124

Сатир

преди 10 месеца

най-стабилното, което би могло да сглоби тази подредба, е между първите две политически сили", посочи той. - Какво сглобихте Боко??? За това не съм ходил до урните.

123

Star

преди 10 месеца

Искаме ,,различното"..не ,,,Промяна".!

122

Анонимен

преди 10 месеца

ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРИ РАБОТЯТ ! ПРОДАЖНИЦИТЕ КЛЕВЕТЯТ ! ВИДИШ ЛИ НЯКОЙ ДА КЛЕВЕТИ, ЗНАЧИ Е ПРЕДАТЕЛ !

121

Пфу

преди 10 месеца

Още ли не е в ареста, посрами герб и всички техни гласоподаватели

120

Ели

преди 10 месеца

Ха,ха,ха ,значи българите гласуват,подреждат партиите безразборно и после политиците в частност Борисов им е виновен?! И какво предлагате нищо.Изхда е 6- ти избори и пак същото,а може и по- зле.Пкямпачи,с кухи глави

119

Анонимен

преди 10 месеца

Нямаш топко, Бойко. Сдавай поста и Делян да идва. Иначе Герб загива. Ти удари дъното, но повлече и народа, а уж за него милееше. Май само за собствената си кожа.

118

ofe4

преди 10 месеца

Началото на края на Борисов!

117

Край

преди 10 месеца

"От първия до последния ден сме говорили едно и също и го направихме днес", отсече лидерът на ГЕРБ" А а? А? Тия нямат очи - имат дупки. Опази ме Господ - с политика да не се занимавам. Пари се правят ама ... как се спи и как си галиш детето!?!

116

Анонимен

преди 10 месеца

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ГЕШЕВ ВНЕСЕ НОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ПО "БАРСЕЛОНАГЕЙТ" СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ И ПРАНЕТО НА ПАРИ! ЗАКОВАН Е С "ЧЕРНИЯ СИ СЧЕТОВОДИТЕЛ" И БЕЙЗАД!

115

Радослав

преди 10 месеца

Простата истина е, че докато чакаме партия Х да дойде и да оправи нещата няма да има прогрес! Не се ли извлекат всички политици пред парламента и публично да се линчуват с тояги и камъни няма да има оправия. Ще лъжат, ще мажат за да се докопат до властта и ще правят коалиции за спасение на мафиоти! Само публични екзекуции в стил Чеушеску ще оправят нещата!

114

Асфалт паша

преди 10 месеца

Безпардонен ***!

113

ГНЕВЕН

преди 10 месеца

Отдавна този долен и гнусен пожарникар трябваше да лежи в затвора.Още когато уби с гранатомет Чакъра край Хасково ,Тиквата-убиец следваше да бъде съден.Но не сме държава , а герберско-мафиотска територия.Сега вече е напълним чекмеджета ,банки и огромния си търбух , и ръси мъдрост от времето на бай Тошо.На когото слугуваше до последния час.Пълна отврат е този разбойник.

112

Анонимен

преди 10 месеца

Айде честито ви на всички. Турция праща армия в Косово, а ние си имаме ДПС в управлението. Сега ще видите как ще ни пази НАТО от НАТО(Турция).

111

шопендар

преди 10 месеца

борисов си осигури спокойни старини,изпран,изгладен,медийна звезда,добра пенсия.отначало гласувах за него,и това беше последният път за него.

110

анонимен

преди 10 месеца

Това вече не е държава, а блато от което няма излизане. Да тръгвам към терминал 2 докато е време.

109

анализатор

преди 10 месеца

Крадливата герберастка и депесарска ***.,прочетете поемата "Септември" на Гео милев,и си помислете за вашето бъдеще.Защото нашето минало и настояще е черно,заради безбройните ви кражби на народна пара.Дебелия депесерски *** да се скрие някъде,защото свинската му мутра е отвратителна.Банкянския крадец да изчезва,защото идва ареста,и от него ще стане прекрасен затворник.

108

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Давай Бойко, ДПС ще те подкрепи за някои закони . Напред. Махайте Радев от телевизията .......неговта мама....КОКАРДЖА смойтана отивай да сиреш , къде е оная диария Рашков?????

107

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки ден на тази особа в парламента е срам и обида за обществото.

106

Анонимен

преди 10 месеца

Още малко ще изкарат че проституцията е нещо хубаво. До там ли изпаднаха. Като е толкова хубаво да бяха направили коалиция ПП-ДБ-ГЕРБ преди последните избори.

105

Анонимен

преди 10 месеца

Президента има право на мнение и в случая е напълно прав. Това "обединение" между първите две образувания, не мога да ги нарека партии дори, е абсурдно. Ако беше нещо хубаво щяха да го правят всеки път. В случая се опитват да замажат положението. Не може две партии които се мразят да ни обясняват че обединението между тях било хубаво. Явно отвън ги натискат затова.