55

Асен

преди 10 месеца

ПУтлера е наредил с заповед да са крадат от Англия комбайни и трактори

54

Тъп По тъп Най тъп

преди 10 месеца

Да не крадат и перални и прахосмукачки за чипове за ракетите на руснаците. *** на премиера Джери са много пъргави. А има още милиард и половина.

53

hi, hi

преди 10 месеца

Ще ги крадат, как няма да ги крадат - няма субсидии, няма помощи от ЕС, няма и торове на аванта с таз война, горивата скъпи, лихвите по заемите за техниката се покачиха - земеделието им стана нерентабилно, няма вече ЕС да им покрива разходите - да се оплачат на Н. Фараж и Борето Д.

52

КУРдоколенко

преди 10 месеца

Бай Иван e луд джигий, той е много странен тип. Вечно мисли за аванта, обикаля със Трабанта. Преди време, той прибра паметника на града. Със фандромата на село върши пак коварно дело. Тракторист, хулиган е комшията Иван. Стар познат е в МВР-то, с кражбите от ТКЗС-то. Йо ... Йо ... Бай Иван е много див, щом открадне е щастлив, няма съвест и морал, даже кмета е обрал. Седем пъти той пребира...

51

Анонимен

преди 10 месеца

Как, по дяволuте, ще откраднеш комбайн в Англия и ще го накараш в Русия?

50

Терсенето

преди 10 месеца

Добре, че още не са откраднали бъкингаския дворец и не са отлонили Темза към Шотландия. Спрете им пиенето на англосаксите и точно за три дни свършат и стават Индийски щат. То не, че сега не е, ное неофициално.

49

Анонимен

преди 10 месеца

В Русия значи.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Организирана престъпност с иновативни ценности! Те руснаците GPS не са виждали. А пък това нещо - трактор, комбайн, ремарке -хептен. Типична фалшива новинка! Най-много да настане глад по земите на Острова, заради тяхната си организирана престъпност /ха-ха/. Колко му е да си "откраднат" сами техниката, заради застраховка, например! Някакви облекчения за закупуване на нова техника /соларни панели, електро задвижвания/ да няма? Пак познах, нали?

47

Анонимен

преди 10 месеца

Нангло Британия полудява тотално.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Русоблизака нарича германеца "немец" защото бил от "Немция"!!!

45

Анонимен

преди 10 месеца

В РФ се правят машини и техника само за индустриално земеделие . За големи площи . Тъй като частното земеделие не е популярно и много рисковано в Русия и Беларус. Никой в тия страни не сади , лимец, шарен слънчоглед, сладка царевица рапица ,лавандула, хлебна пшеница , ръж и така нататък .

44

Анонимен

преди 10 месеца

Мдаааа, а после телепортират комбайна в Москва на Красная площадь

43

Анонимен

преди 10 месеца

А Леопарди не изчезват ли от бритарм? Бандитите не ги пращат на Руснаците?

42

Анонимен

преди 10 месеца

Трактор Беларус няма нищо общо с западен трактор. Европейско произведен трактор е по комфортен от един Москвич.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Белаз 75710: най-големият и най-тежък камион в света.Лукашенко хич не прави селскостопанска техника.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Руснак в Европа е като развързан кон. Ходят на групи и търсят нещо да си "наберат" и ако може да е марково. С работа пари немогат да изкарат . Защото цял живот е бил с някакво оръжие или е правел оръжие. А парите накуп с пенсионирането си, се топят бързо. Така човека в захлас спирачки няма ."Бере , бере докато го приберат. Но го връщат с платен билет за влак от DB

39

Анонимен

преди 10 месеца

Хахах,че Беларус не произвежда.Аре четете малко повече,тия от островната държава криви глави трябва да се затрият.От кръвосмешения са кукуруку.

38

Анонимен

преди 10 месеца

Немеца винаги се чуди и мае как може да се краде. И то руснаци. Фирма Мерцедес има поръчка да изпрати на три пъти 12 бр S класа за фирма в Москва 1994година.Условието е аванс 50% по банков път и колите ще пътуват с автовоз. Колите заминават. Но и до днес останалите пари не пристигат . И най лошото е , че и мерцедесите не са във фирмата . Отговора е бил. Има война и няма кой да контролира търговията. И немеца пие студена вода.

37

статистиката

преди 10 месеца

Руснаците крадат най много от Германия . От България не смея. Защото нашето МВР не спи и ги открива ту так си.... Особенно в земеделската техника.

36

Анонимен

преди 10 месеца

До31 . Истина е . Край Хановер /1994г./ Руснаци ахнаха по комбайн на частен земеделски производител , който го взел под наем от друг . Та тия не са висимо виждали такова чудо. Да вдига шум колкото хладилник. И за една нощ го разглобиха и го пръкнали. В печата немеца се чуди на тая работа.