20

Анонимен

преди 11 месеца

Ползва се момента, защото Швеция взе да отива надясно. Позлват страха от войната, да "интегрират" Швеция към ЕС, че не се знае, дали след 3 години, няма да искат да си ходят. Ако не знаете, за какво говоря, отидете на почивка в Малмьо! Пътя ще ви излезе 200 леав със самолета .. никой не иска да ходи там. ЗАЩО ЛИ!

19

преди 11 месеца

Те ли стават все по - отворени или ги натискат да станат отворени ?

18

Еврото е супер

преди 11 месеца

А бг лева става за тоалетна хартия

17

И ние в Бг

преди 11 месеца

Искаме Евро и Шенген а не скапан аборигенски обезценен лев и лукашенко всеки пропутински режим!

16

Случаен минувач

преди 11 месеца

Дания, Швеция, Полша, Чехия, Унгария и Румъния си карат с националните си валути. Румънците скоро обявиха, че до 2030 няма въобще да говорят за евро. В Чехия и Унгария са го казали - ще приемем еврото тогава и само тогава, когато доходите ни се изравнят с немските. Е ние ли сме най-големите балъци?

15

Темата за еврото

преди 11 месеца

се завръщала, цитат: "Политико". Разбирай: ТРЪНКИ.

14

смеххх

преди 11 месеца

Копейкин излъга електората си за референдум за еврото за да събере повече гласове на изборите Па вие още му вярвайте Референдум не може да има ДОГОВОРА Е ПОДПИСАН С БРЮКСЕЛ

13

Анонимен

преди 11 месеца

"Конституцията предвижда нов референдум по темата." - ТОВА ТВЪРДЕНИЕ ИЗКАЗАНО В СТАТИЯТА НЕ Е ВЯРНО. В КОНСТИТУЦИЯТА НА ШВЕДИТЕ НЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОМЕНИ ad hoc, КАТО В ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРО_СТА_ЦИ!!...

12

абе

преди 11 месеца

и ко стана? 50% - против, 30% - за!....и там не го искат еврото, че икономиките заминават от тия санкции!

11

Ще стреснеш някого

преди 11 месеца

И какво като гласуваш с не. Ще накривиш шапката на някой чиновник в Брюксел или политик у нас? Лев няма от борда насам, когато го вързаха за марката, заради финансови корифеи като Гечев, които го докараха до 3 000 за долар. Майка ми като директор на училище взимаше 3 долара заплата. Толкова за силния лев. И спрете да говорите как Дания и Швеция не били, защото икономиката ни не е нито датска, нито шведска. Нито дори румънска. Не произвеждаме нищо и лева щеше да е като турската лира отвързан.

10

До Бай Дрън

преди 11 месеца

По новите евротехнологии и с 0.03% могат да ги вкарат - няма да ги питат! Нас някой, за нещо да ни е питал? ЧАКАМЕ да ни питат за Еврото, може би, но само защото имаше подписка за референдум. И въпреки това, ще ни прецакат и пак няма да питат!

9

Бай Дрън

преди 11 месеца

Абе да не сте взели от ония държавни милиони за рекламиране на еврозоната? Видяхте, че с доводи няма как да ни убедихте, тръгнахте да ни убеждавате, как други държави се канели. Е то винаги са се канели, да е Великобритания 4=% бяха ЗА, но пак излязоха от ЕС, а за еврозона даже не си и помислиха. От 30 до 51% трябва бая лъжи да се наговорят в Швеция.

8

Бай Дрън

преди 11 месеца

Все по-често ще четем подобни ииотски статии с наближаване на момента, да се повдигне въпроса за еврозоната. НЕ НИ ТРЯБВА, НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ? НА БЪЛГАРИНА ЕВРОЗОНА НЕ МУ ТРЯБВА! ТЯ Е НЕОБХОДИМА САМО НА МАФИЯ И ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ ППДБ!

7

Анонимен

преди 11 месеца

Пропаганда ! От две хилядната година БВП им се е увеличил с триста милярда

6

Анонимен

преди 11 месеца

Някой трябва да плаща за безумните решения на безуните политици в ЕС, нали? И кой ще плаща - естествено тези, които ги търпят...

5

Бай Дрън

преди 11 месеца

Недоумявам за що е публикувана тая статия. Директива ли ви спуснаха? И как според вас 30% ще вкарат Швеция в еврозоната? А, да, както. Ължария, дето 7% на Кирчо са ЗА.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Новина от вчера :"Еврозоната изпадна в рецесия".Търсят си нови шаранчета да им изплащат дълговете.Е,бг шаранчета,още ли искате еврозоната?Това си е като пирамида,а управляващите искат да ни вкарат,защото:1)те са чужди слуги и не им пука за българския народ;2)взели са подкуп да ни вкарат;3)искат да ограбят милионите,които са гарант по валутния борд;4)имат СОП...личи им по говора и бисерите,които ръсят в ефир!;5)на кристални пици са и не мислят логично.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Еврозоната фалира и се чудят кого да оберат, за да отложат окончателното пропадане. С нетърпение чакам референдума за еврото в България за да гласувам с НЕ

2

Демек ни казват

преди 11 месеца

Да не се страхуваме. Писна ни вече от статийки които трябва да наклонят общественото мнение. ВЪПРОСЪТ Е ДРУГ. ШВЕЦИЯ НАПРАВИ ЛИ РЕФЕРЕНДУМ, НАПРАВИ!!! А ВИЕ ЗАЩО СЕ СТРАХУВАТЕ ОТ РЕФЕРЕНДУМ В БЪЛГАРИЯ БЕ КИРЧО КОКОРЧО РАДАНЧО ИЦКО И ОСТАНАЛИТЕ ***???

1

Дора

преди 11 месеца

"Повишават се настроенията за подкрепа на общата валута, която би била подкрепена от над 30 процента. Все още над 50% обаче са против". Без коментар...