9

Маска

преди 11 месеца

Пълен бълвоч! Къде са синини,желязо и изобщо доказателствата? Една майка писала в Фейса и о... трагедия. Докосна на безработните майки които по втория начин са заели местата на работещите такива в детските градини ще се позволява да плетат интриги и да се месят в работата на градини и училища, просто щото нямат какво да правят и вероятно и са недолюбвани от мъжете си. Как всички до една мязат на тая - с тяло на борец тежка категория и лице на булдог

8

Алекс

преди 11 месеца

Толкова ли е трудно да се поставят няколко камери и подобни елементи да бъдат уволнявани незабавно?

7

Анонимен

преди 11 месеца

Каква ли основателна причина има да удариш едно 2 годишно детенце?! Тук се говори за основателни и неоснователни причини. Още повече, ако не може да се обуе или облече...та това е 2 годишно бебе! Още на тази възраст травмират децата в заведенията, след което травмите продължават в градината и училището. ето ги резултатите от "социализирането".

6

Меркуцио

преди 11 месеца

усещам пробутването на Истанбулската конвенция......

5

Qwerty

преди 11 месеца

До АнонименЗащото сигнала ще потъне, как защо!

4

Анонимен

преди 11 месеца

глупости, тая що не е казала на директорката първо...

3

Анонимен

преди 11 месеца

В България не се прие стратегия за защита на детето.В Великобритания ако биеш деца ,се счита за тежко престъпление и до живот нямаш право да заемаш длъжност която изисква работа с деца.В България се изговориха един куп глупости че щяло да стане както в Норвегия и щяли социалните да ти вземат децата и какво ли не.И за това сега четем за малтретирани деца а да се има в предвид че това се случва в много детски ясли просто не се е разчуло .

2

Камери навсякъде

преди 11 месеца

Кога в помещенията на обществените заведения ще бъдат монтирани камери? Ясли, детски градини, училища болници..."Ама вие нямате доверие на персонала на който е поверено детето ви?".."Ами не нямам"

1

Анонимен

преди 11 месеца

не ползват правилните местоимения както е на запад ('те' вместо 'той' и 'тя') и децата виждат това като насилие