72

смях

преди 2 месеца

Много ми е смешно как се говори за морал...Искрено се забавлявам как общи *** стават морални съпруги след като подпишат брак...Имах съученички, които бяха пълни прости.тутки, а като родиха, станаха светици...

71

Христо Христов

преди 11 месеца

Морал и САЩ или морал и Великобритания е оксиморон.

70

Анонимен

преди 11 месеца

До 76 Комик :)) И то лош...

69

След дъжд качулка

преди 11 месеца

Статията нагледно показва КОГА любимата ви Юесей се включва във войната срещу Германия ! До този момент Русия води свирепи боеве с Вермахта от четири години ! През това време Червената армия е пречупила вече най елитните немски дивизии. На Източния фронт се бият над 200 дивизии на Германия плюс Унгария Румъния Хърватия Словакия и стотици хиляди нацисти от цяла Европа. Всички разбити при Москва Ленинград Сталинград и Курск. Срещу САЩ има 30ина дивизии от старци и малолетни на западния фронт !

68

Христо Христов

преди 11 месеца

До 62 / Берия В голяма част съм съгласен с теб - за обикновените войници разлика няма. Даже независимо от коя страна са били. Въпросът е за писането на история.

67

Анонимен

преди 11 месеца

Бем те и морала. През цялото война продаваш оръжие и на едните и на другите за милиарди. Накрая се включваш след като вече има десетки милиони жертви и Русия е свършила цялата *** работа, и обираш лаврите на победите. Ако това е морал, не мерси.

66

До 56

преди 11 месеца

Най - големите битки на небето , по вода, под вода или на шахматната дъска по време на Първата или Втората световна нямат никакво значение. Всичко се развива на земята - Това е Европа , не Хаити

65

Анонимен

преди 11 месеца

До ПолковникВсъщност българия по онова време е била съюзник на Германия ама вие червените чебурашки знате само " да благодарим на червените клошари и кично на другаря Ленин и Сталин" ... Абе да не са ви давали некви субстанции като са ви го казвали това че го помните цял живот даже и насън го повтаряте?

64

Слабо,Нели...

преди 11 месеца

Пасквилчето надхвърля и най-болните и33вратени наглосаксонски фантазии... А колкото до Чърчил,напомням:"София трябва да бъде изравнена със земята и на територията и да се засеят картофи..."

63

Полковник

преди 11 месеца

Добре че Русия пречупи гръбнака на нацистката машина.Ако не бяха руснаците сега Германия щеше да е спечелила.Трябва да са благодарни на Русия че спаси Европа от фюрера.Запада го създаде да се бие с Русия а той се обърна срещу Англия и Америка.Бързо забравиха кой ги спаси.

62

Въпрос

преди 11 месеца

Джурналята дали знае че moral означава също и "боен дух"?

61

Анонимен

преди 11 месеца

До Лаврентий БерияТова е било клане а не битка. Между другото германците отново проявяват максимална ефективност. Трябвало е да свитнат хитлер и гьобелс още когато почват с безумията да цепят 6-та армия на 2 и после двете части на 3 за да превземат Сталинград.Или когато мустакатото джудже-инвалид заповядва на армиите си да преминат в "стратегическа отбрана" на основно необитаеми територии от СССР с площ колкото 20 българии.Изобщо никакъв го е нямало като военен стратег бил е комплексар.

60

Анонимен

преди 11 месеца

Половин милион човека атакуват няколко хиляди които преди това са бомбардирани масивно 1 седмица и са обстрелвани от десетки кораби в продължение на два дни.Целият бряг е бил в кратери от корабните снаряди тежащи 400-500 килограма всеки. И чак след тая адска седмица в която земята не е спирала да се тресе от мощните взривове са се домъкнали тия " герои" с тъпите си десантни лодки и амфибии. В съотношение 10 към 1 в тяхна полза. Много героично го представя Холивуд а всъщност е било детска игра.

59

Христо Христов

преди 11 месеца

Като цяло се казвам Хасан от Добрич. Христо ми е гей псевдонимът. Обичам да правя бибитки и да ме дълбаят яко в де,белия г,ъз

58

Христо Христов

преди 11 месеца

Лаврентий ще ти правя бибитки до скъсване, искам много да ме чу,каш както Кличко чу,ка тъ,пи руски тик,ви

57

Христо Христов

преди 11 месеца

Адаш, знаем, че атлантиците сте гейове... не е нужно да спамиш.

56

Анонимен

преди 11 месеца

Тва 70 години по късно след всичките загуби на американците във виетнам и куба цивилен самолет разбиеа най охраняваната сграда в цяла америка - пентагона, при вдигнати изтребители. Иначе веднага след това - филмче. Холивуд.

55

Христо Христов

преди 11 месеца

Като цяло се радвам, че съм гей, защото жените харесват нацепени мъже с пари, а не прошляци като мен. И затова правя бибитки на други прошляци. От Добрич съм, всяка вечер правя бибитки на Катедралата или Автогарата във Варна.

54

Христо Христов

преди 11 месеца

В Нормандия немците са имали 3 дивизии. Две сравнително близо до десанта. Само едната с добре тренирани войници. При Сталинград Червената армия пленява 19 немски дивизии и няколко "на съюзници". Талкоз за холивудския Д-дей.

53

Анонимен

преди 11 месеца

Като гледаме войната в Украйна се оказа,че 9 Май е голямата измислица :))))