114

Горд Българин

преди 10 месеца

Много бързо определихте, че Русия е виновна или така ви изнася. Сугорно Русия е виновна и за взривените газопроводи, за Кримския мост, за взривеното кафе където загина блогър за опитете да се зриви Кремъл, опити да се зриви ядрена централа. Това се опрличава като тероризъм, който се извършва от Украйна и Великата Демократична Америка.

113

Иванов

преди 10 месеца

*** руснаци! Да взривят стената! Какво са си мислили? Че водата няма да залее техните позиции или завзетите населени места, да си изровят мините от техните минни полета, да лишат Крим от вода и от охлаждане на Запорожката АЕЦ и тя да гръмне, защото им писна да я пазят. И като бонус, да се изровят мъртвите, за да се скрият загубите. Аз също съм ***. Не се научих през последните 30 години да не разсъждавам. Не харесвах как гадния комунизъм ме караше да разсъждавам, но и сега май е същото.

112

тоя джендър

преди 10 месеца

защо се изказва неподготвен, русия е построила стената русия ще си е бутне, какъв ви е проблема дори и така да е, ще си направят ново по модерна и мощна.

111

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленските комароси са взривили стена за да се воднят источните брегове на Днепър, където са руските войски. Западния бряг е висок. До месец бандитите ще бъдат арестувани.

110

Анонимен

преди 10 месеца

ще се зашизофренираш като чатнеш ч както тръбите така и стените ги бомбят киевските

109

Анонимен

преди 10 месеца

РУСНЯЦИТЕ СА УБИЙЦИ!

108

Анонимен

преди 10 месеца

Русняците са *** от убийци!

107

Александър

преди 10 месеца

Защо им е на руснаците да разрушат язовир които снабдява с вода Крим?

106

СТИГА ЛЪГАЛИ БЕ

преди 10 месеца

И по новинарски навик - те руснаците си взривяват газопроводите, потапят си крайцерите, унищожават си водоснабдяването и си обстрелват АЕЦ-овете, както и си пращат поляци да се правят на руски партизани!

105

РУСОФОБСКИ МИСИРКИ

преди 10 месеца

Разрушения от урките язовир Нова Каховка снабдява с вода Кримския полуостров, както и Запорожката АЕЦ, която също е под руски контрол. Южния бряг е по-нисък и сътветно е по наводнен. Там се намират и първите отбранителни линиии от фронтовата линия на руснаците. Сами си правете изводите за лъжците новинари!

104

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 10 месеца

ВИНАГИ СА БИЛИ --СТРАНА НА ПРЕСТЪПНИЦИ И ЗЛОДЕИ..АЗИАТСКИ *** И УБИЙЦИ!

103

не може да бъде!

преди 11 месеца

Интересно е защо човек на такава висока позиция в ЕС се ангажира с такава откровена лъжа /или инсинуация/!?Първият резултатот взривяването на язовира ще бъдат трудности във водоснабдяването на Крим/оставям настрана другите негативи/ !Това изявление е просто обвинение че руснаците са ***-о-ти!А те не са,по скоро украинците са такива ,че се опитват да правят другите на малолумни с пропагандата си!А каква квалификация да дадем на г-н Мишел остовям всеки да прецени!Моето мнение-безсрамен лъжец!

102

Бреййй!

преди 11 месеца

Утре да не се получи като с "руските" ракети в Полша?

101

Бе тия

преди 11 месеца

Руснаци що са толкоз прости? Не можаха ли да изпукат някой язовир под украински контрол, ами си рушат собствените язовири?За мезе ни взехте!

100

Анонимен

преди 11 месеца

До Сата НАТО.Каква пряка намеса на НАТО бълнуваш и сънуваш.Не разбра ли,че Украйна не е член на НАТО и при пряка намеса НАТО най-вероятно ще се разпадне,защото никой не иска трета световна заради кирливата Украйна дето сама си е виновна.

99

Кардинала

преди 11 месеца

Руснаците, могат да правят каквото си поискат на собствена територия...Ако ЕС иска да им казва какво да правят, трябва да стигне до Москва.

98

Анонимен

преди 11 месеца

До довечера-утре сабаале ще почнат да пишат, че това е гениален ход на генерал Валерий Залужни, който ще матира руската отбрана, ръкоплескайте!

97

Али

преди 11 месеца

*** руснаци .... Превзеха АЕЦ и взеха да си я обстрелват сами, сега взривиха стената на язовира (дето го контролират), за да си оставят Крим без вода ... Браво за бързата реакция на всички емисари на ЕС, явно знаят много. Да живей .... правата линия на партията, пъъърдон на ЕС ...

96

Ром'с

преди 11 месеца

И за какво и на Русия да взривява Каховка,кримчани да останат без вода ли ?

95

Сата НАТО

преди 11 месеца

Сега ми се навързват Кразовете-мостопоставячи, дето ги даваха онзи ден по ТВ. Че и някакви нещастни лодки влачеха... всъщност затова са и заигравките в Белгородска област - в съвсем противоположната посока. Освен това, като припишат този "екоцид" на Москва, това дава аргумент за пряка намеса на НАТО в конфликта. Идва голямо мазало. Или бърза развръзка.