10

Анонимен

преди 11 месеца

Венсеремос, другари германци! Сега одобрете и планът на зелената партия да спасят икономиката като направят и месото с купони.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Вместо бившите социалистически държави да стигнат западния капитализъм от 80-те, запада прибягва до комунистически практики, за да запази части от икономиката си. Пробелмът е, че вече няма нови колонии и става вътрешно изяждане на ресурсите. Капитализмът е грабене от някой. Голям мерак за западните балкани, но и те ще се изчерпят бързо, а ЕС ще се напъни с шипптъри.

8

Българин

преди 11 месеца

Ние работим и ни дават ваучери ...не за развитие, а за храна....не дават пари за храна а ваучери.....замислете се.

7

Анонимен

преди 11 месеца

това с ваучерите не е от днес, редовно им ги дават за да посещават *** явно и на младежите са започнали за публичните ... изяви

6

Анонимен

преди 11 месеца

Да им организират на младежите културни състезания по комп. Игри с виртуални пушкала да гърмат на воля. На девойките безплатно отстраняване на мустаците, че все едни цветнокожи и мустакати са новогерманките.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Скоро и за хляб и мляко.

4

Мухамет

преди 11 месеца

Как мога да си осребря ваучера? Култура търбyx не пълни.

3

До 2

преди 11 месеца

Ако не си наясно с икономика и финанси, не е нужно да коментираш. Разбира се, че една държава е била в рецесия, когато самата рецесия е приключила и е почнал икономически подем.

2

Браво!

преди 11 месеца

Браво на Германия и най-вече лично на нейните първи държавни и партийни лидери, а така също и на обикновените хора, че в пек и студ, денонощно, без умора, мислят за своите младежи и за това как те да бъдат в крак и в ръка с най-новите културни постижения на цивилизацията, но също така мисли и за културата и за това как тя да бъде представена на хората, но най-вече на младежите, в които е бъдещето. Браво!

1

Анонимен

преди 11 месеца

Да ви е честито Германия влезна официално в рецесия,ако ще каквито ще ваъчери да печата. А я имах за образец на държава,тя се оказа колония на Америка .Тъга изпитвам за 80те години,какво падение на тази държава .