23

Анонимен

преди 11 месеца

Плоскоземеца си безполезен безполов некъв който напразно тъпче земята. Кой би ти платил сорросоидче американското Непео ли.

22

Случаен минувач

преди 11 месеца

Защо Русия ще взривява язовирната стена, за да остави Крим без вода ли? Или Запорожката АЕЦ, която контролира? Толкова е елементарно, че всеки нормален човек сам ще си отговори на тези въпроси.

21

Бай Дрън

преди 11 месеца

Глупосттии Световната банка не помага, тя взема-пари, суверинитет, заробване. Не знам на каква основа ще помага, след като хората в тоя район са гласували за присъединяване към РФ. Освен да изгони хората и тогава да помага, друг начин не виждам. Другия вариант е да се договори с РФ, щом толкова иска да помага.

20

Анонимен

преди 11 месеца

СБ явно са фашисти и те както и повечето правителства в Европа и САЩ и Нато.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Самовзривиха си народонаселението а сега ще вземат и пари за това.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Украинското ръководство трябва да бъде осъдено за взривяването на стената за използването на собствения си народ като пушечно месо и за инсинуациите.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Плоскоземеца си безполезен *** който напразно тъпче земята. Кой би ти платил сорросоидче американското Непео ли.

16

Анонимен

преди 11 месеца

СБ дава пари на престъпници които издавиха и избиха собствения си народ. Нали се сещате че тия пари ще бъдат печатани със всичките последствия.

15

Анонимен

преди 11 месеца

А защо го взривихте, щом сте толкова загрижени. Заляти са територии, които са под руски контрол. Навремето нали пак вие оставихте Крим без вода и ток?

14

Хххх

преди 11 месеца

Ей тия руснаци все сами си взривяват нещата..Северен поток , Кримския мост ...по едно време си бомбардираха АЕЦ-а (защо после престанаха да си го бобардират!!!) сега си взривяват ВЕЦ......дали ако се пуснат 10 000 тона авиобомби над киевчето няма да спрат да си взрияват собствените неща..

13

Айде

преди 11 месеца

А щетите в Черно море, които ще доплуват и до нашето крайбрежие? Искаме поне 300 млн евро обещетение. От Зеленский. Той да си търси парите откъдето си иска.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Май само украинците могат да фалират САЩ. Още няколко язовира и ще стане.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Абсолютно всичко от тези "международни онституции" е прогнило до костите. Нормалните държави ще трябва да пресъздадат света наново.

10

Лекар ихтиманец

преди 11 месеца

Дайте им пари. Ще взривят още!

9

От Ръководсво

преди 11 месеца

Дежурния, гледайки филмите за Укр наводнени >500 000 текезесарски декари в които единствено младеж теглеше крава от водата, три 100кг пресета, една кокошка возеща се на дъска и две кученца бяха спасени. Във водата неплуваха нито удавени хора, нито животни. Да се разпитат хората от десния и левия бряг кой, кога и как им е съобщил да бягат от наводнението, за да не се издавят та даже и животните спасили. Там е ключа от мазето

8

Джо

преди 11 месеца

На снимката е градчето Олешки. Страховито е да се види как е излеждало преди потопа. Между другото този язовир е дълъг над 200 км, с площ 2155 кв. км. За справка яз. Искър е 30 кв.км.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Надзирателите в нацистките лагери задеца, жени и пленници сабили укр зверове. По време на Гладомора бирниците които бесели, клали, разстрелвали и изгаряли хора, както 2014 в Одеса са били укри.Предателите по време на Наполеон, Кайзера и Хитлер са били укри. След всяко предателство на евреи, ранени войници и учители по руски на бесилки се люлеели телата на предателите. Оправията иска мигновен преврат,точна стрелба,здрави бримки и ампули с дроги, всеки да си получи заслуженото нечовешко отношение

6

Зелски 007 Коминтерн

преди 11 месеца

🚰 aйдее, след Зеленогстическото оффшориране на >400 милярда евро, разпродажбите на 1000дите тонове оръжие и боеприпаси на опълченците и на африканерите , заблатяването на >500 000 декара с питейна вода и самоликвидирането на > 270 000 цивилни и военни пушечни мръвки (зеленски нарича така загиналите войници), най сетне дойде време да крадът и оффшорират парите на СВ и МВФ. Конгръчкайлейтънс ЗаразинБлатина

5

Анонимен

преди 11 месеца

Световната банка

4

Анонимен

преди 11 месеца

те умрели, тез пари ша им дават