молим вЪ

преди 11 месеца

Може ли да публикувате снимки на родителите на Бобката, ей така, да видим кой е сътворил такъв убавец?

35

Анонимен

преди 11 месеца

тоя с неговите джуджета и схеми е за уволнение

34

Икономист

преди 11 месеца

Тези от прокуратурата защо не си гледат работата, а занимават хората с простотиите си. Не искал да бъде на оперативката му на Гешев и дси излязъл. Сигурно за да отиде до тоалетната с охранителите си. Нещата с България изобщо не вървят на добре. Пари няма, а дори и в комисиите на НС не им дават заплатите. Те, възнагражденията са сза свършена работа, а тякава няма.

33

Негативен емотикон

преди 11 месеца

Никой не го интересува емоционалното състояние на бавните милиционери, като сте некадърни и не можете да работите - къш от хранилката.

32

Анонимен

преди 11 месеца

"На място каза, че това е много сериозна бомба и такива неща е виждал в Израел" ==> "Експертът" вероятно също е някаква глупава бутафорна пионка, защото краставите магарета през девет баира се надушват.

31

Мнение

преди 11 месеца

До 26. Ти за Гешев ли ти е жал бре? Инквизиция беше Иванчева една шепа женица с прангите на краката, която с часове не я пускаха до тоалетна и й запушваха устата!

30

Право на мнение!

преди 11 месеца

" ... в една такава ситуация, когато се работи на терен, може би не е толкова лесно да се Разсъждава и да се вземат изключително Правилни Решения", каза Сарафов."Като ти е трудно да Разсъждаваш и да взимаш Правилни Решения в екстрени ситуации, защо си станал следовател изопщо бе човек??? Явно не си пригоден за професията. Защо не спазвате правилата при разследване, и как главния прокурор ще ти казва да водиш неоторизирано лице в разследване, което касае него като страна?????

29

Анонимен

преди 11 месеца

този е емоционално т.п

28

Анонимен

преди 11 месеца

Точно този излъга цялата държава в началото. Той завъртя снежната топка и превърна пиратката в бомба. Не знам как още е на поста си такъв лъжец. Добре че ТВ записаха всичко, да знаят хората.

27

НА Мадуро Машините

преди 11 месеца

Абсурдите са на мода това лято, вижте Киро или Бойчо.. навсичкото отгоре сме потърсили помощ от Гръцкото ВВС. Защо Боко купи тези детски рисунки, та те дори ще дойдът без въоръжение, демек туристически. Ейвахте мамътаь на тая държава, не се оправдавай със Серегей той само си го вкарваше, друг му го вадеше. Глей ко стана мамъ?

26

Шакира

преди 11 месеца

Кукленото ШОУ продължава.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Абе какво е това нещо, тоя урот гнусен? Тоя защо е жив още, нали има естествен подбор?! И как Пеевски, който не може да чете, е в конституционната комисия? Луди ли сте бе, какво става?

24

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев тотално се е омазал! Постоянно е с ръце на лицето.. знае че се е омазал и е като виновно дете.

23

Митко

преди 11 месеца

Тоя жертва ли ще играе сега.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Хора това просто не е истина. И в момента продължават да разпитват Гешев защо е казал тези думи.Това са вече 16 часа!!! България демокрация ли е? Това инквизиция ли е?