26

Анонимен

преди 11 месеца

22 годишен украинец се ожени за възрастна роднина инвалид, за да избегне мобилизация! "Това е първият път в моята 34годишна служба", каза служител на местен център за набиране на запасняци ... https://***/RVvoenkor/46782 Подобно нещо направи и войнолюбеца от Банкя за да избегне загорелият член на бай Ставри!

25

баба мара

преди 11 месеца

кои взриви сев поток2 кримския мост сега вец я не се правете на ударени с огромнизаплати нищонеправене и от време на време по една глу-пост спрете оръжиетопреговори и мир за украина

24

Анонимен

преди 11 месеца

Гутериш е пал'я'чо. Ако не беше, цру отдавна щеше да го ликвидира като финландеца.

23

Баце

преди 11 месеца

Рамките се обстрелваха сами в завладяната от тях Запорожка АЕЦ, а сега сами решиха да си спрат водата за АЕЦ и Крим. Що пишете глупости и лъжете.

22

Майната ви....

преди 11 месеца

Руснаците ще покътнат и това езеро. Шампиони са по разрушаването.

21

rambaldievskievich

преди 11 месеца

До Анонимен 36: Наркоманът е в Москва и се тресе и от страх, и от дрога.

20

Анонимен

преди 11 месеца

взривяването на Каховската ВЕЦ Е признак на отчаяния и страх на Кремъл , с мисъл да се задържи това което са окупирали.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Давайте още оръжие на наркомана.

18

СТОП война

преди 11 месеца

НАркомани от САЩ позлващи наркоманизирнаи подставнеи на власт в Москва и Киев ползват техника ТЛАСКАНЕ на подставени на власт.Целта е максимални щети за СССР .. Вкл за Украина<Русия и Беларусия.Ползват лесни за декодиране комуникации които с ечуват както около Путин така и в американскии бази вкл в германия.И около Вашингтон

17

пуйката на Холмс

преди 11 месеца

Че руснаците обстрелват централата в Запорожие,която е в тяхно владение го знаем от пропагандата,а вече са започнали и да си давят войските,пак според пропагандата.Френските жени са били силно изненадани след като руснаците са ги подгонили да ги ухажват в Париж,нъпреки,че Бонапарт според пропагандата жънел победа след победа.Дано и изкуственият интелект не бъде заразен от пропагандата,чиято и да е тя,че ще вземе да ни съветва да скачаме от покривите на къщите си,за да сме по-здрави.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Преди 6 месеца руски сапьори минираха Каховската ВЕЦ. През последните 2 седмици евакуираха документи и техника от отбранителните си позиции на левия бряг на Днепър. Рано сътринта на 6 юни 2023, войници от 1ви батальон на 205та мотострелкова бригада от Будьоновск, Ставрополски край, по заповед от Главното си командване, съгласувано с Кремъл, дистанционно взривиха стената и ПОТОПИХА СОБСТВЕНИТЕ СИ ОТБРАНИТЕЛНИ ПОЗИЦИИ. СЛАВА БОГУ, ЧЕ НЕ КОМАНДВАТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ.

15

Анонимен

преди 11 месеца

https://dnes.bg/eu/2023/06/06/guterish-razrushavaneto-na-kahovskata-vec-e-monumentalna-katastrofa.572240

14

Анонимен

преди 11 месеца

Хахаха, Украинците нямат интерес да си развалят инфраструктурата бе русофилски малограмотници, после нали те трябва да го изграждат пак и да дават пари. Русия си заминава от там и е крайно време да го проумеете това, ясно ви казват и дават знак пропагандистите по руските телевизии. Хем го гледате а още нищо не сте разбрали !

13

Анонимен

преди 11 месеца

И на ООН им писна от Зеленски: "Зеленскому не дадут слова на заседании СБООН по подрыву Каховской ГЭС"

12

Анонимен

преди 11 месеца

Тази реч е предварително подготвена,но за АЕЦ Запорожие.Просто са сменили наименованието на централата.Укрите са мислили,че като спре охлаждането ще има авария в АЕЦ,но явно руснаците предварително са взели мерки,защото още миналата година пробваха укрите да го взривят.Укрите сами си направиха Берлинска стена,но водна.Сега разбрахте ли защо на 5-ти вечерта съобщиха,че вече има йодни таблетки и за нас?Подготвяли са ядрен апокалипсис лудите.Спрете тази лудост!Спрете тази война!!!

11

Анонимен

преди 11 месеца

Зеленски изобщо няма капацитет да е президент. Кукла на конци.

10

Анонимен

преди 11 месеца

За левски изобщо няма капацитет да е президент. Кукла на конци.

9

Тенгри кан

преди 11 месеца

Не знам, какво ще бъде следдващият епитет-определение на Гущера, гато гръмне ЗАЕЦ и цела Европа плъзне в радиация. В Годината Заека, ЗАЕЦ си е ебала-балката си е бала;))) И без тва ЗАЕЦ непрекъснато е обстрелвана за забавление от кюнците и на двете страни, понеже определено не ги слуша главата и смяната на алкохола им *** зле;)))

8

United abomination

преди 11 месеца

Ако американците продължават да се дървят на руснаците, като въоръжават терористичната групировка в бивша украйна, ООН продължава да не прави нищо, тогава можете да станете свидетели на монументална катастрофа.

7

Р0ботете Р0бе

преди 11 месеца

че на колко такива като Гутереш Изплащате Яхтите, Именията и Фераритата - бедна Ви е Фантазията - а България на всеки 5 залъка - Един е за Държавата с 20% ДДС - НеЧуван Данък дори по Време на Османското Ви Р0бство! Чувствате ли, колко сте Свободни?!