8

Обаче

преди 11 месеца

До Народен човекпо добре той да беше станал президент навремето, а не Радев!

7

Дядката

преди 11 месеца

Това правителство е на път да нагнети огромно напрежение в обществото! Рязането на очаквани животворни приходи ще бъде като задействане на взривател в това напрегнато общество! Можем да очакваме скоро безкрайни улични протести!

6

Анонимен

преди 11 месеца

Не позна. В Белгия възрастта за пенсиониране е една и съща още от миналия век. И отново не позна, тенденцията в Европа е изравняване на пенсионната възраст. И трети път не позна, новият заместник на колежката ми искаше безумно висока заплата - по изгодно беше да я оставят нея, отколкото да плащат толкова пари. И четвърти път не позна, на мен ми предлагат същото след около година. А дали аз ще позная, оказармен мъж ли си?

5

1234

преди 11 месеца

До АнонименЕ, я по-спокойно. В много държави в Европа има разлика във възрастта за пенсиониране на мъже и жени. Има си причини за това, а ти май само гледаш в канчето на другия. А колежката ти да я освободят от работа. Или може би им е ценен кадър?

4

Анонимен

преди 11 месеца

Може, Калфин, бюджетът може да бъде изцяло нов. Какво си въобразяваш, Калфин, че като си ми с спуснал един сексиски закон за пенсиониране, по силата на който моя колежка получава пенсия и заплата, а аз само заплата защото съм със чучурче между краката, си нещо кой знае какво ли. А разликата във възрастта с колежката ми е само четиридесет дена. Ей, сексисчо Калфин, ще те смачкам сплесканяк!

3

Мен

преди 11 месеца

Тя зщза бюджет въобще мислили ли са или само как да си дасем изцяло задните части на "партньорите"? Дреме им за обикновените хора

2

Народен човек

преди 11 месеца

И този нафталин иска власт

1

Анонимен

преди 11 месеца

ще бъде новия стар бюджет само така казват че е нов кой знае каква промяна няма да има