203

Христо Христов

преди 10 месеца

До 197/Mistique "За лошите резултати са си виновни учениците и родителите им. Нито системата... " - също и система която очевадно стимулира про'с'тащината?!

202

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 210 - Поне 15000 са в чужбина, другите са дропели.

201

Анонимен

преди 10 месеца

"Това са част от анализите, направени след оценяването на работите на явилите се на първия задължителен изпит 45 864 ученици.", никой ли не се притеснява от малкия брой явили се, това е набор 2004 година, когато според НСИ са родени около 70 хиляди деца, та възниква въпроса къде са останалите 25 хиляди, т.е. те въобще не са стигнали до зрелостен изпит и за мен това е доста по притеснително то средната оценка

200

Анонимен

преди 10 месеца

докато се позволява на учителите да дават частни уроци, качеството на образованието ще спада

199

aZ-ът

преди 10 месеца

Един директор на Софийска Гимназия ме изкефи - питат го дружките на микрофони, била ли свършила кризата за учители ? Оня я изгледа и вика " получавам по 200 кандидатури за учител по физическо и 0 за математика, физика и информатика. Ти как мислиш, свърши ли ?" Оная т...чка зяпна... :))))

198

Анонимен

преди 10 месеца

г.а.ньовщина и тотално безхаберие на родителите, които не могат да възпитават децата си.

197

aZ-ът

преди 10 месеца

Проф. Иво Христов го каза най-добре : "Заради тотално деградиралата образователна система, в последните години имаме няколко генерации, които по-добре да ги няма."

196

Анонимен

преди 10 месеца

г.а.ньовщина и тотално безхаберие на родителите, които възпитават *** деца.

195

Gg

преди 10 месеца

Коментиращите, нали е сещате, че оценката е средно аритметична. Не всеки завършил има 3.93, което между другото си е дори почти пълна 4ка. Има доста абитуриенти, които са изкарали 6тици, за да успеят да вдигнат ниския резултат на турци, които не говорят български, както и на чалга сeлянuтe.

194

Рамзан Кадиров

преди 10 месеца

"... И тъй,понеже ние живеем от дълго време в земята на българите, простащината ни стана близка другарка и съжителка...Из "Писмата на Теофилакта Охридски архиепископ български." Превел от гръцки митрополит Симеон. Сб.на БАН, 1931, кн. 27, с. 7172.

193

Рамзан Кадиров

преди 10 месеца

До 199 - И кой ти я каза тая глупост за "12 място по образованост"? Как се измерва "образованост"? В какви единици? *** винаги са били глупави и с ниско IQ, приемете го тоя факт! "... И тъй,понеже ние живеем от дълго време в земята на българите, простащината ни стана близкадругарка и съжителка...Из "Писмата на Теофилакта Охридски архиепископ български." Превел от гръцки митрополит Симеон. Сб.на БАН, 1931, кн. 27, с. 7172.

192

Пропагандата работи

преди 10 месеца

Само като видиш матурите и си отговоряш защо олегофрени като Киро Парапетков управляват. Нито може да чете, нито да пише на български. Жалка история

191

до Учител по БЕЛ

преди 10 месеца

учител по БЕЛ, тези неща от матурата вот 10 клас ли започват да се учат ,та ковида ви е виновен...Само питам....

190

Анонимен

преди 10 месеца

ПРИ ЛОШИЯ КОМУНИЗЪМ ПО ОБРАЗОВАНОСТ НА 12 МЯСТО В СВЕТА СЕГА ПРИ ДОБРАТА ДЕМОКРАЦИЯ НА 89 О МЯСТО... СТАТИСТИКАТА Е ПО ЗАПАДНИ ИЗТОЧНИЦИ ДАЖЕ ХАХАХА

189

Един учител по БЕЛ

преди 10 месеца

Най-лесно е да търсим виновни и да оплюем учителите! Три години децата се скатаваха зад мониторите, но народът щурмува моловете, стачкува за кръчмите и страда за дискотеките - никой не помисли за интелектуалното развитие на децата. Ние се мъчехме да ги задържим в час, молехме родителите за съдействие, а те сами пишеха извинителни бележки за "спрян интернет", "без устройство", "ток няма" и какви ли не тъпизми. Как никой не се възропта срещу затварянето на "опасните" училища?! Сега ревете.

188

Mystique

преди 10 месеца

За лошите резултати са си виновни учениците и родителите им. Нито системата, нито времето, нито извънземните. Приемете, че просто такова е нивото. Както винаги е било - който иска учи, който иска - не. Който иска си обогатява цял живот и сам общата култура, който не - все му е скъпо и "има други приоритети". В това няма никаква трагедия.

187

Ради

преди 10 месеца

Ми малки, *** много малки са заплатите на учителите Дайте още да им ги дигнете, за сметка на ниско качество.

186

Анонимен

преди 10 месеца

За слабото образование са виновни тези които съставят и одобряват фалшивите учебници. Чели ли сте каквиГлупости се пишат в учебниците и за основните училища и за другите ?

185

Х

преди 10 месеца

Само в Плевен няма много Т и Ц, ама там пък за сметка на това има К.

184

Х

преди 10 месеца

Прочетете къде са първите резултати, там където няма Т и Ц и къде са последните резултати, а именно там където има Т и Ц.