170

Анонимен

преди 11 месеца

Пак някой руски геи е пушиш.. Спрете ги тея цигари бе.

169

агент Мъдлър ЦРУ

преди 11 месеца

Ручките фашаги са. Те друго не умеят. Само разрушения и кризи.

168

жж

преди 11 месеца

Някай да е очаквал друг атговор на янките!?

167

Анонимен

преди 11 месеца

Това дементния Бидон, който се препъва и пада на всяка крачка и който се ръкува с въздуха и вечно обърква посоките, ли го каза? Аха, да. Ясно, разбрах.

166

Руските фашисти

преди 11 месеца

трепят всичко наред и своите и чуждите.Руските фашисти са най-убавите фашисти в Азия.

165

Анонимен

преди 11 месеца

Край със Сащ до 2025

164

джон

преди 11 месеца

на какво е номер едно в света краваря на Лъжи,още малко ще изменят всички природни закони само и само да са изгодни нанаркомана,хорица по течението на юг река винаги десният бряг е по висок от левия точно тук руснаците се намират на левият бряг по посока на течението и никои не е луд да си залива плодородната земя с вода и да подсигури евукоация на хиляди хораица,ако бяха руснаците до сега краварите щяха да извадят хиляди сателитни снимки но снимки няма а само лаене на лъжи

163

Анонимен

преди 11 месеца

Руснаците си заляха своята войска и сами лишиха Крим от вода. Така направиха и със собствения газопровод...... Е какво друго да е?!?

162

Анонимен

преди 11 месеца

Поредната война, изцяло подготвена, създадена и спонсорирана от демоничната и човекомразна нация САЩ. Не ми се мре за интересите на американците. И не, не съм путинист.

161

баце

преди 11 месеца

Глупости. Белия дом, знае ли, чи е казал точно това което сте написали в този ***. Пр100 кире и той така говореше от името на една дискредитирана бабичка от ЕС. Пък после ходи да се обяснява и извинява.

160

Анонимен

преди 11 месеца

Абе Зеленглисоид, толко ли не ти светва в компира че ти праатсексназадника и ти дават да пие кафяви протеинени сокове? За преебушката даже Троцки, ***, Кръшчоф а да не говорим за Преживнев щяха да зацепят чеуяиде и да изкарат самолетите и танковете да дотепат синовете на фашутерасите

159

Анонимен

преди 11 месеца

Заяждане със свидителя от един от вносителите, обективност тука всяка оставете. А то и етичния кодекс не важи за някои явно...

158

Европа разби Целинат

преди 11 месеца

Да Москва е виновна за Каховския язовир, но единственно за това че Москва е построила през 60-те години азовира с помоща на >12-15 хиляди съветски граждани , всеки де лопата, де с кирка, де с количка, коне и каруци този величествен хидро обект. С неговата вода и плодородието на Целинита още Миша Шолохов го е намекнал в книгата си Разораната Целина, тази териториа с чернозем с дебелина над 3-4 метра е можел да разбие прехвалените текезесета от Портукалия до Шпагетулия само на един лопатен откоп.

157

Анонимен

преди 11 месеца

Е как е по-лесно да се форсира Днепър само по реката или ако има огромен язовир... бива бива ама бивол за мезе не бива. Интерес реката да стане по-тясна има тоя който иска да я форсира а не тоя, чиито защитни съоръжентия, бункери или окопи са наводнени и затлачени. аман от презокеански фейк...

156

Анонимен

преди 11 месеца

САЩ са отговорни за всички войни по света.

155

Смях!

преди 11 месеца

Изненадааааа, Путин сигурно сам се е разходил до там да го разруши ! ха-ха

154

Анонимен

преди 11 месеца

Ей урко-пълзящите не се спряха и не разбраха ,че никой не се интересува,какъв бил Путин щото тук не Русия и пропускат ,че уркопитеците се натресоха тук с тяхната простотия и си помислиха,че тук им е бандерията.щ и всеки е длъжен да се съобразява с тях,щото са дошли от центъра на света и всичко се върти около тях.

153

реалист

преди 11 месеца

путин е глупав но за сметка на това и изкуфял дъртак а още по зле са тия дето му се и връзват копейкин и ко

152

Боби

преди 11 месеца

До Анонимен "Според Русия Украйна е атакувала Русия, след такова изказване никой не взима руската дума на сериозно." Ами вярно е. След колко Миснки и прочие срещи РФ най-накрая кандиса и започна да дава паспорт на ЛНДР. Това беше направено като последна мярка да се спре Киев да не бомби граждански обекти в ЛНР и ДНР и реално да седне на масата на преговорите. НЕНТЕ и Киевските вожаки продължиха да убиват мирни граждани включително с РУСКИ ПАСПОРТИ Какво ще се случи на страна избиваща Американци?

151

Анонимен

преди 11 месеца

Няма смисъл да се влиза в диалог с Паню Баирски или който и да е от останалите русофоби защото те аргументи нямат и никога не отговарят на въпроси. Лично аз не допускам падане на тяхното ниво то е много ниско.