14

Георги

преди 11 месеца

Ежечасовите масови разстрели на публични места в САЩ са напълно нормални и лесно обясними. Не всеки умен, красив и прогресивен човек може да издържи на високото темпо на личностно развитие. Все повече се откават от своите жилища, в интерес на общественото благоденствиеи заживяват на улицата. А там ги чака другата форма на човешки напредък - наркотиците. Това се нарича цивилизация!

13

А унас

преди 11 месеца

До Анонимен 14 ....вчера правителство ни направиха ... утре всички на фронта ... да им браним демо-крацията, че окрите свършиха

12

*********

преди 11 месеца

Най големите психопати на земята. Сатанинско образувание......

11

Анонимен

преди 11 месеца

И за тоя зоопарк все още ни искат визи? Т.е. - ето ти виза та да те гръмне някакъв психар в магазина, че си купил какаов сладолед, ама не си черен. Някакъв си 19 годишен пубер почнал да стреля в парк. Той по тяхните закони няма право и една пиkлиBa бира да си купи, ама може да си купи карабина и да си ги отстрелва кротко от някой покрив.

10

Статистика,

преди 11 месеца

нищо лично.

9

Аноним

преди 11 месеца

САЩ отдавна не са страната която бяха . Демокрацията им е далече в миналото . Имам много приятели които с такова желание отидоха там през 90-те , създадоха семейства, взеха американски паспорти, направиха кариера ..... повечето от тях вече търсят как да се махнат от тая толерастка територия удавена в цветнокожа нискоинтелигентна и безработна папплач бездействаща полиция и политици водещи бавно, но уверено тази прекрасна страна към тотална разруха...

8

Анонимен

преди 11 месеца

Добре че има И свестни хора в САЩ, че точно те ни разкриват истината за техните си управници. Но не могат да ги спрат. Уви.Колата се обърна. ТСВ.

7

Упс

преди 11 месеца

Поредното демократично решаване на проблемите. Едно към едно с Украйна, където точно Сащ насъскаха укрите срещу братята им уж за демокрация! И зеленото мозъче повярва! Защото искаше да повярва. Не мисли. Не може да мисли.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Пред сатанистите от Хамерика дори на изкуствения интелект му е бедна фантазията

5

Анонимен

преди 11 месеца

Това което сатанистите в америка правят и изкуствения интелект не би си позволил да го направи

4

Анонимен

преди 11 месеца

Да се самоизбиват сатанистите така правят услуга на човечеството

3

Анонимен

преди 11 месеца

Велика демокрация

2

Анонимен

преди 11 месеца

Освен това, един гълъб кацна сутринта на паркинга

1

Ядрен вампир Z

преди 11 месеца

Тия патлаци за какво ги носят?Няма ли кой да отвърне на стрелбата?