24

Анонимен

преди 11 месеца

Ако баба то беше мъжка щеше да има дръжка. Това означава ако русия не беше започнала инвазията.

23

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Стената далеч не е разрушена, само горния ръб е взривен, щетите са долу горе колкото от хаймарс ракета би причинила на подсилен бетон. Подобни на мостовете по които похабиха ракети за 1 милиард...

22

Анонимен

преди 11 месеца

До Няма голямо значение, язовирна стена напрактика неможе да бъде унищожена с бомбардировки, особеннно от този тип, това са много солидни съоръжения, вероятно иде реч за взривяване от вътре с доста серизно количество експлозив

21

Няма голямо значение

преди 11 месеца

Няма голямо значение кой - най-логичното е когато летят бомби наоколо да бъде разрушен и язовир. Войната няма човешко лице , а лице на сатана . Но е факт ,че е трагедия за всички хора живеещи наоколо

20

Анонимен

преди 11 месеца

Украинците си я взривиха,контрата явно не потръгна,а както се разбра,ако не е успешна кинтите секват.Сегажса измислили май друг начин да е се спират.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Руснаците са виновни за няколко трагедии напоследък, които до последно отричат - чернобилслата авария до последно беше отричана от Москва, взривяването на бента на Днепър.. спомнете си какво стана с подводницата Курск. Същата работа и с множеството отровени хора. Това е политиката на тези 3верове -престъпления и отричане до дупка.

18

Шишо

преди 11 месеца

След избиването на полските офицери в Катинската гора руснаците обвиниха нацистка Германия. Не е прецедент за тях да извършат военно престъпление и след това да обвинят някой друг.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Русофили русофили , крещят отчаяни слуги. Защо така бе мишки сиви, Америка ли вашите мозъци проми?Русофили русофили, крещят отчаяни слуги.Разберете мишки сиви Русия ще ви победи.Русофили не , по скоро бяхме за спокойни старини.

16

Анонимен

преди 11 месеца

В статия, публикувана през декември 2022 г., Вашингтон Пост цитира ген.-майор Андрий Ковалчук, първи командир на украинската контраофанзива в района на Херсон. Украинският главнокомандващ разказва пред американските журналисти как украинските сили са тествали атака с американска ракетна установка Хаймарс срещу водноелектрическата централа Каховка, за да попречат на руските сили.

15

Обяснявам

преди 11 месеца

Русия е измислена държава. Това всъщност е Източна Украйна, но Северна Корея внедри там марионетно правителство, което проповядва фашизъм и сепаратизъм и е финансирано от чужбина. Обикновените хора знаят, че са украинци и искат да се освободят, но режимът ги тероризира и ги отдалечава изкуствено от родината им Украйна.

14

ЯМХ Путкин

преди 11 месеца

Присъщо е на съветските терористи, да се изкарват нечия жертва. Те както винаги не са виновни, а някой друг им е виновен.

13

дедо Ташунко

преди 11 месеца

Прекъснато е водоснабдяването на Крим. Руският бряг е по-нисък и там щетите са многократно по-големи. ------------------------------------------------------------------------Кой има полза от това? Когато някъде стане война, първата жертва, която пада, е истината.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Много закъснявате с новините ! Укрите са си признали, че са взривили стената за да няма вода за Крим

11

Анонимен

преди 11 месеца

Българин, има свидетелства на очевидци, че коректируемата ракета не е една. Цял залп от ракети са ударили Каховската ВЕЦ. Укропите най-вероятно са използвали РСЗО "Ольха" - 12 коректируеми ракети, калибър 300 мм, далекобойност 120-170 км., БЧ=250 кг. Украинската РСЗО "Ольха" е подобна на "Смерч".

10

Анонимен

преди 11 месеца

От година украинците се мъчат да взривят стената. И когато тя падна - рев. Поне бъдете мъже.

9

Анонимен

преди 11 месеца

А има ли логика руските спасители да оказват помощ на украинския народ? Според вас, няма нали? Но точно това се случва в момента.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Извънредното заседание на Съвета за сигурност на ООН бе свикано по искане на постпреда на Русия в ООН.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Тъкър Карлсон: всеки един честен човек ще каже, че зад взривяването на Каховската ВЕЦ, стои Киев.

6

Българин

преди 11 месеца

Има видео на падаща ракета, идващ от запад.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Но пък има логика да лишат Крим от вода. Така ,че кой има най голяма изгода от разрушаването на стената?